Simpaticno izgleda
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Predstavljen Megane RS 2018
Potpuno novi motor 1.8 turbo(kao u Alpine, samo drugi twin scroll turbo i glava motora...Razvijao ga je F1 tim, trebalo bi da je dosta laksi od prethodnog 2.0 turbo motora)
Maksimalna snaga 280ks na 6000 obrtaja, maksimalni obrtni momenat 390nm od 2400 do 5000 obrtaja, blokada na 7000 obrtaja
4 control skretanje sa sva 4 tocka (vele da ima izuzetnu stabilnost i upravljivost i pri velikim brzinama)
Manuelni menjac 6 brzina ili automatik EDC(duplo kvacilo) sa launch controll-om
Trophy i Cup verzija stize malo kasnije i trebalo bi da ima 300ks i 400nm, potpuno mehanicki lsd diferencijal(naspram elektronskog u obicnog rs), lightweight tockove(1.8kg laksi po tocku) i vece a oko 4kg lakse kocnice, i lakse "glavcine" tocka...
(ovaj auto je zapoceo rat ali iskreno ne znam oce li opet oborit rekord na Nürburgring...Nesto mi ovaj bazni 1.8 sa 280ks izgleda dosta jadno naspram konkuerncije koja ima 2.0 i 300+ks...Je li ta sasija i 4 control toliko dobar da na 20km staze napravi toliku razliku sa manjkom snage?)
![]()
Simpaticno izgleda
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Dobro je da nije kupe![]()
Uopšte nije Audi S1 na steroidima...
nidje veze![]()
Prati mi tu liniju, mada je ovaj masu ljepši što jes jes (ne mogu vjerovat da sam ovo reka za Reno-a)
a dobro, obrnuli su malo na elegantniju stranu
ne vristi kao honda civic type r nego je vise onako suptilno kao golf gti/r
Mada je mene najvise iznenadila unutrasnjost kad sam u Aliance sjeo u onoga GT line...
Nidje nema vise one karakteristicne francuske plastike, materijali mnogo meksi na dodir, ljepse teksture, alcantara na tapacire, cuda neka...Sve je nekako meko
Dok si prije modrice imao po nogama od vrata i konzole od radija
(samo je ova multimedija na oko agli es fak)
![]()
ova konzola u sredini je preruzna a uzivo jos gore izgleda, rucica menjaca kao na e90
A to je sportać, dizajn tipa "nije sve u ljepoti".
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Juce imadoh priliku da probam Imprezu Wrx 2018, to je ubjedljivo najbolji i najkompletniji auto u segmentu. Ovaj Megan je igracka i unutra i spolja u odnosu na SUbaru
Sate sate sate
Kolko joj je izgravirano?
Masu brate
Sate sate sate
Onaj plavi sto sam izbacio prije neki dan?
Ja koliko vidjeh po svim testovim subaru ne moze da se primakne ni jednom novijem hot hatchu...ni hondi ni golfu ni meganu ni audiju s3...
Primitivnija tehnologija, losija unutrasnjost, generalno losija voznja...Bokser motor bucan, ogromni turbo lag(tek od 4000 ide)
Ali masu izdrzljiviji, dobar pogon, mozes da ga vozis svuda(krenuo na skijanje s familijom ili na stazu)
Ali generalno nije zabavan ni brz na staze koliko ostali
Dobro izgleda ovaj Reno. Al je i dalje ****** od kola.
Sent from China
James Tiberius Kirk
ovaj megan je ***** nevidjeno
Prema tome, šta da ti kažem?
novace mnogo visis po internetima i kacis sve klipove koji se trenduju na youtube
a ovo je inace bilo bolno za gledanje, pogotovo kad je zveknuo tockovimao ivicnjak...i nejasno mi je kako kretencina ukrade audi rs6 koji ima konja koliko zelis i ne moze da odmakne policiji
zirou drajving skils
Zapazio si da ja mnogo visim po internetima i da je rs6 ukraden, a nisi zapazio da ima probijene gume.
Vazda li si po internetu druže, aooo.
Eve ga![]()
to je taj
maca moja
daj ga vamo
Prema tome, šta da ti kažem?
Gadost prve klase.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks