Igrice kad kupujes kupujes vaucer preko amazona pa tek onda na ps. Tako da je nebitno koji si region. Mislim da je americki najbolji jer igrice budu malo jeftinije nego u GB zbog razlike funta dolartako nekako
Sent from my iPhone using Tapatalk
Igrice kad kupujes kupujes vaucer preko amazona pa tek onda na ps. Tako da je nebitno koji si region. Mislim da je americki najbolji jer igrice budu malo jeftinije nego u GB zbog razlike funta dolartako nekako
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hvala, iščitao sam temu u međuvremenu, sve je napisano![]()
In vino veritas
Monci, imate odlična sniženja za baš dobre igre na base.com
Watch Dogs 2 - 22,83
Assassins Syndicate - 14,78
Call of Duty Infinite Warfare - 12,48
Fifa 17 - 22,99
For Honor - 26,28
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
koji je najbolji sajt za kupovinu psn gift cardova kupovao sam do sad 10$ na g2a i sve je bilo ok, pa bih uzeo od 50 sad... ima li koji bolji od g2a?
tutti quanti cantano e bevono per te!
The Last Of Us Remastered ~ 10$
E vala niko izgovora nema više
Sent from my P10 using Tapatalk
Ja sam koristio g2a dok nijesam vidio kakvo je to golo ***** od sistema. Ako napraviš trgovinu kod njih drže ti rezervaciju na kartici jedno 20-tak dana. Ako u toku tih 20-tak dana dok traje rezervacija pokušaš da napraviš novu transakciju, biće ti odbijena i uzgred ćeš imati još jednu rezervaciju. Drugim riječima, ne možeš koristiti pare koje imaš dok oni ne maknu rezervaciju. Neću to, ja sam pošteni mušterija a mušterija je uvijek u pravu. Umjesto da mi duvaju u prkno da me zadrže jer sam u zadnje dvije godine kod njih trošio pare, oni tako.
Sad koristim mmoga.com, imao sam već tri trgovine preko njih bez problema.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
E ako ste mi jasni, amazon.com i greške nema. Tamo je PSN kartica od 10/20/50$ košta UVJEK 10/20/50$ a ne 12/23/54$.
Ključ dobijate instant, o pouzdanosti je glupo i da pričam, kartica uvjek ima na lageru a ne kao na većini tih sajtova gdje je "out of stock" često slučaj.
Upravo gledam ovaj mmoga.com, tamo su 13/23/57$ ove kartice, glupost.
A da ne pricam da su mi na mmoga.com trazili da se slikam sa licnom kartom ili pasošem u rukama cije ime i prezime odgovara imenu i prezimenu na kartici. Nesto im je bilo "sumnjivo".
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
ao brate znaci evo cekam ebenih 10e ovi sa mmoga da mi posalju kao da su meleoni u pitanju na g2a su mi refoundovali pare dejan je otprilike objasnio kako i sta al eto sad nemam vise para na karticu no moram cekat ko pacijent... kakvi su to baksuzi
tutti quanti cantano e bevono per te!
Remaster je brutalno odrađen, obrnuo sam je i ja na trojku zajedno sa oba DLC-a ali čim sam uzeo PS4 Pro sam uzeo i fizičku kopiju remastera, čisto za kolekciju. Probao sam je samo, brutalno izgleda u 4K i meni među 3 igre ikad, iščekat ne mogu dvojku.
Ima promocija jos 2h i 30min ko hoce da uzme 10$ na snizenju 30%.
http://www.pcgamesupply.com/special_promotion/
Moze se uzet Last of Us za 5.96e.
US Region je u pitanju.
Last edited by dewas; 27-09-17 at 12:41.
Evo vam i ođe 5 igara za 1$, nisu neke ali za uvar što se veli...
https://www.humblebundle.com/thq-nor...-bundle-encore
Ima razlike + 60fps u 1080p
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain i Amnesia Collection free igre uz PS+ pretplatu za mjesec oktobar.
Not bad at all, zadnjih par mjeseci se dobijaju baš poznati naslovi...
Sto se tice ovih igri...
mogu li recimo neku od ovih igara sto je free za oktobar da skinem kasnije, u novembru recimo...?
Ako sam bio pretplacen na ps+ u oktobar naravno...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Samo je bitno da je dodaš u library u oktobru, downloadovati je možeš kada god.
Ja odem na PS Store i svaku besplatnu za taj mjesec PS4, PS3, PS Vita ubacim u korpu i "kupim", ne moze da skodi, a moze koristit.
Igrice mozes da igras kad god pozelis, brises, preuzimas sve dok si pretplacen na PS+, ako si je "kupio" u mjesecu u kojem je bila besplatna.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Odlično, taman da isprobam danas, uzeh ga davno međutim nisam ga isprobavao na Pro![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks