Kad nemas nijednog igraca koji iz nista moze da zabode ka Eriksen onaj gol tesko se moze nadat pobjedi protiv tvrde odbrane. Mada do odbrane i golmana nijesmo ni prisli. Jebiga fali nam koji talenat pravi.
Ja sam bijesan. Zadnjih 20 minuta, a i vise nema trcanja, nema presinga...pa igrajte, nema sta da izgubite vise alooo?
Tumbakovic podsjetio na neke stare dane u Partizanu kao trener. O tome kakav je bio covjek i direktor ne bih ovom prilikom.
Bez Savica u Poljskoj, pisi propalo. A i ovako je propalo..
Kad nemas nijednog igraca koji iz nista moze da zabode ka Eriksen onaj gol tesko se moze nadat pobjedi protiv tvrde odbrane. Mada do odbrane i golmana nijesmo ni prisli. Jebiga fali nam koji talenat pravi.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Zajeba nas zestoko ona pobjeda Danske kod Poljaka proslog mjeseca.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Jedni traljavim sutem jankovića, koji bio jedini u okvir gola.
Tumba,ivanica povukao da igra cdm a on klasicni cam. Decko nije ni mogao igrati kako valja. Mugi neka je zdravo,umislio daje iniesta pa se vraca na svoju polovinu da primi loptu. Primili gol iz ničega i moglo bi se reci izgubili jadno i tuzno
Od poraza u Jerevanu je sve islo nizbrdo. Dobijali smo ove slabije, pa Rumune ali i Danci nisu kiksali i jos dizali gol razliku.
Jaci su, cvrsci, ali smo mogli komotno uz pobjedu u Jerevanu bar u baraz. Sad samo da nas ne napune u Varsavi. Jos bez Savica, e kuku...
Nema Vesovica,nema Savica bice veselo u Poljskoj, inace cak nas je i ovaj selektor Danske castio uvodjenjem onog drveta od Bendera koji im je bio igrac manje ali ni to ne umjesmo iskoristiti.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Zna li ko zasto Klimentu nije ubacio kad se islo na sve ili nista![]()
Sem prvih 10 minuta, najgora naša utakmica. Kako Jovetić izađe, završi se utakmica u glavama igrača i publike, a i Danci se složite. Komotno je sudija mogao da svira kraj tad, niko se ne bi bunio. Nije da nisu mogli i umjeli stisnut no nisu vjerovali
Sent from my D5503 using Tapatalk
Bolje bi odigrali da Jovetic od starta nije igrao nego ovako. Makar bi znali na cemu su....a ovako ponadali se i pfffff puce balon.
Stevan moze komotno nazad u Partizan. Bio bi klasa u JSL, a mozda bi nekad kad je zdrav pomogao u Evropi. ovako niti igra igdje, sve i da je zdrav..
Ako kome trebaju dvije karte za Varšavu
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Bolje imat no' nemat....
Dovde smo dosli zbog Stevana.
Sta nam ostaje? Da dobijemo Poljsku 2 razlike a Danska doma da izgubi protiv Rumunije? A mi bez Jovetica, Savica i Vesovica.
Da nije Grofa Božovića, Luku Đorđevića bi zvali Lućano - Pozajmica
Sent from my P10+ using Tapatalk
FYI Ivanić se povrijedio na treningu, a Simić tražio zamjenu na poluvremenu.
Nema šta, baš nam je horoskop genijalan noćas.
No ajde, u rok službe sve. Ionako mi se nije išlo za Rusiju.
Što se mene tiče - svaka im čast za junački odigran ciklus.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Za Jovetu i Savketa ce to EP biti zadnja sansa vjerovatno da sa iole nkim godinama igraju. 31 i 29... Dvije idu direktno i 4 trece isto. Ona liga nacije je bila nepotrebna.
Ne pamtim grđu utakmicu, Danska se podjednako raspadala ali dadoše onaj gol iz ničega uh...
Sent from my P10+ using Tapatalk
Joveta klasa.
Lijepo je bilo momci ali kad se vrati film, nama jedna Jermenija uzima bodove, ne može se tako na svjetsko prvenstvo brale.
A đe je onaj što proziva svakog ko kaže nešto lijepo o Joveti, javi se viteže
Sent from my E5823 using Tapatalk
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Kad je izasao Jovetic, osim Jankovica niko vise nije ni potrcao. Nama danska u najvaznijoj utakmici kuci dok gubimo drzi posjed i pravi presing, mi ni da potrcimo.
Uopste se nije vidjelo da momci zele pobjedu.
Mugosa opet panj i opet nosilac igre kad nema Jovetica, pokusava da izigrava Vucinica,po ko zna koji put je promasio zicer u ovim kvalifikacijama i ugusio svaki napad ili polukontru, neka je izvizdan
Podgorica Podgoricanima!
Kad nismo u stanju da napravimo normalan stadion i ne treba da se plasiramo ni na jedno prvenstvo.
Svi su zakazali nocas, cak i odbrana, kod gola svi gledaju loptu niko da izadje na nju, jos dva puta su tako pustili Eriksena.
Crnac onaj siba gore dolje, lijevo desno, jok niko nista. Sevaju nam stoperi, mjesto da ispucaju iz sesnaesterca
Podgorica Podgoricanima!
Lagano nas odradise.
Ne znam odakle pocet, mi fizicki smo vazda losi, crknemo, a Danci nas ubise sa drzanjem lopte. Eriksen je doktor, dva puta na zagrijavanje skida paucinu, krece utakmica daje gol, a i drugi sut mu je dobar bio. Mogao je i do drugog gola lagano, al se i on umorio. Sisto nas je ugazio isto, Bentner solidan cameo, bolji nego prvi spic.
Taman kad nam Joveta izadje, pisi propalo. Vesovic strasan, al on sam igra, daj Stojkovica na beka nema veze, nemojmo Tomasevica.
Mugosa biser... Masu se pljuvao na stadion, al nista bolji Djordjevic koji je klasicna kesa. Mugosa se nesto vracao da pomogne al dzabe kad ima ocajan pregled. Ivanic igra izvan pozicije...
Mnogo mi je zao sto se Kosovic povrijedio, majstor je to.
A i necu vise Beciraja pljuvat (toliko) kakvi su nam Mugosa i Djordjevic. Daj toga Haksbanovica on je isto spic je l? Nek se proba, koliko moze gore realno?
A nemojte samo Damjanovica, skoro pa bivsi igrac i ne bi nista uradio i da ste zdravo, ako cemo vec polu igraca daj onda s Mirkom da se mucimo.
Atmosfera ocajna, vazda neke muke na sjever, vazda neka tuca. Poce himna ovi masu zastavicama, ovaj na mikrofon u sred himne spusti spusti, al ne cuju no masu li masu hahaha.
Vidjeh i nekoga sa Katalonskom zastavom hahahahaha.
I za kraj klasika ne tuguuuj nocaaaas e tacno sam je bio zaboravio, pih.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
A đe se vraća mučenik da pomogne, nije se vraća no bježa kad se krene u napad... Bolje s igračem manje da smo igrali...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Cijela utakmica bi se mogla sažeti frazom "Pogibosmo bez ispaljenog metka".
Zaista ne mogu da razumijem da 4 (ČETIRI) igrača stoje oko Eriksena, znajući koliko je opasan, i dozvoljavaju onaj šut bez faula ili pravog bloka. Malo je reći, neozbiljna odbrana. To nas je odmah spustilo, i igrače i atmosferu na tribinama, a izlazak Jovetića nas je ubio, i to u 20. minutu. Odavno ne pamtim važniju utakmicu a goru atmosferu. Pa majka mu stara kao da smo gubili barem 3:0, bez žara, sve nešto mlitavo i sa sjevera i sa juga. Zapada nije bilo.
Što se igre tiče, bili smo obezglavljeni, bez lidera koji bi povukao ekipu, praktično sa igračem manje cio meč (Mugoša). Nama bi danas Bećiraj bio zlata vrijedan. Barem bi primio neku loptu, zagradio se, proslijedio dalje i povukao ekipu naprijed. A ova dvojica što su igrala su bježali iz centra napada i ne čudi što smo cijelo vrijeme išli po krilima ili ako to ne prođe, vraćali loptu nazad. I ta bezidejnost i nedostatak pravog plana igre je bila toliko očigledna, da je jasno bilo da su nam prekidi jedina šansa da damo gol, a tu su Danci čvrsti, dobri u skoku i odradili su nas vrlo iskusno. Od igrača, Janković, Marušić,Vešović i Savić su bili bolji od ostalih.
Ove kvalifikacije su realno gotove, i treba gledati naprijed. Ako igrači i stručni štab zadrže duh i vjeru u sebe, i izvuku pozitivne stvari iz ovog ciklusa kojih je bilo mnogo, a nauče iz grešaka (Jermenija prije svega), iskreno se nadam i mislim da ćemo, uz malo sreće koju smo valjda jednom više zaslužili, otići na to Evropsko 2020.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks