LG je po navodno skoro propao (sto se tice telefona,naravno),zbog azuriranja se ne bih bas zalijetaohtc sam imao m9,nekako mi htc-ovi nisu u ruci fini kao p10+ (ovaj u11 sam stvarno imao samo prilike jednom da probam,nekako je cudan)
Dobro on je pitao izmedju ova 2
A da ja sad kupujem tel
1. Htc u11
2. Iph7
3. Lg g6
4. P10
Samsung ni pogledao ne bih
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
LG je po navodno skoro propao (sto se tice telefona,naravno),zbog azuriranja se ne bih bas zalijetaohtc sam imao m9,nekako mi htc-ovi nisu u ruci fini kao p10+ (ovaj u11 sam stvarno imao samo prilike jednom da probam,nekako je cudan)
Last edited by smfilip; 06-08-17 at 21:08.
Zasto je cudan U11??? Ja imam s7 i skroz sam zadovoljna a ne bih voljela edge, i ovaj kad mu skinem futrolu sve nesto diram sto necu. Ali htc u11 ...nije da mi se svidja, nerviraju me ovi telefoni "ogledalo style" pfff nzm, evo 3 mjeseca cekam BB Keyone. Mada nzm sto bi mijenjala, jedino iz dosade, jer ovaj s7 je top. U svakom smislu.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Sve je to subjektivno, meni jednostavno u11 ne lezi u ruci kako treba, a i skoro je identican kao stariji HTC-ovi,sto mi nikako nije plus... Ne sumnjam da je kvalitetan telefon, samo dajem moje misljenje![]()
Ja uopste nisam zadovoljan kako mi radi na ovaj 152, laguje ka s3 ponekad... Kako da se vratim na 150? Da ga resetujem a fabricka?
nema vracanja osim rucnog flashovanja... ali ne vjerujem da je do toga,meni je na 152 radio ekstra
Sad cu opaliti restart svakako
Sad je vec druga pjesma, vidjecemo![]()
Ima li ko iskustva sa M Servisom, koliko im treba u prosjeku da riješe problem? Ima li koga ođe da mi može što pogurat' tamo?![]()
A to najbolje mozes sam, castiti 20e i to je to
Po zakonu za 15 dana ti ga MORAJU, ili te sleduje novi![]()
Ja evo vidim da ima b162 na p10 plus. Jedino na funky Huawei, nije problem ni platit, kažu da kasnije dobijaš ota update svakako ali meni se ne dira to nešto. Bolje sačekat 15 dana da dođe ota nego fleshovat I čuda.
Preko funky Huawei je malo problematicno jer se nasilno radi nesto sto nije jos uvijek testirano za konkretan telefon... Ili OTA ili firmware finder kad dozvoli su jedini sigurni nacini. Mada se od pojave novog fw do dozvole obicno ceka mjesec-dva
P.S. Ne bih ni iz kog razloga placao za firmware sigurno![]()
Ali firmware finder ne radi na Emui 5. Jedini način je funky Huawei. Ali telefon je tek izašao. Mate 9 je bolji sad nego kad je izašao i to mnogo. Sve softver jbg
Uvjek je softver... Note 2 koji je izašao prije 5 godina sada leti jer ima 2Gb rama...
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Čuh se sa M-Servisom da provjerim status za P10 koji sam ostavio, skvašen je bio konektor za punjač i to je bio problem, zamijenjen je i radi normalno ali kao neka ga još do sjutra kod njih čisto da testiraju. E sad najjača stvar, pokriven je uređaj premium garancijom tako da šta god da se desi u prve 3 mjeseca, oni saniraju.![]()
Mod: noćni snimak, tel postavljen na tripod stalak...
Poslato sa Huawei P10 uz pomoć Tapatoka
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Odusevljen sam! Vrhunske nocne fotke.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Leica je to...
Sent from my P10 using Tapatalk
Jesi dirao sta ovdje ili si samo prebacio na night shot i cao?
Sent from my P10 using Tapatalk
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Ja ne vjerujem da je ovo slikano telefonom, stvarno odlično donni, svaka čast.
poslato s Jadrana
Crno mi je gledat sad ali vrlo je moguće da je ove godine Huawei "okinuo" prilično fini dio kolača Samsungu i Apple-u. (veći dio Samsungu)
Pa da nisu ne bi najavili da vise nece praviti jeftine telefone![]()
Jabuku je preskocio po broju prodatih jedinica, Samsung jos bjezi, bar sam tako čitao na nekom portalu juče.
poslato s Jadrana
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks