/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
... Hary, ne moraš neurotike da štitiš po forumu ... daj im bensedin ...
Broj izbrisanih postova priblizava ti se granicnim vrijednostima, pa probaj obazrivije diskutovati. Ovdje niko nije dovoljno kvalifikovan da odredjuje stepene neuroza i o tome diskutiju na nekim drugim forumima.
...vjeruj mi da je za pojedine dovoljan i amater-posmatrač ... ali, poštujući moderatore, neka ih ...
zasto je obrisan chatnick-ov odgovor na moje pitanje ?
odje https://forum.cdm.me/showthread.php?t=20540&page=2
update:
-obrisan i Durmitorov odgovor.
update 2:
-obrisan i Gurkha
zasto?
cemu cenzura?
Last edited by E-1; 25-10-06 at 11:43.
gurkha je sam obrisao svoj post, koji si ti kvotovao, tako da bi malo glupo bilo dao je tvoj post ostao
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
zar to stvarno zasluzuje da ne bude obrisano?? ako ima nesto moderatorima da kaze neka salje pm ili neka odje postuje
vracen je post koji je obrisan, a prvo je isti post sam obrisao pa ga opet napisao
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Didi, pedagogu stari i legendo moderatorska,
Hvala da pomoci!
Brisi svakoga MNOGO nekulturnoga i MRZITELJA, pa da sve filozofske knjige pise!
Pozdrav,
P.S.
Iz onoga tvoga staroga posta pokusavam da sliku posaljem...pa pogresno pastujem....uuuffffff..a naucice Bone kompjutere..
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
Što mi je izbtisan post u kome se ne divim CG himni i zastavi?
vjerovatno se nisi izrazio dovoljno 'iskreno' kao Chika Murtala ..ili nedovoljno 'poetski' kao npr. Deda Mileta![]()
Ti gospodine moderatoru ili si nedovoljno informisan aktuelnostima koje potresaju mali grad Mojkovac a isto tako državu Crnu Goru ili si dovoljno bezobrazan i obavljaš posao dokonog zaludnjaka koji se koristi jeftinom metodologijom brisanja svakog trećeg posta koji se objavi. Biće da je u pitanju ovo drugo. Jer da si uzeo današnji broj nezavisnog dnevnika Vijesti na naslovnoj strani bi vidio nešto što bitno utiče na egzistenciju građana Mojkovca. I dao bi svoj doprinos mali ali značajan da se ovaj socijalni problem na neki način riješi i da o tome svoj sud daju cijenjeni posjetioci ovoga foruma. Nesmatram te dovoljno kompetentnim da dalje obavljaš taj posao koji sada radiš.
Izuzetno sam zabrinut zbog tvog misljenja o mojoj nekompentnosti, zbog toga necu moci zaspati, ali trebao bi ti kao savjestan i dovoljno uljudan da naucis pregledati forum jer sve sto ti mislis ne zasluzuje posebnu temu kao ni to sto objave novine. Za sve to postoje posebni topici, a posto je i piromanija naselje to je idealno mjesto i za tvoje cijenjeno prepisivanje iz Vijesti
Moja greska !
Last edited by Zvek_Zivi; 18-11-06 at 07:40.
Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!
Zvek, ne znam o cemu pricas pa ako bi mogao malo konkretnije.
Pardon nesto se desava sa forumom ili vezama ali treba dan dva da vidjim post ,uste jednom "PARDON" moja greska sad tek vidjim !
Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!
Uvazeni Hari,
zasto ne brises tvoj post upucen forumasu Milos111111 ,
mislis da se uklapa u pravila foruma?
Milose11111, postajes naporan spamovanjem foruma i skretanjem svake moguce teme i ponavljanjem jedne te iste price nevezano za temu o cemu se prica. Post upucen tebi je objasnjenje da Brisel nikad nece otvoriti neko odjeljenje za zecansku papriku ili pljesavicke smokve, kao sto nema ni za italijansku pizzu i sve se uklapa u pravila foruma.
Hari
prvo ,ti si izdvojio jednu relativno nebitnu recenicu iz citavog posta,i na nju ostavio komnetar,
i ona apsolutno nije bila sustina posta,
Last edited by Milos111111; 23-11-06 at 23:15.
Ubuduce onda ne pisi nebitne recenice koju su najobicnije lupetanje i koje pokazuju koliko imas pojma o tome o cemu diskutujes.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks