Imamo Stevanov prvijenac, u pravo vrijeme.
Smećari, mi tu ne možemo ništa da promijenimo ali mene čudi kako naš (ili bilo čiji) savez nije reagovao, ovo je van svake pameti, kriminal čisti.
Imamo Stevanov prvijenac, u pravo vrijeme.
Sipaj Joveta![]()
Igra na pogresnu stranu terena, cim se izvukao tamo lijevo otvorio je nogu.
Sent from my Redmi 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Joveta je u top formi.
Zabavno mi je što je prvi koji mu je pritrčao i zagrlio je prokleti Glik.
Silno me nervira što će se dobro upoznat prije utakmice.
Neki dan je Perišić Jovetu prozivao na instagramu ispod neke fotke.
Kaže: "Da sam golman na grudi bi je primio" - u kontekstu koliko su mu šutevi predvidljivi, ovo kad se izvuče lijevo i puca na drugu stativu![]()
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Katastrofa je ovo sto su ivi iz monaka doveli cetiri spica u zadnje pet dana prelaznog roka. Momak ce svaki mec izlazit u 60min ili ulazit
https://www.cdm.me/sport/fudbal/prob...tiv-crne-gore/
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Taj im i ne igra svakako
A okle igra, samo je bio starter protiv Kazahtana i dao gol a protiv Danaca i Rumuna usao u drugo poluvrijeme.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Da, usao a da nije bi bio smak svijeta. Taj momak je trebao da ima dobru karijeru ali nazalost zavrsice kao neki micu za par godina
Namjesti Marušić drugi gol Immobileu, baš lijepo. Dobijaće sad sve više priliku posle ovih silnih povreda u odbrani.
Bili bio smak ili ne stvarno ne znam ali tvrdnha da ne igra ne stoji.
Rece li ti ono za Savica da je ispao iz tima Atletika iako je igrao bas tu utakmicu i sve ostale od tada.
A što se tiče Marušića, ovo je što igra odma' pošto je došao je puka sreća, jer se povrijedilo pola odbrane, što ne znači da je loš igrač, samo je Basta mnogo iskusniji. Uostalom, svaki meč u prvenstvu je ušao u drugom umjesto Baste, protiv Napolija ušao sredinom prvog kad se povrijedio Bastos. Danas je naravno počeo iz očiglednih razloga. Igrač koji je svakako mnogo napredovao.
Evo ga sad i dao Marušić, morao je danas, čitavo vrijeme je u protivničkom šesnaestercu![]()
I asistencija kod drugog goka fina, prosao dva igraca
Treba reći da je i Šćekić juče asistirao kod gola za pobjedu njegove ekipe , igrao svih 90 minuta.
Šerif juče dobio u ligi 6-3 , Mugoša ništa , ni gol ni asist
Ni juče , ni prošlo kolo. U suštini on i nema tamo lošu statistiku : 321 minut , 5 golova , al' ga jebe što Šerif forsira nekog klinca Damaskana , a on trpa li trpa.
Naporan si nekad stari. Da rekao sam da je savic ispao, onda je protiv valensije bio najbolji i vratio ga je u tim. Takodje mislim da nece sad igrat LS. Izgleda colo pravi takav neki koncept.
Milik nije u prvim planovima ni u napoli a niti u reprezentaciju. Znas i sam da je on klasican spic a da oni igraju samo sa jednim spicem.
Ne sjekiraj se brate, vjerovatno navijamo za isto na kraju
E taj bod i bod u jerevan, ne mogu da ne mislim na to. Samo se nadam da za njima zalit necemo...
Agencije ne prave za poljsku jer se boje nereda.... Sprdnja
http://www.vijesti.me/sport/sjajni-d...-istine-955769
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks