Pa ako imas kupon inda ce ti prilikom placanja ponuditi da iskoristis kupon u umanjice ti cijenu i to ce biti na fakturi tj. 70€..ako sam dobro shvatio pitanje...
Drug mi dolazi iz USA za par dana, mislio sam kupiti detektor metala tamo i da mi on donese, verovatno ce ici avionom.
Zna li neko kakva je onda procedura?
Da dolazi autom bolje bi bilo![]()
Last edited by METZ; 20-08-17 at 16:55.
Kolega napisao si da ce doci avionom iz USA pa napisah u šali da je bolje autom da autom krene iz USA...
Mada evo sad malo ozbiljnije...
Vjerovatno neces imati nikakvih problema ako to nije nesto veliko ali opet niko ti nece odje napisati "prolazi bez brige neka donese"
Last edited by METZ; 20-08-17 at 18:32.
Jel ima neko da mu je stizao onaj cuveni telegram iz poste carinjenja i da je slao podatke za paket preko email-a? Koliko im treba da to "ocarine" i posalju? Ja sam im poslao u cetvrtak skenirani izvod iz banke kao i screenshot i od tada nemam nikakve informacije.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
2-3 radna dana
Narucio sam dvije posiljke od dva razlicita prodavca sa ebay-a prije ravno mjesec dana...
Obije poslate nekom obicnom postom...Po ebay trackingu su posiljke stigle u cg i predate lokalnoj posti 10 i 11 avgusta...
Meni te posiljke uopste nisu registrovane na sajt poste cg(jer zapravo traking broj ne moze da stane u ono polje) i kad sam bio u postu receno mi je da nema nista na moje ime i da te posiljke ne mogu da se prate?
Evo screenshot sa ebay-a
![]()
Pa i ne mogu da se prate jer nisu u internacionalnom formatu... Kontaktiras prodavce pa pitas,mada ovaj screenshot ne znaci apsolutno nista,jer oni ne mogu znati da je predato cg posti (posto ovog tracking broja sto se tice nase poste isto kao da nema jer je lokalnog karaktera)
P.S. FLYT posiljke putuju iz Kine do nas od 40-60 dana
Sacekaj jos desetak dana,ako ne stigne kontaktiraj prodavca,vidi sta ce reci... i za drugi put da znas da nije dobra ideja narucivati posiljke bez trackinga![]()
Poručih nešto na Ebay.
Pisalo free shipping i ja poručim. Prodavac posle 2 dana odustane od ordera i kaže da ne šalje u CG. I sad trebam da dobijem pare nazad, ali evo nikako da stignu od prošlog utorka.
Zna li ko u čemu je problem?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
Otvori dispute
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
@smfilip,u pravu si bio za singapursku,stiglo već,no da vidimo sad ove nashe kolko ce im trebat'...![]()
...
Sada mi stize mail od poste carinjenja. Traze da angazujem speditera za telefon od 165 eur.
A ja zovem svojeg poshtara,ne moze da nadje,hrpa je kaže...logichno![]()
...
A potegni te veze...
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Sad cu,oli tebi da stopiram neshto ako ti nije žurba?
...
Meni je stigao telefon od Goldway-a naznaceno na paketu 70 $ i samo 1 e postaru
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Nije naravno, Xiaomi redmi note 4X porucen
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Prvo su mi trazili fakturu i neki screenshot proizvoda gdje se vidi cijena. Kad sam poslao ,stigao je drugi email gdje kazu da posaljem sa racunara a ne sa telefona?? (Taj dio priznajem ne znam u cemu je razlika) Treci mail je bio "kratak i jasan" ....morate angazovati speditera. Telefon je Redmi note 4 global version i poslao sam im pravu cijenu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks