Ubacio ssam u bet365 100€ potom jos 50€
Nije bio aktivan jedno godinu dana...
Kako im se krecu bonusi, recimo ako ubacim jos 2-3 puta sa po 50€ da li cascavaju sto?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zahvaljujem. Sad cu napravit profil i ubacit 50e pa sto bude 😀
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Ubacio ssam u bet365 100€ potom jos 50€
Nije bio aktivan jedno godinu dana...
Kako im se krecu bonusi, recimo ako ubacim jos 2-3 puta sa po 50€ da li cascavaju sto?
Samo koliko se ja sjećam, na bet365 treba da uložiš te 50 eura da bi ti se aktivirao taj bonus i valjda na tom prvom tiketu treba da ti je jedna kvota (ako igraš više parova)najmanje 1.60...
Uslovi za bonus je da se provrti 300e prije podizanja-ne kvote manje od 1.5,ne azijski hendkiep i goalline i keshautovani tiketi se ne racunaju i tih 300e.sve pise u terms and conditions. Daju bonuse svake nedelje po 15e-srijeda-cetvratk to zavisi koliko si igrao ne od depozita .
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Obrnuo sam 150€ na jake kvote ali mi ne salju nista.
Jedino imam bonus da igram neki single npr sjutra neku utakmicu i onda ce mi oni ubacit 50€
Ok
Igrao sam jednom i nikad vise-evo kako to funkcionise -daju ti neki derbi da odigras prije pocetka utakmice koji sam po sebi tezak za pogadjanje-na pr.odigrao si sa 25e neki ishod-zatim odigras sa 25e nesta uzivo-ako padnes to sto si uzivo odigrao ofigras opet nesta istubutakmicu i kad se zavrsi vracaju ti onih 25e sa prve uplate sto si pao. Tu su 2 problema-znaci treba da imas 75e za jednu utakmicu ako hoces da iskoristis maksimum bonusa-druga stvar je to su derbiji tesko je pogoditi bilo sta i uzivo i proje utakmice-na primer meni se desilo da sam pao ono sto sam odigrao prije utakmice a ishod uzivo sam pogodio takonda sam bio u minusu 25e. Tj bio sam na 0 nisam dobio nista.
Ne znam otkud da igras 3 puta po 25,onda nisu svima ista pravila. Ja dobijam da igram 25 prije pocetka i 25 kad pocne mec. Ako ovu opkladu od 25 kad je poceo mec promasim oni mi vracu te pare, one druge 25 sto si igrao prije pocetka ih ne zanimaju pa pogodio ili promasio. I odigras neku kombinaciju dje mogu da ti upadnu oba tiketa pa da si u fini plus, ili mali plus ili da si na nulu. Tako da nista ne mozea izgubiti sa tim.
Sent from my Redmi+Note+3 using Tapatalk
Budućnost
Jesi li igrao taj bonus ikada?
U pravu si promjenili su pravila-nisam ni citao ove bonuse kad dodju samo sam brisao mail-ove. Sad i kes kad posalju ne unose se oni fosadni kodovi vec se samo pritisne claim bonus dugme.
Ti free betovi su odlični... Prvu opkladu odigraš 1+ cijeli meč, što dođe u 90% slučajeva, a na live gađaš jaku kvotu... Nekoliko puta sam fine pare dobio na taj bonus...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Ta pravila stoje evo od kad se ja kladim tamo, a ima bas mnogo od tada, tako da ih mijenjali nisu, jedino su promijenili to da ne unosis kod za bonus vise. I da igrao sam taj bonus bas mnogo puta, zasto pitas.
Sent from my Redmi+Note+3 using Tapatalk
Budućnost
Meni su npr proslo kolo ponudili Liverpul:Arsenal. Koliko god da uplatim prije meca u singlu u INGAME mi ponude maksimalnih 10e za opkladu uz opciju da prilikom uplate STRIKIRAM polje free bet. 10e sam uplatio prematch ponudu i pao a ingame pogodio kvotu 2 i na kraju mi vratili "samo" 10e.
U medjuvremenu tacnije u srijedu Odigrao sam 2 singla za istu utakmicu (Ibar:Lovcen 2.cg f liga krajnji rezultat je 0:0 nio) sa razlicitim igrama i jedan tiket dje se nalazila ta utakmica... u sva ti slucaja bili su promaseni ishodi ali desava se sledece:
1.singl je bio konacna pobjeda Lovcena status VOID i vratili mi uplatu
2.singl je bio LOVCEN iz 2 u 2 i status je promasen tiket
3.tiket je dobitan na iznos ukupnog dobitka umanjenog za kvotu Lovcena
Nista mi nije biloo jasno al su mi posle na chatu objasnili da je i ovo njihova nagrada korisnicima za promasenu jednu utakmicu na tiketu ukoliko se ta utakmica zavrsi 0:0
Edit: prezadovoljan sam njihovim uslugama i raznolikostima igara... prijatno iznenadjen u vise navrata sa VOID statusom vec promasenog tiketa kao i bonusima koje dodjeljuju
I jos jedna stvar za NOVE KORISNIKE visina njihovog bonusa zavisi od prvog depozita novog korisnika i srazmjerna je 1/1 do 50e uplate, sve preko 50e vase prve uplate bonus ostaje na 50e... S tim ako mislite da "izvucete" na ruke njihov bonus morate ga obrnuti sa uplatama u TROSTRUKOJ vrijednosti ZBIRA prvouplacenog depozita i bonusa na tikete (singlove ili multi utakmice) sa bar jednom kvotom preko 1.6
Last edited by djuka_pv; 01-09-17 at 09:49.
imaju igraci (eurobasket) danas u Premier.
Dubljevic >10.5
Bogdanovic >16.5
Simon >9.5
Kako su me unakazili Grcka i Island... Ovi prvi ne mogu da probiju Estoniju pisljivu za siguran baraz a Island je odigrao utakmicu kao da su ispali iz kukuruz lige, kako je ta ekipa onoliko dogurala na EP nikome nije jasno. Trebao samo X2 i puknu tacno 1:0 a Finci sem onog slobodnjaka sto ih prosrao nisu odigrali nista bolje od nekog San Marina ili Gibraltara. Najzalije mi sto nisam odigrao nista zasebno za petak kada je bas sve realno doslo. Ostala jos 3 dana kvalifikacija da se iskoriste pa da se proba nesto dosta ocekivano:
Holandija 1 1.33
Svajcarska 2 1.25
Azerbejdzan NG 1.3
Danska 2 1.45
Nemacka 1&2+ 1.25
Poljska 1&2+ 1.23
Skotska SP1 1.53
Vels 2 1.35
9,95
Popisana Estonija kojoj nista ne treba ga daje Kipru u 93., X2 sam cekao uffff
Sent from my P10 using Tapatalk
Sto znam da dodju jos ove 2, kao neko razbijanje malera
Sent from my HTC One E9 using Tapatalk
tutti quanti cantano e bevono per te!
zasto je na CG ovolika kvota? (2,75)
tutti quanti cantano e bevono per te!
2.40 je sad na Bet
Ajmo Crna Goro!
Bolje da sam onu kurvu iz Pejtona platioblue:
Evo je sad kv 10![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks