Uvijek sam volio njegove emisije...
Sent from my Android device
Sa jelke, pa nam nijesu dali da ih jedemo, da se ne potrujemo...
Sent from my Redmi Note 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Sell the Vatican, Feed the World!
Uvijek sam volio njegove emisije...
Sent from my Android device
![]()
90-ih je bilo ovih džipova za djecu na trgu... Po pola marke vožnja od 5 minuta.
Dan danas u nk ih ima. 1e 10 minuta
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
10 ovih autića ima lik ispred moje zgrade, ja vi opisat ne mogu tu buku kad radi 1 a kamoli 10 istovremeno što je i najčešći slučaj, svaki dan obično od 17h počne show pa do 22h...
Lik se masakrira od para, libo ga tuki...
Sent from my P10+ using Tapatalk
Ovo se nekad samo moglo u bebi park vidjet na bulevar lenjina...to je bio diznilend za sirotinju
Sjeca li se ko generacija 80-ih kakav nam je bukvar bio?ja guglah ali nijedan mi se nije ucinio poznat, jel moguce da je bio nesro sa brodom ilustracija?
![]()
Tu es mon héro!
Bukvara se sećam na slovu Š bio je deda sa šeširom i štapom, tu sam oslepela naglo pa sam zapamtila.:icon_cry:Ovo je moj bukvar:
![]()
Last edited by Oljce; 26-10-17 at 18:02.
ajoj sjećam se ovog garfildovog albuma![]()
She is only here to annoy herself!
Endelo mendelo pojedes gomno debelo!
Ali ne ovaj nego još stariji čini mi se, đe su Šek, Jordan i tako ti superstarovi bili iz 4 dijela, 4 sličice, pa ono imaš 3 i prevrćeš pola grada ne bi li ima ko četvrtu za komplet, a kako je ta neka rijetka bila, davao si primjera radi cijelog Pipena od dvije sličice za tu jednu ili tako nešto
[
Mali kompletić
Inače tražio sam bukvar na netu iz 1991 i nema ga... Bio je plavih korica. Imam ga još kući.
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Udžbenik engleskog u mojoj osnovnoj
![]()
The more things change, the more they stay the same.
I mojoj![]()
Mi smo u treći koristili ovu, a New Discoveries od četvrtog. Ili ovu u četvrti a New Discoveries od petog.![]()
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Starwalker, i moj je bio takav. Kako smo imali srecno detinjstvo sad mislim.
Kesa s blokom, oprema za fizičko, pada kiša, pa nosiš kišobran i standardno torbu za školu, u koju ne mogu da stanu prve dvije stavke...Boga moliš da doneseš sve to doma, a zaboraviš sebe...
Sell the Vatican, Feed the World!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks