Ovaj topic...................................... .............. 555 str.
#aboutlastnight
🤢
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Ovaj topic...................................... .............. 555 str.
http://www.globalniportal.news/uncat...o-pravu-stvar/
Ljudi imaju prava na svoju mrzovolju, da budu zabrinuti, pesimistični, apatični. Problem sa mrzovoljnim ljudima je što negativno utiču na druge. Kada je osoba mrzovoljna ona postaje pretjerano kritična, usmjerena na negativno, što čini da često agresivno reaguje u kontaktu sa drugim zivim bicima...
Njihova nesposobnost da se odupru sopstvenim strahovima postaje problem drugih, pa ti drugi lijepo uzmu psa!
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Nervira me itunes! Pa ko je smislio da ne mozes da iskopiras muziku koju imas na ipod-u na drugi comp? :icon_cry: Sad moram da obrisem 10 GB muzike ukoliko zelim da azuriram listu novim pjesmama...
Zelim jedan obicni mp3!
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Heh snobu
Кад овако лије уживам и мислим шта се ради у Боливији и зашто не могу снимак свој да нађем.
Волим да се сјетим како сам мокра бивала под водопадом на -2, и шта ли се десило мом мозгу да се играм са собоме тако.
Last edited by nauzeja; 12-09-17 at 19:33.
Obrve, koje obrve?
Znaci jesu...![]()
Otišle...
Gadluk od zene
Sent from my Redmi Note 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Sell the Vatican, Feed the World!
Ovo malo izmontirano...
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Bolje imat no' nemat....
Ovo je noga Angeline Jolie, mogla bi se kladit'.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Negosveznalica
Bio mi je drug kod neke Sincice, sto VIDI stvari. I prica mi nocas.. On imao problema nekih i ona mu pomogla..hehhee.. Nisam htio da ulazim u dublju pricu. Ali kakve gluposti majko rodjena. Sta ljudi rade za novac.
Sunčice valjda. Je li realno, urbana sredina, a takve stvari su i dalje aktuelne.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Ако ове године још коме дође из дупета у празну лобању, тачно ћу га упуцат у око.
Ма шта који бре.
umjesto da provedem ijepu, mirnu noć slušam Anu Netrepko i Elinu Garanču ja se sičijam gledajući domaće filmove koji su nažalost posledica svga ovoga što se ođe dešava potonjih 30 godina....čak i ako komediju gledaš moraš se iznervirat! I što će to menE?!?!?!?
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Danas me baš sve nervira.
Kad izgrickam nokte pa bih sebi glavu otvorio.
Кад прележиш вирус квалитетно и спаваш по 15х а онда ти се врат укочи.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks