da se Milu, Acu i Ani stave lisice i po jedna decenija robije, pa neka i ostane dps![]()
Kad DPS pane, sigurno dio opozicije neće znati više što da priča.
da se Milu, Acu i Ani stave lisice i po jedna decenija robije, pa neka i ostane dps![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Oduvijek sam se pitao ko su DF botovi na portalu Vijesti i društvenim mrežama. Doduše, Medojevića sam jednom preoznao sa nekoliko uzastopnih komentara sa istim nickom, no sad imamo i dokaz kad je jedan njihov poslanik u pitanju. Ups
![]()
Dick Laurent is dead!
Mitar kerovođakako li je masan..boźe, boźe
![]()
Dao ti dps sendvic da brljas celnika gradjanske opozicije!
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
http://www.portalanalitika.me/clanak...dijski-koncern
Dobije koji milion za ono oko srpske kuće, sad se osniva opozicioni medij, tako to ide![]()
http://www.portalanalitika.me/clanak...nivou-africkih
Savjet za finansijska i ekonomska pitanja EU preporučio je Vladi Crne Gore da postepeno smanji javnu potrošnju koja se odnosi na plate i penzije. Ako se ima u vidu da Vlada u programskim dokumentima, za naredne tri godine, nije predvidjela veća izdvajanja za plate službenika, onda je jasno da je izvršna vlast nagovijestila da će poštovati preporuke Brisela. U Crnoj Gori, više od šest godina, stagniraju prosječne zarade, tako da je čak 11 afričkih zemalja preteklo našu državu u tom segmentu.
Zašto Putin zove crnogorsku opoziciju u Moskvu?
Funkcioner vladajuće Jedinstvene Rusije Sergej Železnjak potvrdio je danas da je pozvao u Moskvu lidere crnogorskog opozicionog Demokratskog fronta Andriju Mandića i Milana Kneževića na sastanak sa rukovodstvom vladajuće ruske stranke.
“Bez obzira što vladajuća crnogorska politička grupa i zapadne specijalne službe vrše politički i kriminalni pritisak na lidere crnogorske patriotske opozicije, mi nastavljamo da vodimo otvoreni i dosljedni dijalog sa odgovornim političkim snagama u Crnoj Gori”, rekao je Železnjak RIA Novosti.
Po njegovim riječima, taj dijalog je usmjeren na otklanjanje “vještačkog sukoba Crne Gore s Rusijom i Srbijom, prevazilaženje rusofobije i srbofobije, koje posljednjih godina aktivno forsiraju crnogorske vlasti”.
Železnjak, koji je član Komiteta za međunarodne odnose Državne dume, rekao je da ruski posmatrači s negodovanjem posmatraju kako “crnogorski režim cinično i protivzakonito uvlači specijalne predstavnike SAD kao stranu u unutrašnjem političkom konfliktu u zemlji”.
On je dodao da vlasti u Podgorici pokušavaju da uvuku NATO kao instrument za “grub pritisak na opozicione snage, moguće i uz primjenu sile”.
“Taj prilaz ima krajnje opasne i nepredvidljive posljedice. Da bi se izbjegao takav scenario, neophodan je uravnoteženi pristup ključnih međunarodnih i unutrašnjih snaga prema krizi u Crnoj Gori i prevazilaženju raskola u crnogorskom društvu”, kazao je Železnjak.
Viši sud u Podgorici oduzeo je Mandiću i Kneževiću pasoše početkom jula, uoči početka suđenja optuženima za navodni pokušaj državnog udara u jesen prošle godine.
Samo da ih ne posavjetuje da smanje plate i penzije.
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Treba ih puštiti gore da Železnjaku čuvaju oko kuće...
Ma, znaju da nemaju pasose, zato su ih i zvali![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
A ako želite da svrgnete despota nekog, postarajte se najpre da uništite taj presto njegov koji je podignut u vama.
Ako je ovo tačno onda stvarno ne mogu ni da se nasmijem...
http://www.vijesti.me/vijesti/po-nal...a-novca-953024
WOW citavih 6000!!!
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Pa trebali su ih puštit. Reć im ono, pazite sledeći put, a oni, nećemo nikad više.
nejasna je totalna priča, pretpostavljam da su vijesti istrgle neki bitan dio jer da bi se prale pare morale su se steći nekom kriminalnom aktivnošću tipa prodaje droge i slično a sama konverzija iz dolara u eure nije krivično djelo (valjda) i ne vidim zašto je uopšte pomenuta
She is only here to annoy herself!
Evo nešto:
Prema saznanjima Vijesti, SDT ih sumnjiči da su članovi kriminalne grupe koju su formirali lider Pokreta za prmjene Nebojša Medojević i biznismen Momir Nikolić.
Uhapšeni su na saslušanju pred tužiteljkom Lidijom Vukčević negirali krivicu.
Iz specijalnog tužilaštva i policije se nijesu još uvijek zvanično oglašavali.
Nakon saslušanja osumnjičenima je određeno zadržavanje do 72 sata.
Ma ne bi Medo....100%....mora da je UDBA ooet....
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Valjda moraš prijavit porijeklo novca kad je preko 5 hiljada. Nekad je tako bilo. Očigledno nije čitava priča ispričana.
Jebenti ja se pogubih oko ovog presa DF u vezi podmetnutog oružja od strane mupa u slučaju ''državni udar''. Otkud sad to kad su bile praćke? A još mi je crnja izjava Katnića koji se poziva na neki raniji intervju u kojem je on ''objasnio'' porijeklo tog oružja..
J*be lud zbunjenog..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks