Koliko su karte za koju tribinu?
Koliko su karte za koju tribinu?
Hvala lijepo![]()
Danas dosta konkretnija info, od sledeceg okupljanja sms sa cg repkom! Jutros dobih info, ceka se papirologija.
Edit
Evo vidim da su se forumi neki po srb zapalili oko ovoga.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ne bez brata, ako su mene slagali lazem i ja vas. Cak sam od igraca iz repke cuo da se medju igracima prica da je to zavrseno i da se Joveta cuo sa njim i da mu je potvrdjeno.
Problem je jer je sergeju i vanji menadzer kezman koji je na ratnoj nozi sa fss, evo juce su vanju pocerali sa priprema jer je na dorucak zakasnio i nije putovao sa ekipom, bukvalno su jedva cekali. Dajte i vanju Dejoo!![]()
Last edited by lucke91; 03-09-17 at 09:20.
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Kako bi nam legao sve je smjesno...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Ima li jos koji skart iz srbije da dodje kod nas?? Kolko god me Mugi i Beco nervirali prije bih njih gleda nego sms kojem ce pucat k... za CG....
Sergej skart hahahaha e sta necu ovdje procitati.
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Sergej je sve osim skart.
Ne znam zasto mislis da bi ga bolio k za CG...
Nek on dodje pa ako ga bude bolio k nece ni igrat i idemo dalje...a ako bude igrao kao sto zna i moze onda smo na duzi period rijesili poziciju koja nam je rak rana.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Na njegovoj poziciji od odlaska drincica smo promijenili 15 igraca i opet lutamo.
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Njemu otac bjese Bosanac, a majka? Btw, vidim rodjen je i zivio u Spaniji, mozda ga i ne vuce toliko patriotski da igra za Srbiju, sve je moguce, ja bi itekako volio. Vanja nam vec ne treba nista.
Sent from my P10 using Tapatalk
Znaci vama je u redu da dovodimo tudje igrace? Misli da zasluzuje da bude u prvi tim srbije i oni ga ne zovu uopste a ispod casti mu je da igra za u21 i neko ga nauci ajde ti u cg kao volkov ivanic stojkovic marusic rodic ima sunce da te ogrije i moze kasnit na dorucak koliko oce...
SMS ce bit u top 3 najbolja vezna svijeta kroz par godina, i skart?![]()
Samo da ne budu trazili i brata mu udomit jer smo sa golmanima ok na duze. A momak je terminator. Neka dodje. Imace kad zavoljet dres i grb ka sto su i drugi. 😜
Sent from my SAMSUNG-SM-G935A using Tapatalk
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kežmana za selektora
Majka novosadjanka igrala kosarku za Vojvodinu a i strastveni navijac srpskih repki reklo bi se nakon kratkog googlovanja.
http://www.naslovi.net/2015-06-15/ve...ivaca/15019302
Sent from my SAMSUNG-SM-G935A using Tapatalk
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Neka nastavi da dovodi dejo i onako sve manje ljudi prati placenicku reprezentaciju, davno se izgubio kult reprezentacije a dejo ce jos ovakvim potezima ugasiti taj kult dovijeka
Podgorica Podgoricanima!
Dajte ljudi, pa ja sam prvi da se pljuje kad ne rade dobar posao (era nesrecnog Brnovica), ali sada su se kockice prilicno dobro slozile, konacno smo kompaktni, imamo neku igru i odmah se odrazi na rezultat.
Sto se tice uvoznih igraca, iz prvog tima su samo Simic i Marusic, sve ostalo Crnogorci rodjeni u Crnoj Gori tako da je glupo to komentarisati.
Cak i u rezervnom sastavu uvozni su Klimenta (koji ga nikad nece zaigrat, ja pojma nemam okle on tu, Ivanic (odlican) i Haksabanovic koji tek treba da eksplodira mada je on nas pa njega i ne racunam ka uvoznog.
Tumba radi odlican posao, pocerao je Volkova i ostale klasicne placenike kojima je repka sluzila da se bolje prodaju samo i doveo par ljudi sa strane koji stvarno znaju da igraju dobar fudbal.
Sent from my P10 using Tapatalk
Điđo i Sergej kao centralni vezi igrači. Beton.
Stvarno je cudno sto ga Musolini ne zove u reprezentaciju Srbije covjek je bolji igrac od polovine njihovih standardnih reprezentativaca a za nas bi bio totalni pogodak
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Muslin ga je zvao mislim prosle godine za dvije prijateljske, nije debitovao, ovaj poludio i pozdravio ih.Posle je Muslin rekao da mu se ne uklapa u koncepciju, nego imaju raspalu grupu pa su sve prilike da ce otic na svjetsko, inace bi ga objesili izmedju ostalog zbog te odluke.
![]()
Last edited by BiTrAtE; 03-09-17 at 12:44.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks