Ima li dje prenos ili stream?
Podgorica Podgoricanima!
Bolje mi djeluje Kanelo, mada se obojica zagrijevaju
Podgorica Podgoricanima!
Sto cine sudije vazda, smijurija.
Genadi 7:5 runde ako ne i 8:4, ovima to nerijesno.
Podgorica Podgoricanima!
Sramota.
Na koju foru je ovo neriješeno ?
Golovkin ga onako baš rutinski odradio i neriješeno , pa kako ?
hahahah smijesan je canelo ali dobro, opet marketing i pare. Radice se rematch pa ko sto ponese.
Ali prvi onaj sudija 118-110 za kanela![]()
Podgorica Podgoricanima!
Zgade boks jbt... Ja sam znao da ga na poene ne moze dobiti, ali ovo je previse. 10rundi je dao Kanelu onaj prvi. Je li moguce to? U glavu da mu pucas.
dobro se drzao alvarez,mada mislim da nije bilo nerijeseno.ovo 118-110 za alvareza kad sam cuo,nasmijao sam se
Bas me zanima sjutra First Take i Undipusted sto ce reci.
Podgorica Podgoricanima!
Borba oslicna, blizu. Ja sam bodovao 8 4 za Golovkina. Ali ovaj kralj dati 10rundi Kanelu, dje je pamet?
U najgorem slucaju 7 5 Golovkin. Vise od 5rundi ne mozes dati Kanelu da si mu iz familije.
i meni se cini da je vrlo blizu bilo, i najrealniji ishod. Odgledah na miru reprizu i tesko da bih nekome dao jasnu prednost.
Harold Lederman 118:114. Tako to vidi iskusni sudija koji je fer.
Odlican mec,ovo je pravi boks,sve su prikazali u ovom mecu,nevjerovatni refleksi ,brzina,eskivaze ,pa kontre, koje posebno dobro radi canelo.
Citajuci kom mislio sam da je GGG unistio canela. Dajem malu prednost GGG ,ipak imao je inicijativu,vodio je borbu ,ali canelo mu nije dozvolio ni u jednom trenutku da radi sta zeli ,vec je uzvratio svaki napad GGG-a . Kao sto sam i rekao ,mnogo je jaci fizicki GGG i ocekivao sam ovo . Canelo koji protiv drugih boraca cesto trazi borbu iz bliza ,prsa u prsa, sad je bjezao od toga jer je svjestan da ne moze protiv kazakstanca i njegove snage . Svakako ,svaka cast Meksikancu ,koji je pokazao da je trenutno medju najboljim na svijetu .
ali golovkin bi ovo ubjedljivije pobijedio da je samo radio svoj standardni box, nego je, ne znam zasto, poceo u jedno momentu da nabija glavu u gard canela i da igra onu igru dje je canelo dobar, a mici ga tamo, nemoj igrat njegovu igru jbt. zbog toga onaj mayweather nikad nije izgubio jer nikad nije igra igru protivnika nego vazda nametne svoju, i taktizira samo tako.
WILDER vs LUIS ORTIZ dogovoreno za 4. novembar.Dobar je Ortiz,Kubanac, 27-0 (23KO).Za WBC pojas
JOSEPH PARKER VS HUGHIE FURY, za WBO pojas teške kategorije.Subota, 23. septembar.Prenos na hrvatski RTL od 22:50
(23-0), (22-0)
Ward posao u penziju.
Nocas debi Gokhana Sakia u UFC, u Japanu..
Odlicni mecevi u najavi.... nove snage protiv stare skole.... oba mlada borce mogu mnogo da dobiju na rank-u pobjedama, ali isto tako i da izgube ako budu porazeni....
![]()
![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Danas procitah na McGregorov fb pejdz da je zakazan 3. mec sa Diazom. UFC 219
Sent from my SM-N920C using Cafe Del Montenegro mobile app
da to nije neki lazni profil, evo sad gledam njegov oficijelni nema nista....
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks