Koja ne poenta ovog tvog napada sranja jutros?
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Treba mi tacna informacija treba li za Makedoniju medjunarodna vozacka, idem preko albanije i kosova, neko kaze treba neko ne treba,u amscg kazu da treba ali nemam vremena da je izvadim.
Sent from my Redmi+Note+3 using Tapatalk
Budućnost
Ne treba ti to vise. Samo je albanci traze na foru da bi ih castio dva eura.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Radi li onaj bazen prema aerodromu, u sklopu onog hotela Aria (mislim da se tako zove)?
Radi. 8e ulaz
f6
Meni nisu trazili, al prvo sto rekose ZELJENI KARTON![]()
Sad sam gledao na sajtu, nego nisam bio siguran da li rade. Hvala u svakom slučaju...
Dje kod nas uzeti all season gume i po kojoj cijeni? Trebaju mi 4x 195/65 R15 i najradije bi all season jer mi je mucno peglati se sa premontiravanjem. Gledah kod nas vecinom ih nemaju, sve su ili zimske ili ljetnje a npr u Trebinje miselinke crossclimate 65e po komadu. Koliko su sava adapto i valjaju li cemu? Dje gledati jos?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Pogledaj na Uvac granica sa BiH i Srbijom...imas ispod 40e gume sa vracanjem pdv...meni su 16ke izasle 47e sa montiranjem...
Treba mi dobar lakirer da ofarba cijelo auto. Bitno mi je da posao obavi dobro, cijena moze do 1k.
Srećko kod 5 udovica u PG.
067/941-726
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
Ima li dje da se trguju one metalne navlake na pedale za audi a3 2006/7 god zna li ko?
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
Sto moze biti da mi passat 1.9 tdi 2002god. od jednom izgubi gas i nece preko 60km/h,cim ugasih i upalih odmah sve normalno?
Moze bit da je egr ventil mozda... Tako se i meni jednom desilo... Saltaj ga na vece obrtaje pa se mozda sam ocisti a ako nr to ce morat majstor... Ako je to uopste to.. Vidji odgovore nekoga iskusnijega 😉
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks