jeste i bio sam pripadnik 7. bataljona, imaš li još što interesantno o meni?![]()
jeste i bio sam pripadnik 7. bataljona, imaš li još što interesantno o meni?![]()
She is only here to annoy herself!
https://www.cdm.me/ekonomija/imovina...-miliona-eura/
Stečajna uprava Jadranskog brodogradilišta Bijela objavila je danas novi tender za prodaju preostalog dijela imovine preduzeća, po ukupnoj početnoj cijeni od 4,88 miliona eura, ne uključujući zalihe alata i materijala.
to govori o splacinama od komentatora ...a i o samom portalu![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Ne valja se nicijem zlu radovati, pa ni njegovom.
Problem za filozofiju, zar ne?
Nego da se ne pravim puno pametan, potpuno se slažem da se ne valja ničijem zlu radovati. Ali isto tako mi simpatično bi kako je Tattoo pomislio kako su oni komentari vrijedni pomena u "Iz raznih novina III".
"This just in: Određeni ljudi mrze ljude vrijedne mržnje i to pokazuju na raznim portalima, svijet je klicao kada je nacistička Njemačka kapitulirala, a nebo je plavo."
Da je Mahatma Gandi pa da se iščuđavamo...
Last edited by LostInHollywood; 28-09-17 at 19:35.
Cudi me da ovo niko ne komentarise
Bolesno drustvo, definitivno
https://m.cdm.me/drustvo/gdje-su-nes...ke-djevojcice/
Vidjeh ovo juce...
Sta reci na ovakve stvari .... Strasno ....
Sent from my Che2-L11 using Cafe Del Montenegro mobile app
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Posjecujem jedan americki forum redovno, vjerujte mi da su komentari za Mekejna slicni, dosta ljudi ga i tamo ne voli.
Ima tema posebna.
https://forum.cdm.me/showthread.php?...djeteta/page11
http://www.vijesti.me/vijesti/zabora...miliona-956489
Vazno je da su majke sa nadoknadama finansijski monstrumi..
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
I ti novinari prećeruju, ne vidim u čemu je problem.
“Ako se utvrdi da ovo nije obaveza investitora, mi ćemo naći novac iz budžeta i platiti. Nećemo dozvoliti da to uspori ukupnu dinamiku i otvaranje autoputa”, kazao je Nurković
Nije lako, ali je jako rođaci.
Sramota, a obrazlozenje sadasnjeg ministra saobracaja je jos sramnije! Propust od 30 miliona eura!? Da li se on sali?!
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Ovome može da se čudi samo neko ko nije bio u prilici da sarađuje sa institucijama sistema. Siguran sam da je sva dokumentacija uredno ovjerena, pečatirana i zavedena na arhivi, e sad propust manje više ništa ne znači.
Sve je to jos odavno isplanirano... Nece ni tih 30+ mElEona bit' jedini 'nepredvidjeni' troskovi uslijed 'propusta' nasih bistrih glava...
Sad kad bi neko napravio izvjstaj od pocetka planiranja autoputa pa do danas koliko se cijena naduvavala shvatio bi sto je i kako je.. I kao sto rekoh - jos nije kraj.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Napravi li Brajko koju grešku ispod par meleona...?
Sent from Tapatalk
#fakenews
Šta radi Ramadin Limenka.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Nemojte mi zamjeriti, ali kada ministar saobracaja ima sledece reference http://www.bscg.me/osman-nurkovic/ , onda se nemamo sta cuditi izjavi koju je citirao Ulix.
Ruku na srce, sadasnji ministar je u nezahvalnoj poziciji jer je u vremenu potpisivanja ugovora sa CRBC-ijem vjerovatno razmisljao o trofejima dzudo kluba Ibar iz Rozaja.
Inace, u pregovorima sa Kinezima rijetko je ko izasao kao pobjednik. Oni su izuzetno teski pregovaraci i u nasem regionu ulaze u infrastrukturne projekte gdje se nametnu kao nosioci projekta i ujedno obezbjedjuju finansiranje - win win situacija. Nadam se da ce nasi izvuci pouku iz ovog "peha" sa njima, i prestati da zavaravaju sebe i javnost da ce u CG doci investitori iz Kine i uloziti ozbiljan novac koji ce pokrenuti razvoj nase privrede. To se jednostavno nece desiti.
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Ne no ce kinezi da vas caste petlju zbog togo sto vas vole.A brajko glavurdan nema ministarstva dje nije nesto ukakio, jos se sjecam onih laznih garancija.Tolika glava a propuh kroz nju.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Vujica i Ramada ostetili drzavu dosad za stotine miliona
Podgorica Podgoricanima!
У свим флајерима и промо материјалу, у које сам до сад имао увид, нигдје се не помиње петља на Смоковцу у овој дионици, већ је првобитни план да се директно укључује са магистрале код бензинске пумпе (послије моста на Морачи).
Тек однедавно је почело да се прича о петљи на Смоковцу односно о спајању аутопута са мини обилазницом кроз ПГ, тако што би се негдје на Златици правио надвожњак преко пруге, па мост преко Мораче и онда петља на Смоковцу.
У први мах сам помислио да је све оно што је раније презентовано можда било погрешно, и пријатно сам се изненадио.Али не лези враже...
Е сад ко је крив, претходна влада која је лоше договорила посао и довела нас у заблуду, или нова влада које не зна што је договорено, остаје да се види.Свакако срамота вриједна оставке, дал министра Нурковића, дал предједника Скупштине, и читавог ланца који је договарао посао.
Црногорце је одржало црногорско срце.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks