Samo blok i zdravo.
Sent from my SM-J530F using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Last edited by smfilip; 01-09-17 at 10:21.
Muka je, jer kad su poceli raspali Uno i Minja Obuca da salju reklame preko Vibera, brzo se nece opstat od svakakve suse i maruse koja se reklamira.
Samo sacekaj, pa ces vidjet, oni su samo "probili led", sad ima svi da navale ka zombiji.
Bojim se da ti nece pomoc "block" jer ce se slat s razlicitih brojeva.
I naravno, kako mi je stigla poruka od Una, samo su kontra efekat napravili.
Ne da im nista kupit necu, no im necu ni uci u one raspale radnje treceklasne novopazarske obuce.
Blokiranje nece pomoci naravno, jer salju sa jednokratnih brojeva koji se odmah posle gase... samo reportovi jer moze viber da ih blokira po sadrzaju za ubuduce
Oko cega se vi nervirate ljudi...![]()
Ovi maloumnici iz Obuce Minja na fb tvrde da instalacijom vibera pristajemo na reklamiranje, i da su se reklamirali preko 'marketinske agencije koja saradjuje sa viberom'![]()
![]()
odavno se nisam ismijao ovoliko,slucajno nadjoh na fb komentar
da je srece,niko im ne bi usao kad su ovoliko bezobrazni i smatraju da su svi idioti
Zasto misliš da nisu u pravu? Čitao si ono što piše pri instalaciji ili si kao i svi mi stiskao Agree dugme?
Poslato s Jadrana
Procitao sam (ne u toku registracije,nego naknadno,kad sam prijavio spam poruku)... procitaj i ti,pogotovu dio koji se odnosi na spam
Nego ne shvatam,je li ti tvrdis da ovo ne spada u spam poruku,ili cisto pitas?
Zato što nijesu... Po zakonu možeš koristiti samo bazu korisnika... Osim npr agencije kao poruka.me, al njima su ljudi svojevoljno ostavljali podatke, baš kako bi dobijali promo ponude...
P. S. Takođe po zakonu moraš imati opciju da se odjaviš sa liste...
Sent from Tapatalk
#fakenews
PP: https://www.viber.com/terms/viber-privacy-policy/
TOS: https://www.viber.com/terms/viber-terms-use/(b) App Providers and Other Third-Parties: We may disclose your information to service providers and other third-parties under contract who help with providing you our Services or other services provided by third-parties via our Services (such as, but not limited to, fraud and spam investigations, payment processing, site analytics and operations, providing special partnership features in our service, advertising – either on an aggregate non identifiable basis, or using unique identifier which can’t trace back to you). They are required to secure the data they receive, so that your personal information is guarded.
16. System Abuse; Bulk Messaging. Without limitation, you agree not to send, create, or reply to so called “mailbombs” (i.e., sending copies of a single message to many users, or sending large or multiple files or messages to a single user with malicious intent) or engage in “spamming” (i.e., sending unsolicited messages for business or other purposes) In addition, you agree not to send “bulk messaging” (i.e. sending messages for business or other commercial purposes) without written permission by Viber, or undertake any other activity which may adversely affect the operation or enjoyment of this Service by any other person, including placing malware on the Service.
You may not reproduce, sell, resell, or otherwise exploit any resource, or access to any resource, contained on this Service.
Mi šaljemo na 35.000 brojeva u CG. Svaki od njih je potpisao da je saglasan da primi promo poruku za određenu uslugu koju dobija.
Zaista ne znam kako drugi rade...
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
meni je stizalo na telekom.
pa sam otišao u telekom, fino ih zamolio da ubuduće ne dobijam nikakve poruke reklamne sadržine, i od tada sam počinuo...
Sent from my MIX using Tapatalk
E pa jbg drugari, godinama imate free poruke i pozive na viberu. Vrijeme je da se to nekako "plati"...
Poslato sa Huawei P10 uz pomoć Tapatoka
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Dok im ne pukne par tužbi, pa da vidiš kako će svi da poštuju zakon...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Ko tebi brani da dobijas poruke ako zelis? Ja ne zelim,niti sam prihvatio to,pogotovu od umisljenih velicina i biznismena koji misle da je bitna reklama, a o kvalitetu nema potrebe ni razmisljati. Ti ako mislis da ovo salje viber,ili da viber ima veze sa ovim, odusevljen samNego, zato sto sve trpimo i sve nam je ok smo i ovdje gdje smo
Last edited by smfilip; 04-09-17 at 10:57.
Cus http://www.poruka.me
Ovo mi je ok kad se prijavis za servis
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Osim poruka.me ima li jos ko da radi reklamu preko Viber-a?
Hoće li mi netko odgovoriti kako da skinem Viber sa marketa a ne sa Interneta...?
Nikako jer ga nema,tj zabranili ga operateri
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hola VPN
James Tiberius Kirk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks