Evo i ja ali Pobrezje, raskrsnica put Tuskog... Nekoga su pokrili... Motor jedno 20m dolje put Gintasa... Sto je nama sa glavama???
Poginu motorista. Evo leži na pod. A projurio je 2min prije mene. KUKU ŠTO SE RADI!!!
Ja sam u šoku...
Last edited by Bronx-PG; 10-08-17 at 16:36. Reason: evo rekoše da je poginuo
Evo i ja ali Pobrezje, raskrsnica put Tuskog... Nekoga su pokrili... Motor jedno 20m dolje put Gintasa... Sto je nama sa glavama???
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Zakucao bgm. Eno slika na vijesti, kombi na sred njegove trake
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Mogu mislit koliko je isao kad je on udaljen od motora jedno 100tinjak metara.
krenuo na more pa mu udario u glavu ovaj žaropek... zamis kako je pod kacigu kad je 42 stepena u hlad odnosno na sunce 62
She is only here to annoy herself!
Ne mogu da vjerujem da ima ovoliko budala da snimaju i slikaju momka dje lezi na ulicu (mrtav)....
Ljudi moji koliko motorista poginu ove godine, ne mogu da vjerujem, sta se desava to
Sate sate sate
voze brzo cesto i neispravne motore a ne znaju kako se vozi i onda crash i smrt
Prema tome, šta da ti kažem?
Svakakvi sijedaju i na te motore, dodje se do malo para i eto belaja, a bilo kakva kanta najčešće ne ispravna, se može uzeti za relativno male pare, opreme bez, prakse bez, mozga bez...
Voznja motora je jedno veliko planiranje, od kad sjednes do kad sidjes na odredište, ne može to samo po gasu! Pisali su iskisni motoristi sa ovog foruma i objasnjavali kako se "planski" vozi pa im se opet dese situacije a ovi danas usijanih glava na ovu vrucinu...
I na koncu drugi vozaci te ne hebu 2%, ne postojis na motoru za njih.
poslato s Jadrana
Imam 3 motora. Jedan normalan putni Enduro. I dva nenormalna:
-(1000cc 4 cilindra stare škole s 185 konja na premalo kilograma).
-(1130cc na 3 cilindra, italijanska egzotika, s obrnim momentom kao kamion).
Ove godine NI JEDNOM nisam išao nigdje motorom. Žena me pita zašto...
Eto zašto...
Prošle godine što me je sve snalazilo od junaca s kolima... Mogao bih 2 strane foruma popuniti.
Prije 2-3 godine se neka bolesna đedurina zalijetala 5-6 puta namjerno da nas obali s motora...
Sreća te nije legalno nositi oružije. Mislim da bih u afektu mogao neku glupost napravit da jeste :angel:
Nažalost, poznavao sam momka, iz Srbije je ali je živio u PG, nije išao na more itd...
Imao je prije par mjeseci isto pad u centru grada kad mu je taksista iskočio iz bočne ulice, upozoravali smo ga da mora biti oprezan, da ne poznaje grad, da ovdje ne poštuju ljudi prvenstvo prolaza...
Nažalost nije imalo efekta... Neka počiva u miru.
Još jednom, nisu motori kao motori krivi... Mora se u CG uvijek voziti maksimalno "defanzivno"...
Ko to ne može ili mu ne predstavlja zadovoljstvo, neka batali motor...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Neka mu je laka crna zemlja. Što reče cvx mogao bi čovijek svaki dan pisat po 1 stranicu nenormalnih situacija koji motoristi preživljavaju od strane nepažljivih i neukih vozača. Ali npr od 20 ljudi koje ja znam da voze motore, samo je mozda 3-4 pravih motorista. Ovi ostali su, da me "vidi koja ibretnica kroz bokešku", "gas na pravinu ni da je boeing 747 koji se priprema da uzleti", a ne zna osnovne tehnike vožnje motocikla.
Cini mi se da ove sezone nikad manje motora nije bilo u saobracaju, u zadnjih par godina. Mnogo momaka je izginulo u proteklih godinu dana nazalost...
Reževići:
![]()
Nemam nista protiv motorista, ali po onome sto ja vidim, ne postuju propise i voze bahato. Samo su me danas pretekla dvojica i to skoro po punoj liniji iako su iz suprotnog pravca dolazila auta. I ovo se jos desavalo na otvorenom putu.
Danas sam vozio za bd, pa 5 puta ljudi lagano iz kontra smjera ulaze u moju traku i cekaju da se ja skrajnem a tek sto se sjecu krivine to je za pricu..
A milicija naravno na ogranicenje 50
ja pretičem između auta ako su kolone sa obije strane i ako se vozi lagano(zato motor uglavnom i služi), ako se piči po 80-90 mala nepažnja vozača auta i ćao
She is only here to annoy herself!
vozim auto juce...ocu da skrenem lijevo sa magistrale i cekam da prodju ovi iz suprotnog smjera ili da me neko pusti...cekam 20-30 sekundi..iza mene vec kolona..taman da krenem pretice me motorista pa sa sigurno jedno 120-130kmh..da sam krenuo sekund ranije usao bi mi s motorom kroz prozor..takvim retardiranim ljudima bih sudio automatski za pokusaj ubistva
Kuda voze ti motoristi što poštuju propise? Pošto ih ja nisam sretao još uvijek...obično prolete pored mene 200kmh, a rijetko kad to bude 250kmh.
i danas je poginuo jedan kod vinograda u Tuzi
Prema tome, šta da ti kažem?
Nemojte tako.
Nisu krivi motoristi krivi su vozaci automobila...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks