Nije ni Vettel 100% čist u ovom.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
Od sad navijam za Rajka, covjek je maksimalno posvecen Hamiltonu i Mercedesu. Fino rece Horner, mi nemamo stonda izgubimo i Rajko dokaza![]()
Nije ni Vettel 100% čist u ovom.
Ovdje je Fetel najvise kriv, njegova putanja je najagresivnija
oba ferrarija su u trenutku sudara bila ispred...
e sad i lrosle godine na nekoj trci, ne mogu se sjetit kojoj smo imali slicnu situaciju...
Spa 2016, čini mi se.
A dje Kimi je vazda kriv sto svoj posa gleda i nikoga ne dira. Jedan zatvara, a drugi nece da popusti ali jbg Kimi je trebao da ga parkira da ne zasmeta kome...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ukleta pobjeda u Mađarskoj se i dalje nastavlja.
Kimi je kriv što je onako dobro startovao.
Ne znam šta mu je to trebalo, mogao je ladno da čeka iza Maxa i pored toga što je Max slabije startovao (kao i Seb) i što mu je ostavio prostor. Tako bi najbolje pomogao Sebu koji, a to se zna, osim što nema nikakve pomoći od Kimija i Ferarija, sa starta uvijek zanosi u lijevo...
Ne vidim kako Seb može ovo da preokrene bez Luisovih pehova, ova trka je trebala da im bude zicer. A i prva koja nije startovala pod SC-om zbog kiše, ne pamtim otkad.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
ono je splet nesrec ih okolnosti sgo bi se reklo... seb agresivan, ne vidi kimija... kimi se probija ide pravo ne vidi seba... a jedini koji vidi sve nece da odustane iako je u tom momentu iza oba ferrarija... i onda dobijes karambol...
inace ko bi ocekivao kimija da bude tamo sobzirom da cesce zaspe na startu![]()
ferrariju sad treba jedno odustajanje mercedesa tj luisa... ipak je ferrari imao do sad jedno ipo odustajanje, luis za sad nista...
mozda da se ponovi malezija?
http://f1-serbia.com/verstappen-vett...-je-rizikovao/
Mislim da Max ima pravo.
sjwcas li se 2003e kad je barichelo udario kimija i ralfa i izbacio ih avu trojicu iz trke? e tada je okrivljen bio rubens jer je on bio u sredini i mogao je da vidi obojicu i mogao je da koci...
Max Verstapen odgovara na pitanja novinarke.. Prava slika malog kretena je ovaj intervju..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Niko ne pominje kako su Alonsa zeznuli sa ovim udesom mada bi im vjerovatno crkao bolid 3-4 kruga prije kraja ...
deuscroix
daje kojim slucajem kimi pokupio crnju svi svi bi rekli da he to namjerno
Prema tome, šta da ti kažem?
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks