Ako budemo u prilici kalkulisati, ja bih isao na prvog iz one grupe, na Rusiju.
Sjutra mec odluke. Nista ne vjerujem nasim dok ne vidim pobjedu protiv Ceha koji ce gledat da se iskupe za ovu blamazu danas. Pogotovo Satoranski.
Ova druga grupa ce Letonija dobit sve do kraja tako da se tu nista ne zna
Okrenu Turska... Bolje i oni nego Srbija![]()
Jedan napad 6 poena.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Ipak SRB dobila...
Letonija ako dobije Rusiju sjutra, pravi se trougao za 1.mjesto, ako Rusija dobije onda su oni sigurno prvi.
Srbija ima +7, Rusija +3 a Letonija -10, neka egal pobjeda Letonije bi značila da je Srbija osvojila 1.mjesto.
Naravno Turska može da dobije Letoniju, tako da ova matematika pada u vodu, Srbija bi onda bila druga...![]()
Da, zbog duela Let-Rus u onoj grupi moze biti svasta.
No, da mi gledamo svoj mec.
Srbija mora da misli i da izbjegne drugo mjesto jer ce u eventualnom polufinalu naleceti na Spaniju. Mada njima je zagarantovan skor 5-1 bez da naprave neko epsko tankovanje.
Nažalost opet sam bio u pravu.
Čim jača ekipa dođe, trt.
Veliki posa` čeka Tanjevića i košarkaški savez.
Da se koje dijete zovne iz mlađih selekcija i da se nešto čini.
Ovako ne ide.
Može da se sastavi solidna ekipa koja će ginut i borit se pa iako gubi.
KSCG kaznjen 2 000 eura zbog Tanjevica.
Jedna hiljada zbog nepojavljivanja na KZS posle utakmice sa Madjarskom, druga hiljada zbog pusenja u svlacionici.
Neka i tompus zapali poradi mene, samo da ugazimo Cehe i Rumune...
Sent from my P10 using Tapatalk
Neki linAk?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Nas najveci problem je sto nema lidera ekipa sto ce u nokaut fazi biti ogroman problem. Ivanovic je sutnuo 9 puta pogodio jednom u pm.
Steguti su uzasno,jbg to je nedostatak iskustva.
Ja vjerujem da kad dobiju danas i ispune minimum zacrtan za turnir tj prolaz u 16 da ce se relaksirati i opustiti.
Najbolje partije tek dolaze😁
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Gledajte Sehovica pickonju sta radi, OPET!
sto radi Seat Sehovic sa vracanjem lopti.. Ima 30 godina jos se boji na ulaz da podje.. Kakav spot up suter, pi..
Bas je pickonja![]()
Kaže , kažnjeni smo sa hiljadu eura , jer je Tanjević poslao pomoćnika na konferenciju.
Kaže , kažnjeni smo sa hiljadu eura , jer je Tanjević PUŠIO U SVLAČIONICI nakon meča sa Mađarima.
Viđe li ko dva gora slobodnaBek, jbm ti.
I što velite, ovima ne igra Veseli? A ovima su džabe 2 najveselija moguća...
Last edited by BiTrAtE; 05-09-17 at 13:25.
Vidi se makar volja
Sent from my Redmi 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Izgleda da Letonija preokreće protiv Rusa, što nije tako loše. Mislim da je ipak bolje da izbjegnemo Srbiju u osmini finala.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks