Evo rece Floyd da Konor uzima 7 vraca infuzije,hahaha
I dos santos je isto govorio da nije nikad nista uzimao i da je sad veliki pritisak na njega zbog optuzbi vezano za zadnji test, ja mu vjerujem jer jds nije mutljavina nikad bio, a opet ne vjerujem da usada moxe da laze, nebi me cudilo da mu je neko nedje u hranu ili pice uvalio nesto samo da bi pao na te testove, sto me opet vraca na onu kontraverzu sa diazom kad se borio protiv gsp-a dje mu je usla u sobu neka zena prestavljajuci se kao usada i rekla mu da mora da popije nesto pred mec i on popio i lose mu bilo od toga, ista stvar i sa aldom u brazil protiv ne znam koga kad se borio.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Evo rece Floyd da Konor uzima 7 vraca infuzije,hahaha
Podgorica Podgoricanima!
može bit.. mada nije strasno ni ako propusti weight, ne biju se za ponas..
Svakako ce vratit 4-5 kila posle mjerenja do borbe..
A ne no 10, vratice 4 pounds mozda.
Ne sumnjam da su test rezultati tacni, mada treba sacekat i ishod tog B uzorka.. Ono sto zbunjava svakoga jeste da je prosao svaki test prije toga, a ovaj jedan za koji je znao da ce biti je pao..
Mada danas nedje procitah realno objasnjenje za citavu situaciju - mozda je Jones psihopata, da mu se po glavi svasta mota.. Da je uzeo taj stereoid bez potrebe, bez imalo brige o posljedicama na svoju karijeru i samu organizaciju i cinjenicu da ce bit uhvacen..
Ako se dokaze da je uzeo namjerno Cormier moze da ga tuzi za batine..
Meni vise ima smisla sledeca situacija, oni su njega ufatili ds vsra nedje, ali to nisu pustili tada u javnost, ali sad posto je dobio mec, izmislili su pricu (ne znam zasto) da je sad pao test, isto kao kad policajac te zaustavi jer si isao mnogo iznad ogranicenja a nije te ufatio radarom pa ti pise kaznu za pojas ili nesto drugo cisto da ti naplati za prekoracenje brzine iako nema dokaza za to. Znaci igraju se neke igre.
Vi ste ludi potpuno, nevjerovatno sta pricate![]()
Nije to Balkan, niti Crna Gora da se sprdaju sa tim stvarima. To je Amerika. Moze ona biti ovakva-onakva, ali tamo je zakon svetinja. I nema brace od striceva i striceva. Jones ako se prasio to mu je nadjeno u krvi.
Uzmite malo da citate, izguglajte. Mogu te stvari da se prikriju. Mogu da se maskiraju. Zato te oni testiraju kad hoce, kako hoce. Mogu da ti zakucaju u 5h na vrata i da ti uzmu urin. Ili da te sacekaju pijanog iz kafica i da te natjeraju da pisas tu na ulici.
Malo se informisite kako to ide. Oni mozda nisu pravedni u duzini suspenzija i tu su prisutni dvostruki arsini, ali namjestanja nema. Ako se ispostavi kao tacno kad provjere ovaj B uzorak..to je to. Za to testiranje potrebne su 2 nedelje. Tada cemo 100% znati. Ali ne znam da se desilo, bar ja nisam nasao, da oni pogrijese.
Miha, dana je rekao da ne sumnja da ce B uzorak isto biti pozitivan, tako da je to gotovo.
On kaze da mu je nekao rekao da je ovaj steroid neki koji nakon 2 dana nestaje iz organizma.
Podgorica Podgoricanima!
Turinabol je u zadnjih nekoliko godina bio nalazen dosta cesto u raznim suplementima.. U ovom trenutku moze biti sve, ali misterije ne fali..
E ako onaj Kubanac nije drogirani onda nije niko. Njega uvatise i on se provuče sa tim, kao da je tainted suplement. A ovo Jonesu je isto to 100%. Pa nije toliko glup, a i nesto mi ne ide poslije onoga govora, jer vidi se da je kroz svašta prosao, pa ne bi, valjda, sve to uništio tek tako.
Uglavnom, sve najjači borci padaju na doping, sve bivsi šampioni. Sprdnja, jbt.
Braća Diaz su tu, izgleda , najbolji borci.
Stvsrno onda jones ne moze bit goat, jer je onda svakog dobio varanjem.
Citav onaj put do iskupljena i onakva pobjeda nad navecim rivalom, da sve to prospe prosto neshvatljivo.. izgleda da jeste upravo toliko glup ili arogantan da moze da se izvuce..
ako se dopingovao ponovo, slobodno moze na kakaricku goru.narkoman je onda.
mada se nadam da ima toliko karaktera da nije i da je greska.ako jeste,treba kormijeru sve pare dat od one borbe.onaj je cist kao suza.
“Big” John otkrio što mu je Cormier rekao: “Što to rade s mojim pojasem, još uvijek se nismo borili? Zašto ga daju njemu?”
UFC • IZDVOJENA VIJEST 25.08.2017 14:00hAutor: Fight Site
“Big” John McCarthy je već godinama priznat kao jedan od najboljih, ako ne i najbolji, MMA sudac na svijetu. Upravo zato mu je dano povjerenje suđenja nedavnog “main eventa” UFC-a 214 u kojem su rukavice ukrstili Jon Jones i Daniel Cormier. Ulog je bio pojas prvaka u -93 kategoriji.
Uznemirujuća “sirova” snimka kamere: Još uvijek teško uzdrmani Cormier tetura kavezom (VIDEO)
Kako je meč završio je poznato, baš kao i da se tada već bivši prvak Cormier nikako nije mogao pomiriti s porazom. No, do sada nisu izašli detalji trenutaka koji su se odvijali odmah nakon što se Cormier “probudio” iz nokauta. McCarthy je bio uz njega te je u ekskluzivnom razgovoru za RT Sport otkrio neke do sada nepoznate informacije.
“Pogledao me i u tom trenutku nije shvaćao da je meč uopće započeo. Sjedio je na stolici, upravo je nokautiran i govori mi: John što to rade s mojim pojasem, pa još uvijek se nismo borili? Zašto ga daju njemu?”, otkriva slavni sudac i dodaje:
“To je realnost ovog sporta. U situaciji u kojoj se našao, Daniel Cormier se ne sjeća ničega. Njegov mozak ne shvaća što se događa jer je meč, zbog potresa mozga, izbrisan iz njegove memorije. Ovo je dio našeg sporta i ljudi moraju shvatiti što se događa.”
Zbunjen i dezorijentiran, Cormier je napao McCarthyja nesvjestan da je upravo bio nokautiran.
“DC se naljutio na mene jer sam prerano prekinuo meč, ali nisam. Čak sam pustio nešto dulje jer sam znao koliko je bitna borba i što je ulog. Bilo je tu puno pritiska na sve aktere, ali i mnogo odgovornosti. UFC pokušava prebaciti odgovornost na vas i govore vam da ne smijete zajebati. A radi se o borbi za titulu i vi morate donijeti takve odluke da kasnije nema kontroverzi. Daniel se nema što meni ispričavati. On je jebeni šampion, on je nevjerojatan sportaš i uzorit predstavnik ovog sporta. Nikada ništa krivo nije napravio u ovom sportu. Tako da se nema što ispričavati Johnu McCarthyju. On je napravio sve točno kako je i trebao”, zaključio je poznati MMA sudac.
poslije ovogo saznat da je protivnik bio dopingovan...da poludi covjek
Ostetio mu je malo mozak tu jbt, stravicno.. ljudi ne kspirsju koliko je mma opasan sport, a svate to u poznijim godinama kad se pojave demencija, parkinson i ostale bolesti mozga i nrrvnog sistema.
Ali komentar "no doubt jon jones is #1 gram for gram fighter in the world". Hahahah
Conor 153, ahahahhah a ovi mislili da ne moze obaliti, to je borac... Ajmo!
Podgorica Podgoricanima!
Evo veli da se ugojit 7 kila do sjutra.
Koji lik.
"I will be a lot bigger, a lot bigger than him, close to 170lbs. There is a saying you will never beat the Irish, Las Vegas is Ireland now. I'll stomp my foot right in the centre of the ring. I see a man afraid and you will see that tomorrow."
Sent from my SAMSUNG-SM-G935A using Tapatalk
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
A dzaba mu je da bude na 180 sa onim gardom.
Turinabol ili ne Jones bi razbio DC-a svakako. Jon Jones GOAT and DC is his crying bit ch.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ja rekoh da ce Mcgregor sjutra imat 4-5 kila vise.. Isuseno je izgledao, vidi mu se po licu ..obrazi upali malo.. Nije kao na featherweight ali opet se vidi..
to je sve voda, ne moze on salo da nabaci niti misicnu masu za tako kratko vrijeme, bez jedino ako ne postoji neka suplementacija specijalno za to, u to se vec ne razumijem.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks