Nije htjelo da primi gas nikako,ja rekoh da ne ostanem negdje na put,jos full autoSad se cuh sa drugom,veli da je ventil pred turbinom...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moze biti turbina, bar je to bio kod mene slucaj. Posle ciscenja turbine je sve bilo ok.
Nije htjelo da primi gas nikako,ja rekoh da ne ostanem negdje na put,jos full autoSad se cuh sa drugom,veli da je ventil pred turbinom...
Desava se to od gradske voznje... Nagazi ga malo kad stignes.. Ne moze te egr ventil ostavit ali dzabe upires gas, nece da vuce preko 3000 obrtaja, tako je meni bilo 😀
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
Ovo je iz UL voznja bila,uzbrdo preticem kad stade,o sve ti jbm na svijet,rekoh sto mu bi sad oganj u njega
To ti je safe mode kako li.- to je drugu bilo na pasata.
On je bio poceo od katalizatora do EGR sve je makao.
----------------------------------------------------------------
Zbog toga je meni gospocko na golfa kad ga upalim - Turbina-EGR-Vakum sto oces.Nece preko 2300 dzabe drzis ful gas.
![]()
Sto mu dodje maf brate,prevedi nam to
Po naski protokomjer![]()
Cek cek,zar se on ne ponasa drugacije,mislim nece auto da vuce gasio palio isto je,slabo vuce i to je to zar ne,ovo se vrati u normalu posle gasenja u ponovnog paljenja
Frende uberdruck regelung...![]()
majx, meni se isto to dešavalo i problem je pravio filter od vazduha koji košta par eura. lol.
mada, tebi je vjerovatno raga sa milion km, pa su vjerovatno u pravu - forumaši. ali, ne mora da znači.
lol
lol
Jes,raga je,dobro je da je tvoj dobar
Ovo se jednom desilo i ne znaci da ce opet,a na znaci ni da nece...
Zar nije lakse na dijagnostiku vidjet sto je, a ne ovdje.
Jeste nego pitah usput dok ne dodje majstor s odmora..
moja turbina je bolja od tvoje, i zamajac mog komšije - isto.
nemoj se opuštati majks, opasno je. iako se šalim, ozbiljno ti kažem - opasno je.
novak, drzi se štefketa, njega mi podjebavaj. Uzivam u tome!!!
Prema tome, šta da ti kažem?
Sto moze biti auto mi se ugasi u sred voznje, jednom na nizbrdici, jednom na blagom usponu dok je bio pod gasom? U pitanju je bmw 320d automatik...znaci poslednji put ja gas a on nakon par sekundi kao da ga je metak pogodio, klonu, izgubi snagu, izgubih servo jedva ga sklonih sa puta
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Moze biti da ti je citac koda na kljuc
pali li onda odma
Prema tome, šta da ti kažem?
Vratim ga u P i odmah upali bez vadjenja kluca...ali bas gadan osjecaj, zamisli gasenje u sred nekog preticanja...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Alternator je meni bio kad je takva situacija bila ali moguce i kljuc mada ne bi trebalo u toku voznje
Sent from my Redmi 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
There are currently 8 users browsing this thread. (1 members and 7 guests)
Bookmarks