vec udaran nije u liniju hauba zinula :P
vec udaran nije u liniju hauba zinula :P
auh ovo sam i ja odmah primijetio znači zlo
She is only here to annoy herself!
Bzv čačkam na semaforu i reko da vidim status vozila i sačeka me ovo? Pa zar ne treba da mi ubode oči na kontrolnoj tabli ovako nešto? Gusla bi ja izgleda dok bi bez ulja ostao...
Sent from my P10+ using Tapatalk
Moras svake 2 godine glicerinu mjenjati, nisi ostao bez nje nego je vrijeme za zamjenu.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
ada znam da nisam ostao bez glicerina no je moja poenta da bi mogao da ostanem a da za to ne znam, tj. da saznam kad ostanem
Sent from my P10+ using Tapatalk
zar ne ostoji aparat kojim moze da se ispita? ako je dobar da ne placa zamjenu bezveze...
A mijenja se nema što, na 62 iljade sam, to sam treba na 60k da mijenjam (redovni servis) ali eo odradiću ga sjutra...
Ja sam siguran da 90% ne zna da se glicerina mjenja svake 2 godine a da min 97% i ne mjenja uopste.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Gledao sam kako glicerin izgleda poslije 10g ali stvarno sa motora, to je jedna kafena masa, ni nalik glicerinu. Meni je pravilo na motoru, prije svake sezone, a za auto taman dvije godine. Kocnice vrijede vala tih 10€ ulaganja![]()
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Ja ne znam covjeka u cg da je to ikad promijenio...
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
ja redovno kad mijenjam pakne a to je taman na 2-3 god
Ne pominji mi pakne, original za auto 2005 god 139 eura prednje, sjutra ih stavljam..
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Ne no jaguar s typeNe bih stavio bez original jagg sanse nema, bar se na kocnice ne stedi, automatik i auto od 1.800kg trebaju dobre pakne.
i ran over jur dog
auuuuhhhhh
in my jaaaaaaggg
oh ok never mind
Prema tome, šta da ti kažem?
jaguar koji je stojao 6 godina se ne može više dovesti u red, tj. bilo koje auto koje je stojalo toliko a pogotovo takvo
ne nije ovaj
blekov jaggg je apotekar
Gledam ja i ovoga po gradu, na oko ka' boca![]()
A okle tu srece nema, ovo je jos starijo model do 2004...Od vanka je moj.
Ovaj gore sa slike je uzeo zlatar iz centra. A drug moj je polirao auto kompletno. Posle je završio kod nekog policajca čini mi se.
mega lol
M5 E39, DG table ne $etih se da ga slikam, e kakav bješe tuge te.
Očuvan je bez pretjerivanja kao nečiji Golf 2 kojem isti služi za transport tigli i blokova.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks