Komšu je malo dopizdilo![]()
Neka nego ovi što vodaju bizine od po 150 kila, isere se nasred trotoara kao dva čovjeka, a gazda samo nastavi i prijatno.
Ćera' bi ga ustima da pokupi.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Komšu je malo dopizdilo![]()
Nije lako, ali je jako rođaci.
Neka firma u CH. Telekomunikacije, nikad nisam potpisala ugovor sa njima i dobijam racune za nesto sto ne koristim. A kad ih nazovem su bezobrazni a ja popizdim pa sam jos bezobraznija i sjebu mi cijeli dan. I oni sto zovu da ti kazu da ti je bolesnicka blagajna ****** i trebas da promijenis, a ja im kazem necu, pa oni insistiraju pa ih stavim na blacklist ali promijenim phone pa opet jovo na novo. Samo debili rade u tim firmama "***** ljude na telefon cijeli dan". Goreg posla nema.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
miris danasnjeg dana. kraj ljeta. osjeca se u vazduhu
f6
#ono kad
gospojica mi kaže u stilu, ne znam kada ćemo moći, jer smo u škripcu...
my inner voice: koliko imaš godina i plamena u očima, koliko tužnih ljubavi, ostavljaš, sada ti... davno, davno, bilo je...
oh stop it!
Nije lako, ali je jako rođaci.
Neorganizovani, metiljavi muškarci..Koji čekaju da žena napravi inicijativu po pitanju svega...
PIH.
Sell the Vatican, Feed the World!
Ako sam crnogorac koji kritikuje onog ko je kritiku zaslužio (Šehovića) jel to znači da sam srbin? Ako ne kritikujem oću li bit crnogorac ili govedo?
γνῶθι σαὐτόν
Srbin si, al najlepsi.
Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app
Šta je ova safra u narodu, ne smijem se isparkirati što neće neko dramatično da koči i grana rukama pa ja onda moram izlaziti iz auta da ga pitam u čemu je problem?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Kim Džong Une, pritisni to dugme, vakat je da se ova planeta vrati na fabrička podešavanja.
Poslato sa Huawei P10 uz pomoć Tapatoka
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Kad ti dodju gosti pa zagraju da nemozes utakmicu gledat
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Izbaci to iz kuce
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Uh...kad zene zakakarižu
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
... s vrata.
Dobro da nisam žena...čoEk sam. -.-
odeš u USA po godine godinu, i popiješ svo znanje ovog svijeta, da možeš predavanja držat...
o jada ovoga...
Sent from my MIX using Tapatalk
Jos ne pronadje sebe ova spodoba pokretna
f6
Ne nervirajte se, ionako je invite only.
nothing comes from violence and nothing ever could
Sto veli skocko
Gledam ovoga teletabisa od ministra odbrane....pi, zastidje. Siri je u glavu no u kukove. Ministarka Pjenaovic Djurisic je coek ipo za njega.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks