Ubačeno slanje klipova sa Youtube aplikacije.
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ubačeno slanje klipova sa Youtube aplikacije.
Eo 2-3 dana
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Vrhunski je Viber u zadnje vrijeme, ne pamtim kad je zabagova a i pokupili su od konkurencije sve sto valja, najvise mi je nedostajalo slanje gifova
Sent from my P10 using Tapatalk
postoji li mogucnost instalirati viber na komp,a da ne kucas onaj code koji ti salju?jer kartica je stara,izgubljena,a vajber na tom broju
Postoji ako imas na tel vec taj broj instaliran na viber
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moraš imati aktiviran viber na nekom telefonu da bi odradio aktivaciju na nekom dodatnom uređaju kao što je računar.
Može da se odradi aktivacija i dan danas bez skeniranja jer šta je sa uređajima kojima ne radi kamera ili nemaju kameru (zabranjeno je korišćenje iste softverski).
Ali osnovni uslov je da viber postoji na nekom mobilnim uređaju.
Last edited by Bugi; 08-07-17 at 23:38.
da,da..to sam znao
ali je fora sto je displej slomljen na ovaj dje je trenutno taj vajber sa tim brojem
Imali jos ko problema sa viberom danas...
Послато са 6043D уз помоћ Тапатока
Ubačena zadnja verzija 7.3.0. Razvaljuje kako radi. Link u prvom postu na ovom topicu
a šta to razvaljuje u odnosu na prethodne verzije?
![]()
(nečitko)
Da li je moguce da i dalje morate da skidate APK, a da ne moze iz tog play store? Da li ste im (pri)javli to?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Moze sa play
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
kako kome, nekome moze, nekome ne...
(nečitko)
mozda tebi, meni je prethodna bila 7.2.0 i sve manje noviteta dodaju, a u 7.3.0 nisu dodali ama bas nista sto ja mogu da vidim...
Nisam primijetio ni da je brzi, ni da je sporiji u zadnjih godinu dana. Al da su u desktop verziju dodali reklame, koje jebavaju kevu kako usporavaju, e to da...
(nečitko)
I dalje notifikacije ne stižu,n'o ih vidim tek kad udjem na viber. Smorna app
Promijenio mi t com bro prije bio sa 10cifara sad jednu makao pa na 9 ka svima, resetova Sam telefon I kad hocu da udjem na Viber stari ne mogu da mi posalju ni code ni poziv jer su mi ova ***** broj skratili za jednu cifru pa ga prepoznaje kao Novi. Zna li ko kako da vratim stari profil u sistini ovo je ista kartica Ali zbog posrrrranoggg telekoma ovo mi see desava, ne bih see cimao ovoliko nego mi svi znaju taj stari broj i clan sam mnogih grupa samo zato.
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Ne mozes,jer nemas vise taj broj
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks