Otvaraju li pakete ?Moze li u posti proci paket bez carine I tih gluposti?Vrijednost 200e
Nisam nista narucivao od kad je ovaj novi zakon poceo
Sent from my Le X829 using Tapatalk
zavisi koliko srece ko ima
A sreća kod nas od veze zavisi
Sent from my Redmi Note 4X using Cafe Del Montenegro mobile app
Evo ja narucih sad par stvari, do 80$ sto bi trebalo da prodje bez oporezivanja valjda..
Vidjecemo sto ce bit'.
I tih 75e je, bojim se, prelazna izmjena i gledace da to smanje na minimum... Polako da se narod slucajno ne zali...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
pa i najavljeno je da ce ici na 22e
Dje je najbolje narucit tel xiaomi mi a1 aliexpress ili ima jos nedje?
Vjerovatno je forumasima stigla posiljka sa Sportsdirecta, bar onima koji su isli ispod 75€, pa neka bace neki update da li su platili porez ili ne.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Na Gearbest i sl znaju da stave neoficijelni soft na Xiaomi modele pa posle zajebancija oko update i to kod dosta prodavaca. Sto ti zla ocu naruci ovdje jer soft, garancija i ostalo je besprekorno
https://www.aliexpress.com/item/Pre-...828561621.html
Meni su se ovi pokazali odlični
https://xiaomiretail.aliexpress.com/...4b24ae2brCho11
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Javi ako nesto saznas.
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
I na Ali raznih ima...
Ne postoji evo skoro godinu dana. Jedina opcija ti je da to odradis preko nekog od sajtova u usa koji bi ti to poslali uz naknadu. Ja sam to odradio preko usgobuy. Pisao sam vec o tome ovdje
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
masster, ukucah na calculator i ispada za recimo neku pošiljku od 700g i dimenzija 25x20x20 shipping je oko 25$, što bi bilo ok da nema ovog naplaćivanja poreza.
Tako da za 2 bočice i shipping od ~25$ bih prekoračio tih 75EUR, što znači i porez na to, pa se ne isplati...
Da nema neki sličan sajt na foru fragrancex da je isproban, da nudi free shipping?
Ne mogu sad da se sjetim da li je igdje na paketu pisala postarina za usgobuy ali 99 ppsto sam siguran da nije. U paketu ti je faktura od fragramcex na kojoj ti stoji iznos i postarina 0. Toliko ti stoji i na izvodu na kartici ako ti budu trazili dokaz jer ti usgobuy placas tek kad paket od fragrance stigne kod nji i to ti je potpuno odvojena transakcija. Pitaj ih emailom da li mora negdje na paketu mora da bude naznacena njihova usluga.
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Proije vise od 40 dana sam porucio 6 paketa (patike, mis, nesto za kuhinju,..) sa razlicitih prodavaca i ne stize mi nista, i kinezi se cude.
Sta da radim? Posto su mali paketi nema trackinga.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks