jebitese sa tom sportivom vise
nevalja
Prema tome, šta da ti kažem?
odje se isto pricalo i za uniroyal pa ispade da sve koje znam kazu posle pogibija od gume...![]()
takose pricalo
posle prve voznje po zarepeku cao
Sportivu sam na c4 stavio ljetne sve 4, i dobra je, pogotovo za te pare... Za zimsku vele da je jos bolja... Ne znamuniroyal ne bih nesto stavljao
![]()
Ljudi pomagajte jer izludjeh, neko mi je lapio poklopce od prskalica za farove sa Fiat Brava, gdje ih mogu nabaviti ili naruciti ako neko zna jer cijeli e bay i aliexpress prevrnuh nista nema. Na slici sipod imate poklopac odmah ispod fara.
![]()
Last edited by BIGa; 27-09-17 at 19:01.
Sportiva Performance ljetnja je top guma.
Za zimsku ne znam, ali mislim da je isto dobra.
Nije kao Continental i Michelin, ali završava posao i bolja je od Tigra, Save, itd.
Cijena i kvalitet odmjereni.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
Bio, da ih vidis koliko znaju prodao bi auto od muke odmah, posto su oni glavni za Fiat,Alfa,Lancia i Jeep u Cg, takvih neznalica u zivotu vidio nisam, trazio mi broj sasije ja mu dao i kaze mi to ne postoji na ovo auto a auto ispred salona stoji, i kaze to je vjerovatno neka dodatna oprema, znaci da imaju djelove samo za osnovne verzije.
Podji do Alb,imas usput za tiranu par otpada a imas i salon fiata tamo pa podji provjeri,i opalis na rucak negdje
Sent from my iPhone using Tapatalk
ja to dalje od srbije trazio ne bkh.... ot oris oglase, nadjes otpade za italijane, okrenes koji broj i organizujes da ti to neko posalje...
e sad, ja nesto mislim da ako neko to ima u kompletu sa branikom, da. ga nece bez tako prodat
Kakav je put kroz Platije i uopšteno u tome pravcu put granice, pitam zbog ovih radova? Znam da se od 14 do 16h zatvara put ali svakako, ima li gužve i zastoja?
Prijatelji iz Srbije se vraću sa primorija pa su mislili tuda ako je ok, u suprotnom preko Nikšića?
Sent from my P10 using Tapatalk
nk pa preko jabuke
A znam nego smo se htjeli vidjet pa bi išli ovuda ako je put ok, ako ima gužve i zastoja da im kažem ipak da idu preko NK...
Odakle kreću...? Što ne svrate prvo u pg, pa preko nk put srb...
#fakenews
Iz Lastve...
Pa nek spiče za pg prvo, ispanuće im duže pola sata...
#fakenews
Preko grahova za Nk i na Jabuku
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Broj nekog ko polira auta iz Bara
I mene zanima za dubinsko i poliranje? Osim tica jer je zauzet previse![]()
Probaj odje
http://www.tuning-shop.rs/fiat_auto_delovi.html
ili odje
https://www.silux.rs/
There are currently 26 users browsing this thread. (0 members and 26 guests)
Bookmarks