Kakva Toyota.![]()
![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
Kakva Toyota.![]()
![]()
Šalim se naravno. Nije loša Toyota.![]()
Samo što ima najtanji lim.
Last edited by mur3633; 01-09-17 at 21:24.
Ekv, nsx upravo to... Meni X auta je ljepse kao karavan.. Eto i onaj megan restajling (2013-2014) nekako mi je 3x ljepsi... Mada je to stvar ukusa
![]()
Last edited by stefke; 01-09-17 at 21:29.
ljepsi i to komad... i lagunu ja pokazah...
jedan od grdjih karavana je citroen c5...
Ovo je karavan.![]()
![]()
Šta mislite o Kaškajiu 2009
Konkretno ovom http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/825169
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Je li moguce da je neko u pg kupio zeni bentli bentjagu ( dzip) od 250.000eura.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
a dje u alfu 147 mrcenuBukvalno mucenje, ako se voze 4 odrasle osobe
Ja imam 191cm i naprijed mogu da sjednem jedva( na suvozacevo mjesto, na vozacevo mi smeta volan dosta pri ulasku i izlasku)
A pozadi...ne mogu da stanem bez pognute glave, jer se onaj krov nesto naglo spusta pozadi
Sto se prostora i ogranizacije u kola tice, imam da kazem samo jedno...Mazda 6 karavan... koja god, bila to ona 2001 ili 2017
Ne znam sto se gepeka tice, ali definitivno ima najvise prostora za putnike...Sijedao sam i u pasata karavan, ali mi se cini da u mazdu ima vise mjesta za noge
Ili ovo...Ali mi je karavan neopisivo grdanKao za pogrebne usluge
![]()
Last edited by Laz; 02-09-17 at 09:45.
Accord jedan od najruznijih karavana...
Mazda 6 ova nova karavan se moze za male pare uzeti... (da ispadne odje do 14-15 hiljada) i to full
Npr
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...medium=android
I found this offer at mobile.de:
Mazda 6 2.2 Skyactiv SportsLine Automatik.Xenon.19Zoll
First Registration: 03/2014
Mileage: 184,000 km
Fuel: Diesel
Power: 129 kW (175 PS)
Price: €13,499
Last edited by stefke; 02-09-17 at 10:06.
Mislim stari da to ide ovako...
Prosperitetnog biznismena koji je kao mlad momak sredinom 80-tih gledao postere samante fox i tadasnjih preteca danasnjih starleta ,vjezbao desanku do neizmoglosti i vjezbao muvanje na sve farme oko svoje kuce... "snamjerom dodje u veliki grad" upozna prvo zensko sto na dvije noge hoda ubode ga "tu" i njego oj sreci nebi kraja.... Godine tranzicije i poznanstva sa pravim ljudima ucinjeshe njega azdajom od biznis mena ,kao da su generacije prije njega to temeljno pravile i skladale ,ali ne sjedi vraze ,sve oko njega postade blistavo i velelepno al mu zena onako sva nekako stara al utegnuta (kao golf 2 nedoder ali vidish kad je sabani cetkom fabraju i sprejom branike sminkaju) mlade starlete oblecu oko sad vec chiche koji sve ima sjajno samo ga nekako zena bode za ochi, izbistri se ljudima svako culo kako im se dzep produbi ,pa mu tako sva cula postanu preosetljiva... u pocetku to bude neko sitno varanje i izleti na par sati da se chica osjeti mocnijim nego sto jes jer ipak ne kao sto se guzica ne pokazuje javno tako se i pare ne pokazuju ljudima al milo chica da ga spichi... e kad vech pochne ozbiljnu vezu sa starletom zena vech pocne da se buni jer zena nema problema da ga mechesh sa strane al dje nadje javno da setash sa novom curom na razne ivente i da te vodi na razne face liftinge... ipak je u casnoj i postenoj cg porodica stib svega :-)))) .... tu stari i vec mudri biznismen investira svojoj gospodji nesto sto niko nema (nema veze slazem se da je ruzan dzip) al ga niko nema,i na dan obnove njihovic bracnih zavjeta iskreno daje kljuceve sa pricom da je ona posebna jer niko nema to auto ,a posebno vole zene djip.... Stari se vrace svojoj ljubavnici a potaj o se nada da ce zena na par zardinjera zakaciti djipa i onda joj prosuti spiku da je mozda prevelik za nju ,mozda mercedes gl ili toyota rav4 zlatni su za nju perfektni a on ce se sakat sa djipom... i tako idemo svi srecni svi zadovoljni i oni sa hirovima i mi sa nasom tj. Mojom supljom jer da imam kao pitanje sto bi ja cinio :-)))))))))
Sent from my Lenovo P2a42 using Cafe Del Montenegro mobile app
Malo ispreskakah al mislim da ste me shvatili...
Ja sam shvatio da si lud
Da je bar đip...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Bolje imat no' nemat....
To je malo karikiranje na izgovor danasnjih tajkuna :-) ... dosao lik kod mene da kupi nesto za auto ,passat cc cakli se znam iz price ko je lik ,napravio pare skinom josh prije 15g. Poceo da trguje i nakon prezentacije vadi pare (par 100eur. Broji i kaze mi Uzimljem.... eto :-) ,ja lud a uzimljem pare ima :-)))))
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks