Jes, jedno 300 mjesecno, jer studenti imaju para.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jes, jedno 300 mjesecno, jer studenti imaju para.
nothing comes from violence and nothing ever could
Tacno imam osjecaj da je ovo sa wc solje slikao
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Zaustavljen saobraćaj na Starom kod 'Moskve' u oba smjera, policija, tužioc. Zna li ko o čemu se radi?
Sell the Vatican, Feed the World!
Valjda rekonstrukcija ubistva
Da, pretpostavih i ja kad viđeh fotografije zatvorske policije
Cudim se ljudima koji su odlucili da je sutkinja zenski rod od sudija. Kako sutkinja, pobogu? Sutkinja bi mogao biti zenski rod od sudak. Od sudije je sudijka, grom vas ubio, majka vas nemala, rak vas izio, pas vam se mesa najeo, majka vam na mrtvu ruku sat navijala itd.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Danas je siroka demokratija, mozes da se zoves kako oces. Polupismeni svijet ti pise pravila. Nema sto da se cudis. Evo i mi odje pisemo ka kreteni. Mozes na prste izbrojat ko koristi č,ć,š,đ, pocevsi od mene.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Meni je def najgora rijec ove godine Požarište. Prvo sam je cula kod hrvata, a onda na tv vijesti.
Jes, gumište. Na lovcenu.
Ja koristim englesku tastaturu od kad znam za sebe. I koristim je svakodnevno u komunikaciji po internetu sa ljudima koji nisu sa naseg govornog podrucja. Ne mogu radi ovog foruma da se navikavam na domacu tastaturu. Pokušao sam par puta ali me usporava. Jedna je stvar pisanje a druga izgovor. Sigurno ne izbjegavas ta slova u svakodnevnom govoru.
Last edited by VanjaTheMan; 11-09-17 at 22:16.
Ne u govoru, ali ne bi trebalo ni u pisanju. Nije nam engleski maternji jezik(mozda tebi jeste, posto koristis od kad znas za sebe, rekao bih da nisi ni punoljetan), to je smao bezvezno opravdanje.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Pazi, imam racunar od ranog djetinjstva a nisam imao tastaturu sa nasim slovima prvih nekoliko godina a u pocetku nisam imao apsolutno nikakvu potrebu da mijenjam jezik na tastaturi. Niti mi je padalo na pamet da dvije tacke na tastaturi mogu da budu neko drugo slovo ako promijenim jezik. To jednostavno nije bio dio moje svakodnevice. Kasnije sam poceo da igram online igre kao sto je Counter-Strike sa ljudima koji su pricali na engleskom, onda sam poceo i po drugim stranim sajtovima da idem i da pricam sa ljudima itd. Stvori se navika. Jednostavno mi ne padne na pamet da promijenim jezik na tastaturi jer mi nije bitno u zivotu osim ako radim nesto u MS Office programima.
Last edited by VanjaTheMan; 11-09-17 at 22:50.
Ali si svakkako u skoli ucio i svakodnevno pisao. Uvjek je postojala YU tastatura na racunarima, cak i prije 30 godina. No, kao sto rekoh sve su to samo opravdanja jer smo lijeni i bas nas briga (eto ja nesto kao drzim slovo o tome, a kao sto vidis isto radim) ali dolazi se do situacije da se pocinje u poslovnoj komunikaciji koristiti c,s,z umjesto č,ć,š,ž. Vec dobijem povremeno mail dje ljudi ne koriste yu fontove, sto je prilicno neozbiljno. Opravdanje je smo lijenost, sve drugo je trt.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
bez zezanja, s kojim pravom ova druga zastava stoji na jednoj crnogorskoj javnoj ustanovi
![]()
One Ring to Rule them all...
BTW
![]()
Dje su ovakvi muskarci danas, djeeeeee?
Kakav osmijeh...
Sent from my Redmi Note 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks