Ne da su ih dobili, nego su i poravnali gol razliku na +10. Kao i mi, 17-7. + imaju Rumune kuci u zadnjem kolu, vjerovatno nezainteresovane.
Evo i 1-4. Imaju +11. Uzas.
Jedna je prinudna - Simića je na poziciji centralnog defanzivca zamijenio Žarko Tomašević, dok je uloga lijevog beka povjerena Filipu Stojkoviću.
Druga je u veznom redu - Mirko Ivanić prvi put je starter, i to umjesto Kosovića.
Crna Gora: Petković - Marušić, Savić, Tomašević, Stojković - Vukčević, Ivanić - Janković, Vešović, Jovetić - Bećiraj.
Selektor Rumunije Krištof Daum na klupi je ostavio Stančijua, vezistu Anderlehta, što je, takođe, iznenađenje.
Rumunija: Tatarušanu - Benzar, Kirikeš, Moci, Toska - Gaman, Marin - Ćipćiju, Maksim, Stanku - Andone.
Ajd da vidimo. Zna Tumba šta radi, a Vešović nam je previše važan naprijed da bi ga sad micao.
Danska otresla Jermene lagano. Biće burno do kraja kvalifikacija
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Ne da su ih dobili, nego su i poravnali gol razliku na +10. Kao i mi, 17-7. + imaju Rumune kuci u zadnjem kolu, vjerovatno nezainteresovane.
Evo i 1-4. Imaju +11. Uzas.
Last edited by Plejmejker; 04-09-17 at 18:53.
Moci štoper , a Gaman , iako je štoper , noćas zadnji vezni.
Može , može , ovo mi se sviđa , namjestili su nam se da ih ubijemo kroz centralu.
Imaju dobru ekipu Rumuni, par mnogo dobrih igrača. Nadam se da Andone neće praviti probleme, tu je Savić da to riješi.
Očekujem strašno tvrd meč.
na telemach na rtcg1 ton ide prije slike, jeli ovo moguce.... ka da prenose iz japana, kakvi retardi
Who let the dogs out
On je cijeli gol promašio, jaooo... Da je neko odbranio pa ajde, ali cijeli gol !
Crnogorski Benzema.
The things you own end up owning you.
RTCG nadmasuje sam sebe u kvalitetu prenosa, ovo je nikad gori prenos. Pocev od onog toboze "studija" dje im treba 2 minuta da puste insert, pa puste pogresan, pa ide zvuk sa kosarke, pa zuri zvuk....
Podgorica Podgoricanima!
Kao da neko podešava titlove na VLC dok gleda ilegalno skinut film. Only RTCG.
Neeeeeeee...
Tu es mon héro!
je li bio?!!!
Sent from my P10 using Tapatalk
Cist ofsajd nema sta.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
sofro vice gool, a jankovic ubacuje.... :applouse:
Who let the dogs out
Ma igramo fudbal!
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Srce mi je puno zbog toga !
Ovo stvarno dobro izgleda...
jankovic nesto usporen, nije brz kao inace
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Nije ovo bio offside kad se vidi iz onog drugog ugla.
Tesko mi ovo dobijamo, furi nam pozadi, Ivanica nema nidje pozadi, ne moze sam Djidjo
Podgorica Podgoricanima!
A đe, treba ovu glavu promašiti![]()
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
od toliko prostora direktno u glavu beciraja![]()
Who let the dogs out
Neko link pliz?
Sent from my S7 Edge
Sto je sa Stojkovicem, promaja ziva
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Dobro igramo, samo se bojim da ne izgore u drugom poluvremenu budući da nam je pobjeda neophodna.
Dick Laurent is dead!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks