Nema problema, Trile je nešto utripova'.
Nema problema, Trile je nešto utripova'.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
A ima problema. Kad kazes "slazem se" odmah ti neki pametnjakovic kaze "drva se slazu". A do juce su "je li" pisali spojeno
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
slažem se sa triletom, odma se nađu stručnjaci zdrvima čim rečeš da se slažeš![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Jes', oćeš da se slažemo ko mlada bukovina? kekekekke
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ubi, zakolji da saglasan ne postoji!
A sto je ovo, iznervirah se u 9 cukova. Udjem na neku drustvenu mrezu i vidim sliku jedne poznanice u vjencanici sa nekom fensi slikom i pozama sa jos 10 cura, da se vidi kako je sve gala, a do juce je jela polni organ mom kolegi iako je bila u vezi sa sadasnjim muzem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 22-09-17 at 08:06.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Jel kolega u shoku ka i ti?
Nisam u soku, nego me nervira lazni osmjeh i sjaj.
Nije ovo topic "stvari koje vas sokiraju".
Nisam znala da imamo topik za shokiranje.
ljudi koji prave duple naloge...
f6
Mene Trile nervira što svaka tvoja prijateljica ima nekoga kome je jela to što ti veliš da je jela, do juče, i što tebe to nervira pa MORAŠ uvijek da objaviš to na forumu i da pomeneš da ti je prijateljica, i da je udata, i da jede oni tvojemu kolegi ili tebi, ili da ima momka, i da je još u vezi sa tim momkom dok uživa u toj deliciji....nemoj Trile, ružno je....ili promijeni društvo, ili nešto učini povodom ovoga, smanji doživljaje, pušti ljude da jedu što oće kad im se jede i koliko im se jede....tebe bi to trebalo da zanima samo ako je tvoja sestra, majka, žena u pitanju...ne tiče te se...bar bi trebalo...e nervira me![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ima li sto gore od muske alpace.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ne da 'ebe oca, pakao.
Onome ko brsti Skandal, Svet, Zonu Sumraka i slično, jes siguram budi...
Sent from my P10 using Tapatalk
Jos ako je sretni mladozenja neki forumas, bice mu preinteresantno da procita ovu tvoju pisaniju 😂😂
Nesto mi se cini da svi znaju sve o tebi, pa i gdje radis, a Trile.
Ih, mali mi je posa'. A to mi je kolega sa prijasnjeg posla
Last edited by Tripleta; 22-09-17 at 13:58.
Na topic - stvari koje me nerviraju- ne smijes napisat sto te nervira...
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Ne, odma skoce na tebe "kako smije to da te nervira". A sto cu ja kad mi ljudi pricaju, hvale se i onda sve znam. A onda kad sam upucen u situaciju, vidim slike i pritisak mi skoci
Last edited by Tripleta; 22-09-17 at 14:02.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks