Gore i to mnogo. Glavno je da se navodi da je firma Celebic donirala kruzni tok.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
nakon njega je mnogo gore
Prema tome, šta da ti kažem?
Gore i to mnogo. Glavno je da se navodi da je firma Celebic donirala kruzni tok.
s druge strane su uzeli masu para
Prema tome, šta da ti kažem?
https://www.cdm.me/drustvo/put-slije...skoro-zavrsen/
PG - Bar... svaki dan sve manje rasvjete.. Nocas ni na zaobilaznici pola osvjetljenja nije radilo, iskljuceno zbog stednje, sto li...
--------------------------
Do Not Disturb.
https://www.cdm.me/ekonomija/na-magi...s-jedna-traka/
Planirana izgradnja bulevara od Pg do Dg,kao i od Tivta do Jaza.
a ne mogu zavrsit tri kilometra puta od rogama do spuza nego se prevrce narod svake dva dana.
f6
koliko je ogranicenje od ovog tunela sto su ga skoro renovirali pa do cetinja? jer su tri trake a nema znaka?
Hahahahah kakva epska scena sad na kruzni Nk Ct Guzva kriminal iz svih pravaca, i sad iz pravca Ct dzip neki odustaje da ceka pred kruzni i krece preko onog trotoara zemlje i ide na pravac za Zabjelo, pa po ugledu na njega krece kolona preko trotoara hahahahahaha
Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
I umjesto ono da rade, ljudima je prioritet da se siri pravac put dg...
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
NATO to traži. Da od Aerodroma do DG (dje je baza) da bude bulevar sa 4 trake. To je prioritet
A kako ce do te 4 trake, treba mu 40 minuta u 15h kad se vrati sa posla 300000 radnika iz dravnih ustanova.
P.s.
Da znam da ce kod Voli Distributivnog odvajanje na Donku Goricu ali mu ne gine guzva na kruzni
Kod Logističkog će odvajanje (tako se priča) do DG a kuda planiraju dalje a da izbjegno kružni (CT semafore bivśe), trebalo bi neđe kroz Bere da prođu da bi ga izbjegli...
Nerealno, imaju bulevar do Lakovica i samo od Lakovica do kruznog Nk-CT. Mada tu moraju da otkupe vise skupe zemlje, ali ne rade put dva penzionera no toboze drzava.
Last edited by GaD; 27-10-17 at 17:30.
Kod logistickog ide krak do allianca, a od lakovica do dg 4 trake, radi se most na moracu I raskrsnica ct~nk po milioniti put...
Onaj kruzni je samo privremenog karaktera i nije planiran tako vjecno da stoji.
Nato je naredio otvaranje makar 8 bordela da im se vojnici trose jer ne odgovaraju ako pocnu da siiii'mpatisu' ove cure kroz grad. Nece im SDT moci nista.
A koliko ce malih crnaca po porodilista da bude, majko presveta.
8 bordela?
Ma ajdeeee.
Do Not Disturb.
ovo sam se.cudio citavo ljeto....sad moraju i 200metara magistrale da.prilagode ulazu u tunel
Jel' to spada u dodatne neplanirane troskove... ?
Khmmmm.
Do Not Disturb.
Ali najjace sto Paraca veli da je radjeno po projektu i to tako mora....
po meni jeste realno tako, jer na onu malu duzinu, da bi izasao na postojeci put nagib u samom tunelu bi bio prevelik,tako da ce da to ispeglaju onamo na otvoreni pravac, e sad onamo ce imat pofino posla da spuste magistralu.
e j.bao ih tunel, bacene pare...
Dont miks grendmas end frogs.
ne mislimosamo ja mislim da onamo nije nesto ni bio potreban previse... narocito kad vidis koliko treba radova zavrsiti da bi mu se sve prilagodilo...
mada kad se pogleda sira slika on ce spojiti tri trake prije i posle njega...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks