Uh slatka bebo isuse.. Kako dobro izgledaju

__________________________________________________ ___________________
Na drugoj temi pročitah:

Originally Posted by
technus
Ne drze Cicmili odavno vise u HDL. Restoran je sad u vlasnistvu Lakovica, tako se i zove.
Na sve ovo bih dodao i Pashu, ali se oni drze posta striktno, tako da srijedom i petkom i svim svecevima posna hrana, ali je odlicna i kome nije do sminkerisanja nego do ukusne hrane i mirnog mjesta eto predloga.
Da potvrdim. Bio sam prošle godine kad je bio Cicmil, odavno lošije meso nisam probao kao kod njih.
U prošlo 15 dana makar sam 2x tamo bio na ručku, iznenadih se koliko su jeftini. Takođe pitah konobara da li su kuvare mijenjali - potpuno nova garnitura ljudi, što od kuvara pa do konobara.
Prvi put miješano, porcija oko 600 grama, preukusno i mislim u totalu oko 4.5e. Drugi put nas četvoro: troje po piletinu u gorgonzoli (isto tako oko 500gr) čini mi se, ćevapi, porcija pomfrita i ako dolazi uz sama jela, doduše nama se učinilo da će biti malo, 2 kafe, 2 kolača, šopska i salata od kupusa. Ama ni jedne zamjerke, jela preukusna, piletina baš odlična čak su me i ćevapi iznenadili. Mislim da je sve u totalu bilo oko 22e.. Jedino što smo čekali 25 minuta porudžbinu, baš gužva bješe.
E da: i sokove zaboravih. Da se čovek odvali za male pare bukvalno.
Znači, ko bude dolazio u Nk ako svrati do njih neće se pokajati što se tiče hrane.
E da dodam: čini mi se da nemaju više kuvanih jela i čuda tipa narodni ručak (kao što je bilo kod cicmila), solidan izbor jela sa roštilja, paste, salate, pice i sendviči.
Last edited by Zedd; 13-09-17 at 20:20.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Bookmarks