Preko skajpa da nazoveš apple, imaju broj na sajtu.
Ovako, prijatelj je izgubio icloud mail, pojma nema koji je a još manje koji je password stavio. Ipad je kupljen u iCentru, poslao sam im zahtjev za otključavanje tj, da mu se resetuje password, promijeni mail ili šta li već, uz skeniran račun naravno. Dobio sam povratnu informaciju da oni to ne rade evo godinu dana, tj. da je Apple to ukinuo da se radi preko autorizovanih dilera, već da moram direktno njima da se obratim. Kako s obzirom da ne postoji mogućnost podrške za Crnu Goru a niđe nema nikakav kontakt mail na koji bih im se mogao obratiti?
Preko skajpa da nazoveš apple, imaju broj na sajtu.
https://support.apple.com/en-us/HT201232
A mozes i na chat
Sent from my iPhone using Tapatalk
aj pa javi da li je uspjelo tako.
Uz racun moze 100%
Doduse ljudi koji ne znaju password a ni mail, ne bi mi ih bilo zao da ostanu tako bez telefona...
Zaboravi mail i pass ali magu telekomunikacija treba iphone. Poslovni ljudi
f6
Jasno, zahvaljujem.
iPad je u pitanju, u pitanju je čoek od 60 i kusur godina, polakote momci![]()
Iphone 5S, trosi mi bateriju brzo, zamijenim istu i nastavi da se trosi istom brzinom. Sto mu je?
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Koliko brzo?
U2 cip
Sent from my MHA-AL00 using Tapatalk
Koliko kosta da se zamijeni?
Ne znam mijenja li ga iko...
A mora neko i to radit. Onaj tip sa cudnim zulufima preko puta T-coma, oni momci na ulaz u Stari Aerodrom... Gledam ove cijene po internetu tog cipa, variraju.....
iOS 11? Koje app ti najvise trose bateriju?
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Mijenja se U2 cip u GSM House od bog zna kaddobro dosli
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
iOS poslednji, a aplikacija koja najvise trosi je d-meter jer mi je crkla kazaljka za brzinu pa tel koristim u tu svrhu. Inace u zadnje vrijeme uopste ne koristim puno tel, a uvece ako je na 100% ako ga ne stavim na punjac ujutro ce bit na maximum 30% i to sve u airplane mode...
Dobro je da znam da je popravljivo, nadam se da je rutina...
Dešava mi se tokom punjenja na iPhone 7 Plus da čujem onaj zvuk a tako i odreaguje telefon kao da sam ga tek utakao na punjač, promijenio punjac, utičnice ali opet isto
Original je oprema
Očišćen konektor
Je li imao neko ovakav problem
Dešavalo se i meni na ios11. Od juče se ne može vratiti na 10.3.3 pa čekaj sledeće apdejte.
Imam garanciju još oko 15dana
A ovakav problem se pojavljivao na 10 isto
E ne znam onda, ponesi ga u icentar da odrade dijagnostiku i vide pokazuje li kakvu grešku.
Primijetio sam istu stvar na 7+ od update na iOS 11, kao da si ponovo nakacio tel na punjac. Ali to se desi u prvih 10 sek... pa sam mislio da sam utrpovao... dok se nije jos jednom ponovilo
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks