tamo ga je i štefke uzeo i jos ima njihovu reklamu na auto
tamo ga je i štefke uzeo i jos ima njihovu reklamu na auto
Prema tome, šta da ti kažem?
Zbog toga kazem. Primjetio na okvir za tablice![]()
Da nema ko da prodaje w124 kupe il da znate nekog da ga prodaje,a da ga ne cijeni ko macak majki![]()
Ova e class all terrain nije prototype. Vidio sam ih u zadnjih 20 dana 5-6
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Mogao si da vidis prvog sa snimka drugog nisi.![]()
Gledao isti bijeli mat prije neki dan. Brutala stvarno.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
[30hiljada je jeftiniji nego kod nas.
url=https://postimg.cc/image/ea30ci9m3/][/url]
Znal ko imal dje mercedes 123 ili 124 kupe na prodaju a da ne kosta ka c klasa 2008
Da napomenem stanje mi nije bitno samo da nije cio truo
^123 teško, malo ih je, a na prodaju nikoliko.
Bila je ona bijela po Baru što je Klef(i ekipa) vozio, ne znam sto se desilo sa njom(?)
Ispred Vujacica u Golubovce stoji jedna kafena, nije u nekom stanju, vidio je prije neki dan.
Jedna u PG je prodavana kao ova C sto pomenu, al je bila sređena.
Zelena je dugo stojala kod Rajka Kralja u servis(Bar) , bila je jednog frigo mehanicara iz Kaće, ne znam dje je zavrsila, htio je da je sredjuje kao..
poslato s Jadrana
Bice bolje prijatelju - mio si mi > drag si mi ali pazi kako vozis po kisi nije ti niko kriv sto si uskocio u moracu.
Crkao mu motor usla voda.
Neće ovo auto mu je životni san.
Sam je kriv..
Meni je drug kupio prije 3-4g novu bmw5 iz salona - pa je kupio sad c klasu kupe.
Bmw je dobar kad vuces krompir i paradajz.
Moracu mu poslati poruku u znak podrske i da se ne sjekira dok ceka novi motor iz njemacke.
jeste...citavi zivot je sanjao da kupi auto koje je izaslo ove ili prosle godine....
inace znam i ja momka koji je imao E klasu (model prije ove zadnje)..pa je covjek posle toga izredjao 2 bmw-a....a sve nakon sto su ga u ljetopis maltretirali za servis... nije u garanciji, jes u garanciji...a servisi po par hiljada...
Sad cemo ga pitati - zasto ti je ovaj auto zivotni san.
Znam i ja momka sto je vozio M6 i htio da kupi novi Mercedes i rekao ja koji god kupim Mercedes ima ga neko ovdje - ocu neki sto ga niko nema ali je to ovdje nemoguce i proda ti bmw i kupio obicni auto reno.
Drugov brat kupio M3 i rekao nisam imao para za Mercedes skupi su....
koliko baljezganja chojek moze odje chut od ovoga bizbija to je za riplija...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks