Trebaju mu distance i dobro spustanje da bi barem na nesto izgledao.Kupis kao sporCki auto a podignut kao koza.
Nisam znao da je gti ova petica
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Za sve postoji prvi put - covjek se uci dok je ziv.
---------------------------------------------------------
Mozda mislis da su ove BBS18 a nisu nego 19.> mozda si mislio da je manuel - a nije nego DSG.
![]()
A je li mogao kako 22 inča da stavi?
Za Golfa je 17 puna kapa.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
o ovoj sam pricao hondi i emisiji.
http://www.vijesti.me/techno/test-ho...c-turbo-949754
100% benzi.... oh wait >JTD![]()
A đe, njemu će to džabe da rade.![]()
![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
nece...jer moraju da odifikuju software od masine.... ne moze da mjeri snage koje su ispo 100KS... ili ti tri cifre...
oce to, neka ga stavi na valjke
za 260ks iz toga motora koji fabricki ima 197ks i smijesnih 280nm treba mnogo vise modifikacija...
minimum da se odradi usis, katalizator+auspuh, nesto veci interkuler,boost controller, stage 2 remap i jace kvacilo ako je u pitanju manuelni
jedino u asferari i nekakve tjunere iz stale ima za 80e +60ks iz fabrickog motora![]()
Sa kim se ti objasnjavas moj brate...
f6
pazi koliko teksta ide u etar
Prema tome, šta da ti kažem?
Vidim ti se razumijes u to.
Ada Golf3 se cipuje 30ks moze i preko ali da crkne.
Kad je dosao Pasat 2.0 140hp kod Marovica mislim zab. sam i rekao im ocu da mi cipujete auto na maksimum sto moze 50-60hp rekli su mu da to ne valja on im je rekao samo ga vi cipujte.
Ada Opel Astra GTC 1.9 150hp popeli su je na 200 ili 210 i vracao je mnoga kola R32 mu nista nije mogao.
Jeste da kad da gas iza se nista ne vidi koliko je dimio.Kad su mu doveli A4 3.0 tdi 230hp da ga ponizi a Astra ga osmudila.
Kad se ne razumijes nemoj da pricas - neka auta ne mogu mnogo da se cipuju a neka mogu da se masakriraju od cipa.
![]()
Znaci i maticna kompanija propisuje 45 da se dobija a ovi izvucu 60...
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
nije ovo matična nego neki švajcarci, može se izvuć i 80 ali ćeš mijenjat turbinu za mjesec dana i još ponešto![]()
proizvođač mora ograničit opterećenja jer daje garanciju, nijedna firma koja se bavi čipovanjem ti neće dat garanciju na motor i turbinu pa im se lako bačat s brojkama
She is only here to annoy herself!
Pa evo atm izvlaci vise nego bilo ko u evropu...
f6
ljudi pustite se tih lovackih prica
svaki stock motor ima limit i kraj
turbina, dizne, usis, klipovi...
Prema tome, šta da ti kažem?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks