Da ga oce Conor na poene dobit. 🤣🤣
Sent from my SAMSUNG-SM-G935A using Tapatalk
Da ga oce Conor na poene dobit. 🤣🤣
Sent from my SAMSUNG-SM-G935A using Tapatalk
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Instikt ce sjebat Conora.. ovi udarci u potiljak nisu dozvoljeni kao u mma..
kako ga pametno izmara flojd, pametan je![]()
Konor je vec mrtav.
konor je gotov.. pa neka ga nervira.
Vec je umoran Konor
Podgorica Podgoricanima!
Boli ga qurac. 100 meleona.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Sada Floyd ga pikira lagano, mada cudno boksuje.. Nikad nije ovako ledje okrecao i ovoliko glavom ka dolje isao..
Sa ovakvom kretnjom i da ga udari tu nema snage u tom udarcu
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Imam utisak da posle 3 moze mejveder da zzavrsi kad hoce.
Pametno boksuje opet Flojd, zadnje dvije runde njegove. Prve one su Konorove nekako.
Mada opet ovo je sramota ako Flojd ne zavrsi ranije vise i za boks. Mada moguce da je ovo dogovoreno.
Podgorica Podgoricanima!
smeta flojdu sto konor ima duzi reach i stil njegov ali ga je izmorio pa ljevica nema snagu i non stop ga drzi u povlacenju, tu konor slab bas.
Umoran je Konor vidi se po snazi udaraca.
Podgorica Podgoricanima!
Konor ocigledno ceka 12tu...pa kom opanci kom obojci.
Ima li dje kakav link?
Sent from my iPhone using Tapatalk
a dobro, isto postovanje mcgregoru, dosta je izdrza. Mada se mayweather sad sprda s njim.
E moj Floyde, tetura se covjek rundama pogotovo ovu i ti ga ne mozes obaliti a nema gard citav mec.
Podgorica Podgoricanima!
sve kao ocekivano![]()
Lagan je Konor ovdje dobija par udaraca obicno rukavicama od 8 unci slabe jacine za masu para dok u UFC ti svasta cine za manje para....
Podgorica Podgoricanima!
Kraj, solidno
Podgorica Podgoricanima!
You never got me down Ray. You hear me. You never got me down.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks