View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    6,275
    Thanks Thanks Received 
    14,079
    Thanked in
    5,354 Posts

Jovetić je najopasniji iza špica, kad treba da povuče loptu, odigra dupli, šutne sa distance. Nikako ga ja ne bih stavljao kao najisturenijeg...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    67 Posts

Par činjenica da sam sebi olakšam život, euforija me fata poluđeh...

- Dance smo tamo jedva dobili. Ali treba se sjetit kako - Joveta je izvozao pet igrača i ingeniozno asistirao Bećiraju koji je vjerovatno dao najljepši gol u karijeri.
    Po svemu što je činio kroz ove kvalifikacije je jasno - sklanjanje Jovete sa mjesta polušpica bi bio čist suicid.

- Pogledajte opet Highlightse - Bonja je imao 3-4 maestralne intervencije. Bio je na nivou onog golmana koji nas je iz mrtvih vadio tokom Kranjčarove ere.
    Raspucani su bili Danci, a mi smo rano dali gol i nekako se odbranili do kraja. Danci su, kad se sad sve sabere i oduzme, možda i najjača ekipa u našoj grupi.

- Nema više Marka Baše. Niko više ne razmišlja o tome i šta su posljedice, a to je samo zato što je Savić postao zvijer.

- Danci takođe jure prvo mjesto ali im i bod igra više nego nama, 99% su šanse da će imati bolju gol razliku. Imaće razloga da igraju zatvorenije i strpljivije.
    Zbog toga me raduje što smo pokazali psihološku čvrstinu kakvu ranije nismo imali.

Ali - u ovo sam ubijeđen - ako pobjedimo Dance i odemo u Poljsku bez povreda, sa kompletnom ekipom - Mi možemo da ih pobijedimo.

- U prvoj utakmici protiv Poljske nismo imali Jovetića. A njihov prvi gol je iz slobodnog, a drugi je, kako je dobro Šofro rekao - nešto što Pišček više nikada u životu neće pogoditi.
    Nisu pokazali da su specijalno dominantni, pogotovo ne protiv nas sa Jovetom koji će im zvek napravit.

- Glikova karma mora da odigra svoju ulogu. Imao je tako gadne, prljave ispade u prvoj utakmici da zaslužuje da to sve dođe na naplatu.

- Poljska je u psihološkom padu, do utakmice sa Danskom je izgledalo kao da su završili posao. Ispostavilo se da im gori pod nogama do kraja. Istina, mi ćemo biti umorni nakon utakmice sa Danskom, ali ako pobijedimo Dance idemo sa pobjedničkim mentalitetom na vrhuncu. A Poljaci će se izmaltretirat putovanjem do Jerevana i nazad.

- Lakše ćemo pobijedit Poljsku u gostima, nego bilo koga iz prvog šešira u 2 utakmice u baražu. A šanse da izvučemo Portugal ili Italiju su nam 50% !!!
    Mi smo svakako u drugom šeširu.

- Trebaće malo sreće zaista. Samo malo sreće da se veliko čudo desi. A ako nije onaj čist poništen gol od sinoć zalog za tako nešto, ne znam šta je.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Bravo, odlična analiza. Ne pamtim da sam uživao u nekoj utakmici naše reprezentacije još od istorijskih duela sa ocima fudbala - Englezima.
    Utakmica kao utakmica nije bila atraktivna ali je pokazala da konačno imamo reprezentaciju. Konačno i ako smo bili pod neviđenim pritiskom (što umor, što psihološki pritisak od rezultata Danaca, što statistika da Rumuni nisu primili gol u 4 utakmice), izdržali su to momci i nisu dali da ih pojede želja da po svaku cijenu dadnu gol. Raduje me borba veznog reda i odbrane, na svaku loptu se ide a tim se i kvarila igra protivnika. Treba biti skroman, znaju se dometi ali od sinoć, to je dimenzija više. Slažem se da ako Dance uspijemo da matiramo - Poljaci su donji.

Kvalifikacija, kao da su sve osvojili što se mene tiče, a sve preko toga će biti za istoriju i legendu.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    6,291
    Thanks Thanks Received 
    6,815
    Thanked in
    3,263 Posts

Samo Stojkovic da se vrati na klupu. Nesto ga ne mogu gledat jer nimalo ne uliva sigurnost.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jovetic kanal?

Thanks Thanks Given 
    1,776
    Thanks Thanks Received 
    2,875
    Thanked in
    1,324 Posts

Samo cekam ove dane da izadje u koje novine intervju sa brnom da kaze kako je on isto zasluzan za uspjeh ove ekipe

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    4,442
    Thanks Thanks Received 
    8,579
    Thanked in
    3,299 Posts

Odbrana zavisi od Savica, ako on odigra dobro, necemo primit go od danaca, a ako bude vodio odbranu kao protiv jermenije ugasili smo ga. Naprijed opet sve zavisi od jovetica i njegove inspiracije. Tako da su njih dvojica kljuc za ove preostale utakmice.

Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app

Thanks Thanks Given 
    9,444
    Thanks Thanks Received 
    6,887
    Thanked in
    2,708 Posts

Ne moze se ponovit jermenija, tad je bio sa basom a njih dvojica zajedno su najveci raspad

Sent from my Redmi 4 using Cafe Del Montenegro mobile app

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Kad se već priča o baražu mislim da će prije Švajcarci bit u baraž nego Portugal jer ih dočekuje u poslednje kolo a treba im bilo kakva pobjeda zbog mnogo bolje gol razlike !!! Kad bi tako gledali onda ostaje samo Italija kao iskusna i jaka reprezentacija a posle njih Švedska i Švajcarska koje su u rangu Danske !!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    7 Posts

Jel' i dalje prijeti opasnost suspenzije Savicu, Joveticu i Vukcevicu zbog kartona?

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Nipošto ne pozivati Damjanovića. Prvo, nema kvalitet da igra za reprezentaciju jer je spor, trom i nedovoljno konkretan. Na stranu to što je dobar momak, this is business...

Pozivanje Damjanovića u reprezentaciju bi se odrazilo negativno na timski duh. Zna to i Tumbaković. To bi bila velika nepravda prema Mugoši i Đorđeviću koji su od samog početka tu i strpljivo čekaju svoju šansu gledajući kriminalne promašaje Bećiraja. Svaki put kad bi dobili šansu igrali su srcem i nikad ali nikad se nije vidjela ni trunka sujete zbog toga što prednost ima igrač koji fudbalski nije ništa bolji ni od jednog ni od drugog.

Momci čekaju svoju šansu i evo im je. Neka im je sa srećom koji god počne. Pozivanje Damjanovića bilo bi kriminalan čin i donijelo bi više štete nego koristi. Zamislite se u koži tih mladih momaka koji treba da se suoče sa činjenicom da se u slučaju odsustva jednog polu-škarta kao što je Bećiraj više računa na polu-veterana od 36 godina nego na njih. Ne, ne...

Zna i Damjanović kako funkcionišu ove stvari, zato i ako bude poziva (u šta sumnjam, Tumbaković je pametan čovjek) čisto sumnjam da će ga prihvatiti...

Što se tiče Jovetića, svaka mu čast. Učinio je da svi zaboravimo da više nema Mirka Vučinića. To je najveći dobitak ovih kvalifikacija. Sve preko toga je, što reče neko gore, za istoriju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koliko god mi cijenili Damjanovica i njegov doprinos, nema potrebe pozivati ga sad. U ovom ciklusu je uspjesno odradjeno podmladjivanje reprezentacije i od ovih momaka se stvorio dobar tim. I dalje nam je prijeko potreban kreativan vezni igrac, ali valjda ce se neko pojaviti vremenom. Koliko puta sam sinoc gledao Jovetica koji se vraca na sredinu kako bi uzeo loptu i povukao napad.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    1,879
    Thanks Thanks Received 
    5,508
    Thanked in
    2,122 Posts

Vidim sad, lepetanac me preteče.
    Može i ovo ovdje:
    Last edited by ASC; 05-09-17 at 22:13.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bilo kako bilo,mi ako ne dobijemo Dansku,zavrsili smo. A njima X mnogo znaci

Thanks Thanks Given 
    9,444
    Thanks Thanks Received 
    6,887
    Thanked in
    2,708 Posts

Njima X znaci baraz zavrsen a nama ni pobjeda to ne znaci jer je debilan nacin rankiranja u raspaloj FIFA

Sent from my Redmi 4 using Cafe Del Montenegro mobile app

Thanks Thanks Given 
    173
    Thanks Thanks Received 
    178
    Thanked in
    104 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Ne bi bio los baraz mec sa ovom Irskom raspalom. Kakva je grupa Srbiji ovo je sramota ahahah
    Tamo će Vels vjerovatno bit drugi.
    "K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
    a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."

Thanks Thanks Given 
    486
    Thanks Thanks Received 
    41
    Thanked in
    18 Posts

Ili Srbija

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    173
    Thanks Thanks Received 
    178
    Thanked in
    104 Posts

A to je nemoguće. Imaju Gruziju kod kuće.

I ja mislim da ako dobijemo Dansku možemo i Poljake dobiti tamo. Mi imamo dva eliminaciona meča i treba ići na sve ili ništa. To nam je najbolja šansa.
    Last edited by D.S.; 05-09-17 at 22:01.
    "K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
    a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."

Thanks Thanks Given 
    6,275
    Thanks Thanks Received 
    14,079
    Thanked in
    5,354 Posts

Ja ne mogu da vjerujem da ako tresnemo Dansku, da nemamo 100% taj baraž posrani?! Ne mogu da vjerujem da u situaciji đe imamo i mi i oni po 19 bodova na kraj, odlučuje BILO šta drugo sem MEĐUSOBNI dueli đe smo ih tresnuli 2 puta???!!! Koji je je imbecil odlučivao o tome, od kad je uopšte to retardirano pravilo ***** im se u mafijašku organizaciju!

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Ja ne mogu da vjerujem da ako tresnemo Dansku, da nemamo 100% taj baraž posrani?! Ne mogu da vjerujem da u situaciji đe imamo i mi i oni po 19 bodova na kraj, odlučuje BILO šta drugo sem MEĐUSOBNI dueli đe smo ih tresnuli 2 puta???!!! Koji je je imbecil odlučivao o tome, od kad je uopšte to retardirano pravilo ***** im se u mafijašku organizaciju!
    To je i mene frapantno.
    Jezim se od tog scenarija...
    No, da pobijedimo mi njih prvo pa onda da vidimo sto i kako.
    Na kraju krajeva, neko miroljubivo x sa Poljacima pa u baraz da ako nas sreca pogleda pa izbjegnemo nekog od Italija (premda, kako igraju pod Venturom ne znam jesi li za izbjegavanje) ili Portugalija.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    6,275
    Thanks Thanks Received 
    14,079
    Thanked in
    5,354 Posts

Upravo sam im poslao mail, baš me zanima šta će odgovoriti i hoće li uopšte.

Thanks Thanks Given 
    3,487
    Thanks Thanks Received 
    411
    Thanked in
    253 Posts

Gledam nešto kako slave Sirijci plasman u play-off i pomišljam šta ćemo mi ako se plasiramo u baraž, slavlje, ludilo a onda ti dođe dvomeč npr. sa Portugalom i treba pored 10 mečeva što si se mučio ponovo muda da otegneš.

Thanks Thanks Given 
    6,275
    Thanks Thanks Received 
    14,079
    Thanked in
    5,354 Posts

Dobro, to je najcrnji mogući scenario, mada moguće Portugal i kao prvi da završi. U svakom slučaju treba gledati meč sa Poljskom kao baraž.

Thanks Thanks Given 
    3,487
    Thanks Thanks Received 
    411
    Thanked in
    253 Posts

Naravno, samo to našima treba da je u glavi. Mi kao posmatrači možemo da razglabamo o čemo oćemo, teren će reći svoje

Da ako padnu Danci malo u formi do oktobra, posebno Eriksen, nezadrživ je.

Page 1974 of 2255 FirstFirst ... 9741474187419241964197019711972197319741975197619771978198420242074 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)