spojleri su uzas ali cujm da ee vozi dpbro
HAhahah bas ne moze...
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
spojleri su uzas ali cujm da ee vozi dpbro
Prema tome, šta da ti kažem?
Штопови добри, и позади фина углавном, али оно H напријед кад видим
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Sate sate sate
Dobar prvi pokusaj, ali bas nidje ne procitah da je bolji i ozbiljniji od konkurencije. 271 konj ima performance paket, takodje i e-LSD. Obicna verzija jos nije data na test...
samo je pitanje koliko ima iskustva sa fwd ovaj iz em diviyije
Trebali su probat sa rwd
Toyota i Mazda udruženim snagama do elektroautomobila
Toyoti i Mazdi u tome će pomoći i treći partner, globalni proizvođač auto-komponenti, Denso, saopštili su iz Mazde.
Projektu razvoja automobila na struju Toyota će doprineti svojom TNGA mehaničkom platformom, dok će Mazda biti zadužena za planiranje proizvoda, a obezbediće i stručnjake iz oblasti kompjuterskog modelinga prilikom projektovanja.
Uloga kompanije Denso biće da sa partnerima podeli svoje znanje iz oblasti elektronike.
Kao rezultat saradnje, tri partnera planiraju razvoj i izradu raznovrsnih vozila na električni pogon, uključujući putničke automobile, SUV modele i laka komercijalna vozila i kamione.
Kada je reč o investicijama, one neće biti ravnopravno raspoređene, s obzirom da će glavni deo finansijskog tereta kao ubedljivo najveća među partnerima snositi Toyota (90%), dok će ulaganja Mazde i kompanije Denso biti jednaka (po 5%).
inace denso je tojotin
Ne vjerujem
Kljuc kao skoda fabija 2006to
Nađe li mu manu, nađe...čudan smo mi narod.
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ako lazem tu me seci![]()
Ahaha oćah onaj Bugati uzet ali ključ mu je brate ka u škode fabije. Sramota me u kafić ga na sto izbačit!
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Bas me ovo zaintrigiralo, pa morah nac, ovo je ustvari takozvani top speed key, onaj koji se bode ispod vrata kad ce da se letiA kljuc od kola izgleda malo drugacije.
Poyyyy![]()
Parking master lvl. 999
Sent from my P10+ using Tapatalk
Malo fali da mu ode ispod branika![]()
e bas mi je ovo trebalo, juce vozim iza jednog cakog kitroena i vidim ovu znacku ispod c5 ali nikako da provalim sto pise
kad ono airdrim
kukuuuu
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks