Restoran Pod Volat ne radi sledece dvije nedelje zbog kolektivnog godisnjeg odmora, sad mi je stigao SMS a i nalijepljeno je na vrata lokala...
Nista od ovoga sto si napisoa nije tacno, treba da te stid i sram...
Ja se hranim tamo stalno, sto u restoran sto narucim, do sad mi se desilo x puta da su me castili rucak i to u ne malom iznosu... a gazda je odlican vlasnik i prije svega veliki covjek...
sto ti dodje vlasnik? treba da me bude stid? aj reci sto to od ovoga nije tacno, evo vidim ti kazes kako si cesto dobijao besplatne ruckove,o ovome najmanje zelim da pricam ,niti trazim od njih da me cascavaju ruckove, ali eto bio sam x puta pod volat ,pozvan na dosta rodjendana i slavlja , ne pamtim da sam to pivo posrano toceno dobio od njega. ne trazim kao sto neko rece italijanske restorane(pogresno me je taj lik shvatio) ,uvijek sam volio onaako neki kafanski ambijent ,ali to nikakkve veze nema sa stolnjacima koji su flekavi ,pukli izgoreli od cigara itd (mozda to ide zajedno)...promijenice ukoliko im ti skrenes paznju na to ,iskreno ni za to ne marim niti sam neki pedantan lik da trazim dlaku u jaje ali ako vec toliko uzdizemo taj restoran treba skrenut paznju na to . rekao sam za case koje mi donose za vino , i to lazem je li ?to su case za sok ,izgovor je NEMA-FALI(onako im radi restoran i sigurno godisnji prihodi su veliki ,bili jos veci sto se mene tice , ali to ne smijes da kazes gostu oca mu *****) .rekao sam i o famoznim cevapima ,no se ponavljam ka budala, dobijem ih u onaj metalni tanjir sto se jede u vojne kasarne i zatvore ,jos narucim sa kajmakom koji stave na dno pa se rastopi i ne ostane nista od njega ,e sad cevape dobijem posebno ? sta je ovo ? dje je pomfrit ? a da jos par eura za pomfrit ,onda lepinja (ne pita te no ti donese ,a placa se naravno) , eto meni cijena ka u ove priznatije restorane (nidje ne kazem da ih volim,al ona prica volat je najeftiniji je netacna ).
ne stidim se i nije me sram
Hvala momci, dajem rep kad budem pri računaru
Sent from my LG-H815 using Cafe Del Montenegro mobile app
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Breate pojedi cevap opusti se
I shto ti veli Djuzla sad?
Ja mu tvrdim da se ti slabo snalazish na forumu a on mislio da nas zezash,eto vidish,ne smijesh ni pitat nishta,a tachno znam da uvijek neshto pitash,jer vodish se onom-ko pita,ne skita!
...
Sve je u redu lako smo se dogovorili,iako sam mislio da tako nece biti,ipak smo prije svega ljudi pa onda sve ostalo. .
Na kraju se sam ponudio da izbrise postove sto i vidim da je uradio.
Fer i korektan je bio i prije a vidim sada i u ovom nesporazumu!
Pozdrav i za jednog i za drugog
Last edited by Pozitiva; 17-08-17 at 08:40.
dobar je djuzla kad nije gladan
E lijepo se ispricaste vala...
Ono iskreno,od srca![]()
...
Čudi me da ti nisu rekli da nije u pitanju kolektivni odmor,nego nešto drugo.Ja imam informaciju od jednog njihovog zaposlenog da su zatvoreni jer su im našli radnike bez sanitarnih i radnih knjižica.Predobre su im gazde,na ljeb da ih mažeš,pogotovo dzija ha ha
Sent from my iPhone using Tapatalk
dzija je brat... kad je jedan francuz zaboravio torbu, unutra je bilo grdilo para, on i pajo konobar su odmah obavijestili francusku ambasadu i covjeku vratili pare...
nijesu htjeli centa jednoga da uzmu za sebe kad je taj francuz htio da ih casti... pa ti vidji kakav je, ja ga malo bolje poznajem od tebe...
kazem ti, covjek je svima dao kolektivni odmor, vjerovao ti ili ne... reci mi, koji to privatnik radi danas i svjesno gubi x eura...
nego takav je nas narod, kad vide nekoga da je uspio, postenim radom i trudom, odma oce da ga spuste nazad pa pocinju da ga blate i ogovaraju... cus, ne valja stolnjak jer je pa cigar na njega... i kajmak se rastopio... aoooo....
Mora da mu biznis ide odlicno, cim moze da priusti da zatvori restoran na dvije nedelje. Mogao bi makar renovirati ponesto za to vrijeme.
ne interesuju me ni dzijo ni nedzad,ovaj drugi je ljudina za prvog,ali nebitno sad,nece ni oni napisat na lokal da im je zatvorila inspekcija objekat,logicno...
a ovo sto napisa gore @poker_sindrom u pravu je covjek,mogli bi malo da porade na tim stvarima,jer ipak je pod volat ime koje nesto znaci u ovom gradu a i sire![]()
a dje se nalazi taj - pod volat? ozbiljno. samo odje na forumu nalijećem na taj naziv.
A ne sprdajte se za Pod Volat casti vi. Ja volim to mjesto, ali usluga i higijena su dno. Hrana je uglavnom dobra, cijene korektne. Sjedim prije neki dan, jedem cevape, a konobar na dva metra od mene se javlja na telefon, valjda ga dijete zove i trazi pare. Tako mu se izdrao i izgrdio ga, presmijesna scena, na sav glas je vikao na dijete. To se vidi da elementarne kulture nema, da ne govorim o nekoj strucnoj obuci i sl. Prije par mjeseci sam zvao konobara da mu prijavim da sam u lepinji pronasao parce novine, on pogleda i samo odmahnu glavom, veli "e *ebi ga", ne ponudi mi ni da zamijeni lepinju, ni izvini, nista. Macke redovno oko stolova setaju, a stolnjaci su pravo zastidje, to nije da imaju neku rupu od cigara, nego izbusen bjese ovaj za moj sto na 10 mjesta.
Nedzada licno poznajem, i to se odavno znamo, ne pamtim da mi je turu pica poslao i kad me vidi da sam tu. Doduse, on je uvece uglavnom pripit, pa mu ne zamjeram
Sve u svemu, restoran je toliko los u svakom smislu, ali ga svi nekako volimo, iz neobjasnjivih razloga
Sto se tice zatvaranja, znajuci situaciju 100% nisu zatvorili zbog kolektivnog odmora. Pod Volat ima sasvim dovoljno radnika da mogu da se pokriju odmori bez guzve, prije ce biti nesto drugo. A to obavjestenje je standardno obrazlozenje kad se objekti zatvore zbog poreske i drugih inspekcija. Uglavnom se koristi to ili "objekat se renovira"Plus ne pamtim da su prethodnih godina imali te kolektivne odmore.
a ne sprdaj se djede djuro,dale su im gazde kolektivni odmor da pocinu i oni malo,ka i svake godine sto im daju hahah.
cisto radi istine sam napisao razlog njihovog zatvaranja,jer su uslovi u kojima rade zaposleni tamo nikakvi,nadam se da ce se posle ovoga poboljsati,mada ce proci jos malo vremena dok se pojedini radnici ne upristoje,da to lici na nesto,samo neka su zdravo
Stani, kad dodje inspekcija i zatvori ti radnju, onda oni lijepe obavjestenje i zapecate objekat, ne mozes ti da pises sta je tebi volja.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Naknadno mozes, ima nacina. Naravno, ne mogu svi, ali neki mogu![]()
Ado,sve da si skroz u pravu,ovako se ne pishe po netu,no podji u lice im to istresi,poz.
...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks