sto ne odes sa autom i tamo plati nekome da ti go namontira... jeftinije ces proci a i lrosetas malo![]()
Da, vrata su od Honde CRV 2001 god. Teska su ukupno 35kg (po rijecima prodavca). Koliko da se da recimo vozacu za uslugu da ih prebaci do PG? Koju autoprevoznu firmu da pitam (koja je najpouzdanija), naravno gledao bih neku iz CG?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
sto ne odes sa autom i tamo plati nekome da ti go namontira... jeftinije ces proci a i lrosetas malo![]()
Sjedoh sad u auto i da ga upalim, brava kao da je zaglavljena i sad kad izvucem kljuc kao da stoji i dalje, cujem ventilator se pali, lampica akumulatora...? A brava kao da je zakocena nekako... o cemu se radi, vozio sam normalno prije sat vremena
Tu es mon héro!
Ulozak brave 99% zna ponekad da zeza,koje je auto u pitanju?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Skoda octavia 2002
Tu es mon héro!
Ostavio bi ga ovako no kao da je ostao kontakt...
Tu es mon héro!
Na kraju mi se pojavilo ovo upozorenje i blica
![]()
Tu es mon héro!
imobilajzer te zajebava
Prema tome, šta da ti kažem?
Pa jel mehanicki dio neki sjban ili ?
Tu es mon héro!
elektronkski
Prema tome, šta da ti kažem?
Golf 5 1.9tdi 66kw koji je zamajac u njih?
Nije mi pri ruci nego gleda drug da uzme neki pa pita koji je zamajac jer nije siguran
Tehnicki odradio 14. avgusta, danas da podignem saobracajnu, nje nigdje. Ovi kod kojih sam registrovao nisu ni poslali dokumentaciju u MUP, nesto zeznuli sa papirologijom. Postoji li sansa da se dobije kakva potvrda ili "opravdanje" za policiju, jer kako je krenulo preskocice 30 dana bez saobracajne, a cuh da poprilicno cimaju za neposjedovanje dokumenata?![]()
potvrdu daju da je zahtev predat u mup...
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/885612#
kupio bih ovo za drndanje po gradu, ne vise od 200km mjesecno. sto mogu ocekivati od ove masine? koliko bi bila popravka ako "izdusi"? naravno pregledao bih auto, pa uzeo ako nema nekih vidljivih vecih problema, tipa da baaaas dimi i slicno...
Mijenjao sam sad filter od vazduha i kako moram citavu kutiju da izvadim da bih zamijenio filter, vidjeh da imam ulja(naslage) u cijev za usis(tacno na krivinu jednu)?
A turbina je masu nize od te cijevi, pa mi nije logicno odakle ulje tu?
Inace je sve ostalo makar spolja suvo kao barut...
I sve je normalno s autom i turbina se normalno ponasa...( ulje vazda na maksimum cak i posle 10 000km, ne zvizdi, ne dimi)
Je li normalno to s obzirom da nije neka ogromna kilometraza predjena i da je noviji dizel u pitanju?
Iberlauf ide van ka kod jugica i stojadina...![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks