Super je to ali... . Budva sankovi prazni, top hill poluprazan, maine na zalost me nagovorise da odem tamo, takodje prazno.
Sent from my Redmi 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Samo za triplija
Inace ovi drugovi sto drze apartmane i hotel u Buljaricu kazu da se ne pamti ovakva sezona. Od pocetka jula nijesu imali slobodno nista. Kazu kreveti ni jednu noc nijesu bili prazni.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Super je to ali... . Budva sankovi prazni, top hill poluprazan, maine na zalost me nagovorise da odem tamo, takodje prazno.
Sinoć?
Ne sinoc vec u petak prosli
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Za ovo smeće po plažama mnogi bi da je sreće odma kod sudije za prekršaje, pa fino novčana kazna + kazna da čisti. Mi balkanci smo najprimitivniji ljudi svijeta
A sto je ovo veli li ovo ovaj prazna budva![]()
Mora da si na sank ujutru bio, juce se nije moglo ic setalistem koliko nikog nema
Ne pricam ja o tome kupus. Pricam o sankovima koji su nekad imali 4 sanka i bilo je ljudi do setalista. Sad toga vise nema. Ima zena i djece, na plaze ih ne fali. Pricam o nocnom zivotu. Mada ne znam ni koliko imas godina i pamtis li kako su nekad ti sankovi izgledali
Pa zar nisu od ove godine zatvorili većinu šankova, ili je to samo bilo 2 dana bez trećeg?
http://www.vijesti.me/vijesti/vlasni...g-grada-947493
Slažem se. Ali vidiš i sam da takvi sadržaji danas ne prolaze već upravo ovo što se plasira. I narodu je ovo super jer vidim da je buljuk zadovoljan. I tu ti je cijela poenta. Sto bi se neko zamarao i pravio pozornice i druge interesantne sadrzaje kad ovo, kao sto vidis, prolazi odlicno...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ono nisu bili sankovi no *****, masa pijanih magaradi ispred starog grada a muzika na svaki sank razlicita.
I to kakva muzika, to budvi uopste ne treba. Ispred starog trebaju da budu samo restorani sa mirnom muzikom.
A ovi bi najradije doveli zoricu brunclik, e neka su ih sve iscerali...
Treba i one kod poste rascerat pa ko oce takav provod neka ide u maine ili torine..
Kad sam mladjan momak bio ja, bila je diskoteka na mogren 2, raj se zvala, brodicem do tamo pa do ujutru rika se cinjela![]()
Da...ali zašto je onda tako?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Roma ima svuda. Budva ih je puna. A paradjz turista takodje svuda imas.
Nema odmora kao u Buljaricu.
A za smece kako neko rece odmah nivcana kazna od 100+ €
Ali imaju momci koji kupe svako vece pa ajde.
Tripli moj ovo ti je zivot. Camac, malo pecanje, pa posle rostilj
Vidi se da si asocijalan totalno, da li je to zbog tvojeg sexualnog opredjeljenja ili kako god. Ne znas da zivis. Nije zivot da odes prospes pare i izbacis sliku na insta. Nego da se odmoris i druzis
Šta si ulovio ovo, širune?
Nije lako, ali je jako rođaci.
2 manja gofa i jednog vučića (Ne Aleksandra nego kao mali vuk (vučić))
A jes eno mu se malo zlati pod glavu, nego je slabija slika. Bome fin ulov.![]()
Nesto ti je slabo islo pecanje kad cevape rostiljas![]()
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
A koje, trebalo bi mu 5 kila ribe.
Ove, što on lovi, to mu je 100€![]()
Što je loše ako čovjek ide u Buljaricu, ne razumijem? Svako uživa i voli mjesta koja mu prijaju. Ne možemo svi voljet isto... Neka vam prepucavanje no uživajte malo
Glibavo li djeluje u tu Bulju...voda mutna ili...
...
Kako moze biti glibavo kad imas 5-6 kuca (hotelcica) na pocetku plaze ostatak plaze nidje nista osim kamp?
Ne dolaze za ludu odje ronioci iz Ceske evo zadnjih 15g. Niksicani su dolazili isto 5-6g. Nego im dosadilo pa su presli u Zanjice.
Na Moraču voda fenomenalna. Ne pamtim da je ovako topla bila...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks