ja nikad ne idem preko 50 kroz grad a onim bulevarom peavim kolonu
ako ne mofu da procijenim koliko idem bez gledanja onda..
ako ti konstantno gledaš u kazaljku da vidiš oćeš li preć 60(a znam nekolicinu takvih vozača) mnogo si opasniji nego mi što vozimo malo brže a gledamo u put
da ne pričam o tome što ti je pažnja pri takvoj brzini značajno snižena i refleksi jednaki nuli jer se mozak automatski adaptira i bukvalno spava
She is only here to annoy herself!
ja nikad ne idem preko 50 kroz grad a onim bulevarom peavim kolonu
ako ne mofu da procijenim koliko idem bez gledanja onda..
Prema tome, šta da ti kažem?
da i čačkaš ajfon usput![]()
She is only here to annoy herself!
Ko je vozio vanka vidio je da ograničena na bulevarima onakvog tipa idu i do 70 kmph. A da se svi pridržavaju ograničenja tog od 50kmph, vjerujem da bi imali nesnosne gužve.
I da, ne vjerujem da vožnja od 50 kmph onuda može biti prirodna (bez čestog pogledivanja na kazaljku, noge na kočnici i sl).
Što se tiče crasha, koliko sam se nagledao incidentnih situacija kada ljudi pretiču suludo zato što neko ispred zagusla i napravi kolonu. Naravno, apsolutno ne opravdavam takve, ali morate imati svijest o protoku saobraćaja i voditi računa i o bezbjednosti drugih učesnika. Nije nam konfiguracija terena takva da imamo svuda isprekidanu.
Last edited by johnny bravo; 02-10-17 at 10:11.
In vino veritas
Onuda ajde, ne preko 70-80 ima onuda kamikaza koje se uključuju i isključuju bez mozga, ali zato put Zete 100-120km/h vazda. I put i moje auto mi dozvoljavaju da se tuda krećem apsolutno bezbjedno tom brzinom, a ovi što voze sporije, mršte u desnu traku.![]()
Zar nema put Zete makar 4 ukljucenja i to dosta ljudu u tom dijelu. Ja bih do kraja naseljenog stavio 50, posle toga 80.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Tempomat fino pa se sva ogranicenja ispostuju. Naravno, ogranicenje +10
Ada uspori se naravno čim primijetim da neko treba da se uključi, nebitno što je moja traka prazna.
Nema svako ide reflekse, steta sto za nas nisu culi iz F1. Koliko bi vozaca bilo iz CG.
Nismo mi problem što idemo 10-20 preko ograničenja, kad je pravina, kad je vidljivost dobra i kad nije gustina saobraćaja velika. Problem su i gine se zbog ovih što pretiču u nepreglednim krivinama, što se late volana posle litar šljive, što voze šklopocije raznorazne bez kočnica, onda i zbog ovih što su svjesni toga pa liječe komplekse na raznorazne načine, onda zbog tatinih i maminih sinova što se cmakaju sa svakom patrolom što ih zaustavi pa znaju da svuđe mogu dati sebi lufta...
Gine se zbog nepoštovanja zakona. Nema to veze sa vrstom kola, puta, vozačkim iskustvom...dosta ljudi je vjerovatno poginulo s takvim zabludama, nisu imali prilike da nauče. Mi imamo, nažalost, zahvaljujući njima.
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Aj dobro
Zdravoga na forum nema
Ovo je sou
Ginu ljudi kao glineni golubovi, svaki dan po 10 udesa, a ovdje prica kao da smo najsigurnija i najsvjesnija zemlja po tom pitanju.
Pa sjajno. I to momci od 30-40 godina
Ja sam ovo mislio sa 16-18 mozda.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
To sto si ti baba bez refleksa to je tvoj problem. Ja sam najbrzi refleks Zabjela!
Salis se zar ne?
Momak koji je banovan, kazu da mu je auto brzi od svjetlosti, mracniji od tame, posto je Hefner umro trenutno je najveci hebac na planeti. Ne on nije Stig, on je Bizbi.
E on je prvi refleks Zabjela i Podgorice.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
1-2 puta mjesecno. Svako svoj posao.
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
bul vlada cetk?
Prema tome, šta da ti kažem?
Avda medjedovica, konik
Iz pravca Monteputa neđe kadar![]()
Monteput je levo, blizi je intermezzo
Uglavnom, kad pukne, svi se uvijek okrenu u istom pravcu. A lete ovuda, niko ne gleda okolo
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks