Da li se slazete da je najveci kulturni dogadjaj zadnjih godina na primorju, dolazak Cece u diskoteku u KOtor?
Veci nego dolazak Bregovica i Ane Okse u POdgoricu.
a dje vi vidite kulturu kod cece i saka polumente i njima sl, kakva li je vasa kultura, tesko se iko sa ovih prostora moze uporedit sa Bregovicem i Anom Oksom, mislite da su oni iz T- mobile seljaci da neznaju koga ce zvati, oni su ponudili kvalitetne pjevace a ne kvalitetnu zensku i silikone.
Kao sto je Mabus izjavio i ja e potpuno slazem sa njim ato je sl:
Umjesto da puste narodu da gledaju naučno obrazovne emisije i da u studio dovode profesore, naučnike, filozofe da pričaju o moralno-društvenom propadanju naroda, oni ih zamjenjuju pjevačicama bez srednje škole, pokupljenim sa ibarske magistrale da prosipaju narodu svoj primitivizam. Dajem vama na volju da se zapitate kako će se izgraditi ličnost jedne curice od 12-13 godina gledajući ovakve emisije i uzimajući za idola pjevačice, kojima je osim pjevanja drugi posao slikavanje zadnijca na kojekakvim primitivnim časopisima. Osim pomenutih emisija nikako nesmijemo izostaviti i španske serije, emisije koje takođe psihički utiču na žensku populaciju u smislu kako podvaliti i kako postati licemjer.
Da , svakako da Shako ima kvaliteta ali nikad ne moze da privuce toliko gledalaca kao Ceca. Cujem da su planule karte ( 20 E) pa predlazem da CECU prenose na trg od oruzja na video bim.
To bi bila prava stvar.
Bas me interesuje sta je zavrsio goran bregovic i ana oksa od skola? Da nisu neki naucnici ili pjevaci?
Narodu treba pjesme i igara, opustanja itd.
Koja tuga...
Topic se jos i zove "Najveci kulturni dogadjaj u CG"![]()
Ja reko' neshto dobro... Kad ono...![]()
![]()
Vala ako nam je ovo najveci kulturni dogadjaj onda stvarno... Treba da se zabrinemo.
...K'o mnogo puta do sada On sanja...Kako beskrajno pada...
Ovo treba uvrstit u najgluplji topic 2006 god.Bez uvrede ali turbo folk niti koncerti te muzike.ne mogu biti najveci kulturni dogadjaji Crne Gore,osim ako nisi iz Guce.
ja ne mogu da vjerujem da jos uvijek ne provaljujete cinizam![]()
Kako Vaša bolest ?
Drugari,
Ceca ne moze biti kulturni dogadjaj! Deklem, glupo je raspravljati o proporcijama...
stvarno mislim da je covjek ovo postavio fore radi,takoreci posprdno.
a da su karte planule,jesu sigurno i planule bi i da je pet puta veci prostor u pitanju,mada mi nije jasno zasto je to tako!
Ne razumijem da je stih -ako treba da ogulim kolena-stih na koji nacija otkida a onaj ko ga pjeva zvijezda number one
Ako se neko pita (a sigurno se pita) otkud da pored ovakvog misljenja znam ijedan stih koji ceca pjeva,reci cu da pamtim ono sto mi para usi![]()
ovo je shalica neka,ne uzbudjujte se :wink:
Mislim da se nije salio.Ocekujemo njegovo izvinjenje uskoro.
Ovaj... Ceca je meni kraljica...
Tako...
Kad porastem bicu Ceca.
:mad:
[SIGPIC][/SIGPIC]
It' doesn't matter how powerful you are. You need soul... and one with a good act.
hahahhahahahh "ceca mi je kraljica" :lolblue:
ceca je i meni kraljica
imam njenu veliku sliku izvise vitrine
i SVAKU noc prije no sto legnem
PR, pr
PROKRIJEM JE!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[SIGPIC][/SIGPIC]
Cuo sam da ce oni koji zele uzivo da gledaju cecu morati da plate ulaznicu 45e,a za ostale koji ce je gledati preko vidobima ulaz kosta 25e i ulaz je zabranjen za maloljetnike!
Ovo sam cuo od vise ljudi pa vi vidite
ne svjet, nego znase koji, treba im dati kramp i lopatu i pustit im da slusaju 39 sa 2, ili nesto tursko, skoro pa isto, da ih malo motivise i posjeti na djedovinu.
a mi cemo da slusamo nesto mediteransko za pocetak, opusteno a poslje kako ko voli
mislim da je bilo dosta ispiranja mozga, jos hvali 1 stvar da se uradi, vrjeme ce pokazati
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks