- Imate sve na sajtu - opise, fotografije, pogledajte tamo.
- a ne mogu ja, nemam vremena, nego mi vi to sve pošaljite na viber.
'oću, druže, nemaš frke...Popričekaćeš, biznismenu zauzeti, inače sam dokona...
- Imate sve na sajtu - opise, fotografije, pogledajte tamo.
- a ne mogu ja, nemam vremena, nego mi vi to sve pošaljite na viber.
'oću, druže, nemaš frke...Popričekaćeš, biznismenu zauzeti, inače sam dokona...
Last edited by KRKNA; 25-09-17 at 10:28.
Sell the Vatican, Feed the World!
malo mrvicu me nerviraju ljudi koji nemaju nalog ni najednu drustvenu mreze, ne prate oni to, ne zanima ih.
a onda na telefona svaka moguca aplikacija - pa se ulazi ili sa laznih profila ili prijatelja, drugarica itd...
f6
^Hahahahaha bas nejasni ljudi. Drug izbrisa fb i insta (valjda, nemam stvarno insta pa cu mu vjerovat na rijec)... Mi napolje i vidim ja lista on insta, ja reko zar ne rece da si izbrisa, veli ovo mi je preko druga... E sto se radi, a kasnije veli daj da vidim nesto na fb, beale tamo...
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Ja sam načisto pizdio od Bugijevog potpisa "tapši, raduj se, nosim kući malu bebu bumbara", tako nešto ahaha, ja vi opisat ne mogu kako mi je to išlo na živce
Sent from my P10 using Tapatalk
I sada je isti, samo ne vidiš sa telefona...
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Uf safra Bugi stvarno, miči ovo...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
"Saglasan" na svakom koraku. Aaaaaaa ovo je kosmar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
A bjezi tripleta...
Tu es mon héro!
Vjerovatno zato jer većina agencija (namjerno ili nenamjerno) ne miče stan sa sajta kad se proda/izda i onda se pojma nema za status nekog stana.
Ne velim za tebe i agenciju u kojoj radiš nego inače kakva je situacija (upravo sad prije po ure sam imao situaciju đe sam zvao za stan koji mi se dopada da ga pogledam, ja tamo kad oni me uvode u stan pored koji niđe veze sa ovim. (taj što sam htio prodat davno ali ostavljen kao mamac da dođu da se pogledaju i drugi stanovi u toj zgradi)
smara me bivsi... :/
mora da je neki forumas
Sto mene
Ja samo kvalitetne i istinite savjete dijelim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
A mozemo mi i bez salveta. xD
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Slažem se s tobom da nas ima raznih - divljih, registrovanih, profesionalnih, neprofesionalnih, ali je najveći problem u 'komunikaciji' između prodavca s jedne strane i agencije s druge. Naravno, razumijem ga da je puno nas kojima je dao svoju nekretninu na prodaju, ali oni uopšte nemaju običaj da obavijeste kad se kupoprodaja završi, tako da dostina nas ostane neznavena i konkretan stan i dalje transparentno oglašavamo. E, sad će se neki pametnjaković nać' da lupi zašto ih ne kontaktiramo redovno, da smo u toku - pa, drugovi i drugarice u ponudi imam preko 1000 nekretnina, zamislite samo na što bi mi se svodio radni dan kad bih svakodnevno zvala da pitam jesu li prodali/izdali nekretninu. Agencije između sebe ne sarađjuju (barem mi ne), pa često od kupaca dobijemo informaciju da je stan prodat (koju, naravno direktno kod prodavca provjerimo).
Što se tiče 'podvale' u smislu jedan oglašavamo, a u drugi te povedemo, mi se zaista ne služimo tim udicama, jer nećemo da gubimo ni svoje vrijeme, a nije nam u opisu da se pravimo blesavi i amaterski traljavimo posao od kojeg živimo.
Uostalom, možda je to i dovitljivo (ko ima vremena, živaca), isto kao kad uđeš u prodavnicu, pa tražiš nešto što trenutno nemaju, pa će se snalažljiva prodavačica dosjetiti da imaju nešto drugo, što ćeš možda i neplanirano uzeti...
Svako ima pravo da bira način na koji će prigrabiti kupce...E, sad je li to manje ili više profesionalno nije na nama...
Sell the Vatican, Feed the World!
Sve smo se razumjeli![]()
treci put u 3 nedelje bolesna. pa ebem mu majku...
Ne nerviraj se, to je prirodno, proces izlaska djavola iz tijela. E da, ne može se dobiti na kilaži kad se nervira.
zbog ovoga mi ode 200gr sigurno.
Neka joj je laka zemlja, al nam je8ase oca sa Jelenom Marijanovic i njenim muzem...vol.2
Meni samo nije jasno dje joj kupuje onaj muz one majce
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks