djeluje bistar kad mu facu vidis
djeluje bistar kad mu facu vidis
Pa im poslije drzava ili policija kriva.
Sent from my SAMSUNG-SM-G935A using Tapatalk
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ima tisovinu ....nista mu nece bit' !
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
ljubimoran si tebrice
Prema tome, šta da ti kažem?
E neka su ga nasli i neka postroze kazne.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
E, sad meni nešto nije baš najjasnije
Kako će ga osuditi kada se snimci sa kamera u kolima se na sudu ne priznaju kao dokaz
Ako ga rebnu ima da dođe i piše kako država puni budžet preko kazni
Last edited by Rakun; 01-09-17 at 01:40.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
koristice one sa sozine.
f6
Zar ih ima sozina?
mislim da imaju unutra one nadzorne njihove i na rampu. njega su sigurno navukli da kaze jesam vozio sam, ja sam upravljao vozilom itd. sa brzinu mu ne mogu nista, mogu za preticanje na punu. to je to
f6
Ja mislim da im to ne radi, cesto idem za bar i rijetki su slucajevi da me niko ne pretekne kroz tunel.
.![]()
To je jedini nacin da se sprijece ti ludaci, roknu ga 2 mjeseca u spuz odma pa tamo neka razmislja
Ok je to sve, samo sumnjam da taj lik umije da razmišlja. Vjerovatno nije neki ljubitelj razmišljanja.
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Problem je sto ce taj iz spuza da izadje samo gori
Da da edukacija kroz zatvor i bude veci regrut koji ce praviti vece probleme...![]()
Pa ee, treba razgovarat, razumjet, chu zatvor, od toga samo veci problem.. (ugh)
Ma da, kad napravi taj veci problem, jer je "pogresno" odlezao mjesec dana, umjesto 4 godine, dobije 8, zbog ponovljenih sranja, ne znam bas bi li se zaputio, veci problem, putem. No ovdje kod nas izgleda kad ubijes cheljade, terete te i kaznjavaju ka' da si dzukelu kakvu sprstio nedje.
A i ima jos jedan detalj, -oduzimanje auta! Vele ne moze, privatna svojina, moze naravno i to ne treba prevelika pamet kako bi zakon o tome trebalo da izgleda.
Ako se utvrdi da je auto upotrijebljeno na nachin koji predstavlja opasnost po bezbjednost, extremna ponovljena prekorachenja, tesko agresivna voznja, tj. da je kretenskom upotrebom pretvoreno u neku vrstu oruzja, oduzet ga ladno i prodat u djelove.
><
oduzet i ishegat na otpad jer ovo nije auto no tempirana bomba...
Е чуш ауто, када је ауто криво. Нема потребе за тиме.
Нека њега казне и то је то а оно што сам својим радом зарадио и купио нико не може да ми узме тако да не лупајте
Знам да хоћете да буде кажњен али не може тек тако
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Sate sate sate
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks