može kad stane na buđelar![]()
Kako može čeljade da se nabilduje sa 155 cm na 183 cm visine, poslije 20te godine?
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
može kad stane na buđelar![]()
She is only here to annoy herself!
Ozbiljno pitam... Veli - trenirao je tu i tu i nabildovana visina mu je tolika. Kako? Znam za ono lomljene kostiju i ugrađivanje koječega, ali to nije tema. Ima li kakav "steroid" za to?
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
ima hormon rasta i neka zaebancija sa hipofizom al sumnjam da su pomaci toliki![]()
Uz svakakve fizicke jade mozda moze da se 'doda' par cm, ne vjerujem da moze preko toga...
Ovih gore 30cm moze ako se kakve sipke u noge ugrade...![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
Trebam li ja taj whey uzimat ako jedem dosta mesa kuci ?Ne interesuje me neka masa,2-3 puta nedeljno sam u teretanu I 2-3 puta box/bjj.
Sent from my Le X829 using Tapatalk
čim ne škodi znači da koristi![]()
Do Not Disturb.
Hvala ,ja gledam da mi barem 2 obroka budu meso.
Uzecu whey vjerovatno ,a picu ga samo ako nisam dosta proteina iz hrane unio taj dan.
Za sad uzimam samo 5gr kreatina monohidrata.
Edit:I 200-300 gr kofeina ako mi je ujutro trening
Sent from my Le X829 using Tapatalk
Vej je itekako potreban posle treninga zajedno sa dekstrozom i tu mu nema zamjene.
U svim ostalim obrocima hrana je prioritet.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Od cega bi covjek najlakse dobio par kg ? Probao sam razne te proteine i cuda i ukus i reakcija posle case od svakog mi je haos..Znam da ce te mi rec meso,meso i cuda.Nemam vam kadima li neki protein i cuda u kapsuli
Sent from my Le X620 using Tapatalk
pica i kokakola čine čuda po tom pitanju![]()
Nije slucaj kod mene.a i ja imam ultra brz metabolizam..Jedno 2min posle bilo kojeg jela ... :/ Totalno nezdravo i dzaba :
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Pici proteina 1.5g (neko veli I 2g) dnevno na kilogram tjelesne tezine I idi u teretanu.
Ovo ti je dnevni unos racunajuci hranu. Sto ne mozes hranom - whey
Tih par kg ces dobiti u misicima.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
prekontroliši želudac
ne zaebavaj se sa tim
Kad mi kazu da jedu previse i ne dobijaju grama kilaze, znam da ne jedu ne previse, nego ni primac tome
Mene npr neki kreatin procera iz najjace, prvih 4-5 dana dok se ne navikne organizam, UN me nije procera' jedino i cini mi se Twinlab, ovo drugo sto sam proba' odma'![]()
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Ja nisam imao problema sa WC soljom sa nijednim suplementom.
A ako se desava sa svakim whey-om onda je definitivno neka preosjetljivost.. Ne znam moze li bit' ona netolerancija ali defitnitivno treba pogledat' kod cika doce.
Do Not Disturb.
Mozda si intolerantan na laktozu. Pijes li mlijeko i imas li probelma kad popijes. Ako je to mozes da pribas neku vej sa sto manje laktoze neki izolat.
Ili neki vej sa dodnim enzimima za varenje. Ili neki blend...
Imas i govedji i psenicni protein u vidu suplementacije ako alternativu veju.
Last edited by Olosh; 06-10-17 at 17:52.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks