nikad mi nije bilo jasno da neko na zabljak ne moze da otvori krsten restoran.
Kakvi su to indijanci da ne mogu ni pecenjaru da naprave da valja, da se obrce jagnje I prase I eto...
I kad se najedes i ne mozes vise onaj iznese vrucu pizu. Zabetoniras se sa dva tri parceta i umres tacno da ti dodje da te kopaju onamo prekoputa
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
nikad mi nije bilo jasno da neko na zabljak ne moze da otvori krsten restoran.
Kakvi su to indijanci da ne mogu ni pecenjaru da naprave da valja, da se obrce jagnje I prase I eto...
Vala u Lanternu ništa specijalno ta hrana, jedino to što se može izmiksat dobro. Mislim, nije loša hrana, ali nije sad nešto za hvalit je previše.
Last edited by NHM; 11-08-17 at 10:45.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
plan b pasta 4 vrste sira nidje veze. mislim, moze se pojes', al ne volim kad pavlaka neutralna prednjaci u ukusu
U dvoriste bi trebalo da je dobra hrana.
Lupo I vise nego korektan.
Stop pecenjarama na Zabljaku.
Ima onaj restoran djedovina, mislim da se tako zove, u okviru hotela Enigma. Rekose mi kacamak I pecenje da su tamo super.
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
U kozel u onom redu gdje je laterna do 12 sati 50% na dorucak, extra im je. Porcija tortilja izadje oko 1.90, pizza sendvic 1.60, ogromne su porcije, moze komotno dvoje dobro da se najede.
Sent from my LG-D858HK using Cafe Del Montenegro mobile app
A sta vi ocekujete od przenih jaja, kobasice, slanine, feta sira, sunke, svjeze salate? Dorucak je predobar jer je raznovrstan, ne mogu ljudi izmisliti ne znam ti ni ja sta. I sta biste vi za 3,5 eura, da vas neko gladi po jajcima? U Podgorici trenutno ne postoji bolja ponuda za dorucak i tacka![]()
Nisam se žalio, samo kažem da nije ništa specijalno. Samim tim što je u pitanju švedski sto, količinski je knap za svačiji stomak. BIS, recimo, nema neki izbor, ali je sve vrlo ukusno. Većina menija im je po 3.5€. Usput, njihov sendvič sa slaninom za dvoje - ubjedljivo najukusnija stvar iz klase doručka u centru.
Eo me u konobu amanet. Nemojte se zeznut da narucite punu porciju cicvare. Uzesmo nas troje tri i ostade makar dvije. Inace bas lijepo i povoljno.
Sent from my Redmi 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Prvi put sam posjetila Kristal upravo sa Krknom i malo je reci da sam bila itekako zadovoljna pripremljenom hranom. Da budem iskrena, i pored toga sto idem relativno cesto u snobovske restorane i obracam paznju na enterijer, detalje i uslugu, podgorickim popecima u Kristalu niko ne moze da stane na crtu. Jos kad se sjetim da sam ih prvi put probala upravo tamo, nakon par dana izgladnjivanja u jednoj baltickoj zemlji gdje je obrok dana bila pacetina sa pecenima jabukama u sve slatkom sosu. Naravno, cijeli ugodjaj je upotpunio uvijek zanimljiv razgovor sa Krknom.
Ukoliko se nadjete u Tirani, dajem moje natoplije preporuke za riblji restoran Markata e Peshkut https://www.tripadvisor.com/Restaura...na_County.html
Konobari su ljubazni, posvete paznju gostu, ukoliko zelite ponude vam da posjetite njihovu kuhinju u kojoj se nalazi svjeza riba na donjem spratu, dok je restoranski dio na spratu iznad. Sve je bilo izuzetno lijepo pripremljeno, ukusno, i jeftino. U samoj blizini tog restorana mozete se zasladiti pravim italijanskim sladoledom i to vam kaze neko ko ima istancana cula za prepoznavanje njihovog sladoleda(u CG ne priznajem italijanske sladolede - blijede kopije). Preporuke i za frozen yogurt na poslednjem spratu trznog centra TopTani. Bravo za albanske ugostitelje, odusevili su me!
Last edited by AltaMarea88; 12-08-17 at 09:18.
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Ma, bravo za sve sto Albanija nudi u posljednje vrijeme. Trude se, skidam kapu.
Kad cemo na popeke..i becku, naravno? 😁😎
Sent from my Redmi Note 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Sell the Vatican, Feed the World!
Sjedne coek u Rio i naruči pola porcije popeka(sa pireom) u kristal ... To je to![]()
Stvarno su popeci brutalni ali oce li mi ko objasnit pomfrit sto dodje uz popeke ? Bolje dva tri kamencica da stave i posole
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dekoracija, ćerau da se naruči dodatni pomfrit zasebno.
Upravo pojedoh najbolji biftek u zivotu, a umjetnost kunem vi se!
Hotel Premier, pominja sam vec nedje brutaliti...
Sent from my P10 using Tapatalk
Bolji od Hemere?
Sent from my Redmi 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Uh, mrtva trka i u Hemeru je fenomenalan mada blaga prednost ovome iz Premiera.![]()
Posto je taj biftek?
Sent from my LG-D858HK using Cafe Del Montenegro mobile app
Dvaic evri
Znate li vi da se u Pod Volat za dvades eura moze...
Mozes se nagrdit od mesa, meni se pod volat pored cevapa svidja njihovo pilece bijelo koje je bas socno i nije suvo za promijenu
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks