Ljepota li je na auto put da ga stavis na 150 i kuliras![]()
Za nase puteve nije losa, ali za van boze zabrani.
od koliko oni u limenku pocinju rad sa strankama, kad se moze podici saobracajna, zna li ko?
Da mi neko dovede auto na slepu iz Frankfurta? Koliko para i broj... Sto prije to bolje![]()
Sprdaš li se? Ne bi taj merak prepuštio nikome, o$etio nisam put.![]()
stefketa je seljak
Prema tome, šta da ti kažem?
Discovery... ovaj neki od novijih... prije 3 godine to bilo... uglavnom posle svih servisiranja neplaniranih u povratku... smejstaja , telefona, na kraju mu se kod splita prosuo motor citav... i onda je platio slepu i narucio novi motor...
zato kazem, jer mozda nece neko da rizikuje...ko zna u kakvom je auto stanju pa i da izgleda bez greske... nikad ne znas sto moze da te kosta dodatno... a da je merak jeste...i ja bih prije tako
68552464 ako ti se ne javi amfijev burazer![]()
Hahah a to je neka raga bila Guro, taj pojma nije ima što radi no je samo cijenu gleda'U Njemačku ako auto uzimaš od Njemca ili još bolje privatne garaže neke, ako ima full servisnu knjigu i OBEVEZNO ako piše accident free, teško baš da može biti greške. Pričam za Njemce samo. Ja ću sredinom sledeće godine opet ići vjerovatno, ne bih taj merak prepustio nikome a kamoli još da mu platim
![]()
Jel moguće da niko nije sposoban da ode do Švedske šlepom za 6+ auta? Veliki milsped nema mogućnosti kaže!
Poslato s Jadrana
sigurno je sposoban ali ne za tu cijenu koju ti mislis.
f6
Nismo ni došli do cijene! I nije mi jasno kako si bas TI zakljucio da je cijena problem!
Zanimljivo mi je kako si po nekad "prepametan"!
Inace u pitanju je 2200km,ako ima neko preporuku koga da kontaktiram neka piše.
Poslato s Jadrana
Mislim da je tu pitanje sto treba sano jedno auto ,rj tvoje da dovuce. I moje je misljenje da bi te bas ,bas papreno kostalo,tj da ti se ne bi isplatilo. Sto ne sjednes na avion 30-50e karta i vozis do cg?
Sent from my Le X620 using Cafe Del Montenegro mobile app
Originally Posted by Gandalf_White
ne pitam se :
Dacia Duster 1.6 4wd ambiance 13.990 ili suzuki vitara 1.6 GL 4WD 15.500
-Suzuki Vitara ako ćeš svaki dan po gradu a ponekad po snijegu i prirodi...
Zasto:
- Jednostavan stariji tip benzinskog motora, bez downsizinga, turbine i gomile elektronike, a opet dobra ekonomicnost (oko 6L/100km)
- Jednostavan 5 stepeni mjenjac
- Dobar i pouzdan 4x4 sistem za svakodnevne uslove (http://www.globalsuzuki.com/allgrip/)
- Veci paket opreme (GL+ i GLX) imaju neke fine dodatke za tu klasu koji su me bas iznenadili: LED oborena svijetla, dakle ne samo pozicije nego je far LED, kamera za parking, adaptivni tempomat sa radarom (moze sam da zakoci u gradskim uslovima ako auto ispred stane, kao na Volvo modelima), veliki multimedija ekran, itd...
Evo jedan domaci review: http://www.magazinauto.com/test-suzu...-4wd-so-color/
Ja sam ozbiljno razmatrao da uzmem bas taj model sa najvecim paketom opreme, nekih 18.500 izadje, novo auto...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Dje su ti ta auta
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Last edited by stefke; 12-09-17 at 13:37.
Malmo, provjerena su jednom, i opet ce, 2015 su pa bi trebalo biti ok.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks