Posto dosta ljudi kupuje na Asos, obavezno na sajtu staviti cijene u funtama(ili prije placana staviti funte) jer je razlika skoro 20%
Evo primjer nekih patika okruglo su 100eura pa sam ih zato uzeo za primjer
18,24 eura ce te ih vise platiti ako stavite cijene u eurima (bar je ovako ko koristi Viza kartice)
Bravo majstore!
Edit nakon po ure-Kad bi mi nabavio one patike uhhhh,znam sve znam,ali uhhhhhhhh![]()
Last edited by AL no1; 14-08-17 at 12:53.
...
Imate i ovaj sajt koji preracunava preko koje zemlje je najbolje naruciti i u kojoj valuti, samo iskopiras link, i tu zna da se ustedi fino
http://www.codesium.com/asos-price-checker/
Sent from my Redmi+Note+3 using Tapatalk
Budućnost
Brat mi je javio, stigao je telefon u Podgorici na vrata, platio je samo euro, na pošiljci piše 25$.
Izgleda da je kako se kome zalomi - telefon je plaćen 97.46 eura, inače košta tu do 120, a na paketu piše ispravan proizvođač i model. Bio je na carini od 10.08. a iz Kine poslat Singapurskom poštom 27.07. , plaćen 26.07.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Evo obije etikete s pakovanja.![]()
Prolazice selektivno kao sto sam i mislio. Kako koga zadesi![]()
Stigla mi neka posta sa DHL i pitao sam vozaca kako ide sad od kada se placa PDV za posiljke od 75€ do 150€..
Nema komplikacija mozda posiljka ostane dan-dva duze kod njih nego do sada(vjerovatno zbog obracuna PDV-a), i kada dostavljaju uz 5e koje se placaju DHL-u, dostavljac iz DHL-a ti da i neki racun za PDV i njemu se placa na licu mjesta..
Last edited by METZ; 15-08-17 at 13:03.
Extra.
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Kada posta moze 1... mogu i oni 5... uh dje mi zivimo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Radi li ono praćenje na sajtu naše raspale pošte?
Ni jednu pošiljku nema evidentirano.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
Narucene patike sa net-a i ukucam na postacg.me (pracenje posiljki) svoju posiljku i ovo mi izbaca :
15-08-2017 13:41 80000 EXPRESS Dostava Neuspio pokušaj uručenja
Naravno svi smo bili kuci. Niko nije dolazio. Treba li da odem do njih?
Podji ili zovni (na sajtu imas broj)
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Ništa zvati, samo otići.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
vjerovatno je pisano al ajde da pitam opet ako je cijena robe sa alija 70e postarina 11e ukupno 81e mogu li mi naplatiti carinu ili se gleda samo cijena robe bez dostave?
Trebalo bi sve ukupno da se računa.
Gleda se i dostava, tako da ce ti 90% naplatiti
e jbg...
Ako može objašnjenje zašto je naša pošta raspala ? Zato što uzimaju taj 1 € kojeg ni ne osjetite ?
Hoće li pošta biti bolja ako ne bude uzimala taj jedan euro kada spušte granicu na 22 € ?
Umjesto da ih blagosiljate što su puštali pakete od par stotina bez poreza i carine vi ih pljujete
Prava adresa na koju treba pljuvati je DHL koji traži pare na već plaćenu uslugu
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Neuspio pokusaj urucenja mi je jutros pisalo. Odem kod njih,vec spremio pare za PDV jer je roba bila ukupne vrijednosti 89e. Stvarno su patike bile 72e + shiping. Dakle sve u zakonskim okvirima ali na fakturi nije pisala cijena shipinga nego samo cijena patika. Podjem u postu platim 1e i ponesem paket kuci.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks