Marusic pun samopouzdanja. Svaka njihova povreda je dobrodosla sad, haha.
Ovo je finale univerzuma za nas. Ajmo Crna Goro, ooooo![]()
Luka treba da igra prije zeta bar samo zbog toga sto je igrao u boljim klubovima trenirao pod boljim trenerima i mogao da ponesto pokupi od saigraca gornjeg fudbalskog kvaliteta.Takve neke stvari mogu biti odlucujuce u ovakvim utakmicama.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Marusic pun samopouzdanja. Svaka njihova povreda je dobrodosla sad, haha.
Ovo je finale univerzuma za nas. Ajmo Crna Goro, ooooo![]()
Zbogom mozgu , ja mišljah Janković iz Čuke , pa se čudim ko je taj![]()
Ode Basa izgleda u penziju
Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Crnogorski fudbaleri nastavili su pripreme za odlučujuće mečeve u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo protiv Danske i Poljske, a napadač Arsenala iz Tule Luka Đorđević vjeruje u srećan kraj ciklusa za Mundijal i poziva navijače da u četvrtak ispune stadion pod Goricom.
Momak koji ove sezone u jakoj Premijer ligi Rusije igra odlično pod dirigentskom palicom Grofa Božovića svjestan je da “sokolove” čeka težak zadatak.
“Danci imaju sjajne individualce i siguran sam da dolaze sa namjerom da osvoje bodove. Pred nama je bespoštedna borba, a ja se nadam da će biti sa srećnim krajem. Želio bih da pozovem navijače jer se protiv Rumunije vidjelo koliko nam znače. Podigli su nas kada smo bili u padu. Njima posebna poruka nije potrebna, znaju koliko nam trebaju i šta možemo zajedno”, rekao je Budvanin.
Đorđević je sa četiri pogotka jedan od najboljih strijelaca u Rusiji na startu sezone. U odsustvu suspendovanog Bećiraja mogao bi da bude jedan od aduta našeg tima u meču sa Danskom.
“Zadovoljan sam jer igram u kontinuitetu. Osjećam se dobro i ako selektor procijeni da sam potreban timu, spreman sam. Znamo koliko može da nam donese trijumf nad Dancima, ali ne osjećamo pritisak. Samo treba da igramo kao što smo to dosad radili”, istakao je Đorđević.
Crna Gora i Danska igraće u četvrtak od 20.45 pod Goricom. Tri dana kasnije izabranici Ljubiše Tumbakovića odmjeriće u Varšavi snage sa Poljskom na kraju kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Nisam znao da Djidjo Vukcevic takodje nece igrati zbog kartona. Znaci sredina Ivanic i Scekic??
Live:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Ja sam tu preko puta, imam li ga rašta dolazit?![]()
Ao, sad vidim u 10 se tek šalteri otvaraju...
Je li rasprodato sve, jes?
It could be made into a monster if we all pull together as a team!
Digoše mi tenziju jutros, uh, kako se približilo.
Ima karataaa iha ha koliko vidjeh, mi bijasmo dosta ispred nicknamea po slici...![]()
Za sjever i jug, zapad i istok nesto malo bijase i odma proslo. Eto prosetajte ako nema guzve.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Ne priznajem ništa sem istok, utakmica na dlanu. Protiv Rumuna bih na zapad mrtvi jer se ne iskombinovah za istok, odlična pozicija ali sam se o$eća ka' prase u Teheran onako pripit i navijački nastrojen![]()
E nemas za istok sto ic, neki rekose samo 40-50 karata prodali za istok i to je to, ostale valjda dvije ali razliciti sektori i toeto. Zapad rasprodat po firmama i tako to![]()
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Ja svaki put posaljem mail savezu, koliko god da sam rekao odobrili su.
Obicno su to 4 karte nikad nisu odbili, evo i sad za ovu utakmicu 5 karti za śever bez problema.
Mail saljem kao privatno lice i ne molim se nikome.
Ali se ide na svaku utakmicu
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Bili jutros, ima karata samo za jug i sjever, mislim da jos nije to rasporodato.
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Ne mogu da dodjem do Cg, em zbog finansija, em zbog toga sto je skoro pa nemoguce doci do karte.
Blaga euforija je krenula, adrenalin...
Najgore sto ni pobjeda protiv Danske ne garantuje ni baraz zbog glupog pravila prednosti gol razlike u odnosu na medjusobni duel.
Samo da momci budu mirne glave a vrelog srca! 'ajmooooo!!!
Jako do kraja i direkt u Rusiju!!!
Ostalo je samo karata za sjever u sportski.
Inače:
FIFA kaznila FSCG zbog navijača
Zna li iko o kakvim bi simbolima mogla bit riječ?Fudbalski savez Crne Gore kažnjen je sa 25 hiljada švajcarskih franaka (oko 22 hiljade eura) zbog nedoličnog ponašanja navijača na meču sa Rumunijom.
Disciplinska komisija FIFA saopštila je da je kazna određena zbog nedoličnog ponašanja i upotrebe pirotehničkih sredstava. “Marka” navodi da je kazna izrečena i zbog – diskriminatorskih simbola.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks